Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Adorabila mea Budinca, dupa ce o saptamana a vrut sa doarma numai in patul nostru, intre noi, azi noapte s-a indurat si a dormit bustean in patutul ei. Sper ca si-a revenit la normal pentru o luuunga perioada, ca altfel nici eu nu ma revad curand la Odisee :-)

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ina, sanatate multa.
Marinela, sigur are o cauza inapetenta lui Iaris.
Multa rabdare pana o descoperi.
Fa-i si un examen coproparazitologic.

Fetele, explicati-mi si mie inca o data unde este Casa Retro.
Vreau sa trag o fuga in pauza. Si se poate plati cu cardul ?

Mercic,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata!
Sunteti fantastice, am ras cu lacrimi. Simo si Ina, sunteti cool rau de tot!
S-a cam terminat de mult discutia despre hoby-urile sotilor, da' tre' sa ma descarc si eu. Ma intelegeti, nu? Al meu e obsedat de pescuit, de scule de pescuit, balti bune, momeli. Are toate colectiile tuturor revistelor despre pescuit de pe piata, intra pe site-uri, forumuri etc. Cand iti e lumea mai draga isi intinde firele prin casa si cum are o zi mai libera se cara pe balta. In tineretile noastre ma cara si pe mine. Ma scula la trei noaptea si ma lua dupa el. Iar eu fraiera ma duceam. Gata, m-am descrcat si eu.
Zano, care-i treaba cu Mili? De ce va feriti de el? Am intrebat-o si pe Ioana, dar nu mi-a raspuns. Ca eu numai Mili ii dau.
revin

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, am auzit la mai multe persoane ca nu le-a fost bine cu Milli. Nu am articole stiintifice sa demonstreze asta, doar marturiilor unor cunoscuti.
Cristina, cum iesi din firma, traversezi, si mergi spre obor. Treci de spring, treci de raifeisen, traverezi ilegal strada spre banca transilvania, si dupa ce treci si de ea, pina in city bank, e o straduta mica, intrarea genevei. Mergi pina la capatul ei si vezi cocioaba. Ma indoiesc ca se poate plati cu cardul, dar treci pe linga foarte multe bancomate pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Neata la madmoazele!

Marinela imi pare tare rau ca iti da de furca Iaris. Am incercat pentru o clipa sa ma pun in locul tau si m-a luat cu furnicaturi pe sira spinarii. In afara de ce au spus fetele, in sensul depistarii unei cauze medicale pentru inapetenta, ai incercat sa-i schimbi locul unde mananca?...adica nu la bucatarie, ci in sufragerie sau mai stiu eu pe unde...nu in scaunel, ci in brate sau pe canapea...stiu ca nu suna foarte educativ si constructiv ceea ce spun, dar si noi am avut o perioada de genul asta si numai asa am reusit sa-l facem sa pape din nou...plus ca mananca cu tot cardul de maimutoi din casa, vreo 3 carticele plus niste muzica si mama din dotare care face ca toate animalele, dar macar baloteaza. Te pup si nu te mai stresa...ptr toate exista o rezolvare

Cristina am inteles ca este pe undeva intre Citibank si spitalul Grigore Alexandrescu...si eu vreau sa ma duc pe acolo, mai ales ca noi suntem si aici in Piata Victoriei

Raluca pai cu un asa hobby, ne-ai luat pe toate ... ce cabluri si mufe nene, uite aici la domnul undite si mulinete si fire...bestial!

Ruxi nasoala treaba, chiar nu stiu ce sa zic...decat ca iti doresc nervi tari sa rezisti la reprizele Mateiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Simo, am disparut ieri ca magarul in ceata si abia acum am vazut ca de fapt ne-am vaitat in acelasi timp si pe aceeasi tema, asa ca am mai scapat de inca un mikidutaMoki si Teodora este un copil mancacios, care nu prea refuza nimic si la fel, daca mancam noi trebuie musai sa-i dam si ei ca altfel iese scandal. In ultima vreme mancam mai mult pe ascuns pentru ca mi se pare mie ca a inceput sa devina parsiva la gusturi si s-a cam smecherit...in primul rand nu prea mai vrea fructe, iar asta nu-mi convine deloc- si asta numai din cauza ca i-am cam dat bunatatzuri Ioana, Home & Design zici...hmmm sa stii ca daca nu ai glumit chiar ma intereseaza propunerea ta Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Raluca, din punctul meu de vedere tu esti eroina. Ma refer la treaba cu pescuitul. O singura data a incercat unchiul meu sa ma ia la pescuit, aveam cred vreo 10 ani, si mi-am jurat ca nu o sa mai calc pe langa vreo balta.
Ina, al meu nu vrea sa doarma decat la el in pat (uraaa pt. asta), dar eu trebuie sa fac drumuri la el de ma plictisesc, enervez, imi sare si somnul.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana,Simo, merci frumos de explicatii. Sigur o gasesc
Ioana, te-am bombardat cu emailuri.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, nu am glumit, imi face mare placere sa ajut mamicile, pentru ca si pe mine ma ajuta alte mamici cu informatii, carti, idei de jocuri, etc.
Cristina, sint la primul, si abia astept sa termin si sa raspund si eu. Multumesc pentru mailuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vreau sa urez sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori!
Ina, am mai citit si-am vazut ca Budinca e mai bine. Bravo! Asa da!
Ioana, ai fost la Casa Retro? M-as mai duce si eu sa vad ce si cum.
Mihaela_Specht, vezi ca trebuie sa vii cu scutire! Nu te-am uitat, noi nu uitam pe nimeni!
Anto, felicitari!!!Wow Wow Wow asta-i tot ce pot spune!
Catush, felicitari pentru mers!
Ana tot nu merge singura. Mai e cineva? intreb eu timid
Meme, curaj! Vor sosi si noptile fara treziri!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput