Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 27
b_irina_c spune:
neata,
An uitat sa va povestesc aseara ce baiat cuminte am
. Pana am facut eu mancare a facut si el treaba. Adica am adus tricicleta in bucatarie si el a reparat-o cu cheia de la usa. Punea cheia pe toate surburile si tot zicea 'paã, paã' (adica reparã) si 'abã, abã' (treabã). E super haios!
si sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Am mai facut un pas spre civilizatie
: luna asta mi-a venit stimulentul in cont, am scapat de mersul la posta.
b_irina_c spune:
Ioana ai facut vreun demers anume ca sa primesti banii in cont?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, am mers tot acolo unde trebuie mers si pentru alocatie in cont: pe strada Venerei. Am incercat sa caut acum repede un subiect pe tema asta dar nu am gasit (tot de pe site-ul asta am luat informatiile). Nu a fost coada, am avut o hirtie de la banca stampilata cu numele meu si contul si certificat nastere copil si niste copii parca (buletinul meu si CN copil) - dar nu mai tin minte daca mi-au trebuit toate. Vezi ca nu acceptau cont la orice filiala de banca; eu mi-am facut cont separat in care imi vin alocatia si indemnizatia (ca banca cu care lucram noi nu era pe lista, evident
).
b_irina_c spune:
Ioana mersi de informatii. Eu abia acum 2 luni am depus dosarul de alocatie
. Intrebam ca eu inca n-am primit luna asta banii si am avut absurda idee ca or fi in contul care l-am trecut cand am depus dosarul de stimulent
. Nu pricep pe unde s-au ratacit banii mei... ca la posta au zis ca au primit banii, dar pe ai mei nu
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Neata... ca am vazut si eu ceva care ma interesa!
Ioana si la ce banca trebuie facut contul? Ca sa imi fac contul si dupa sa ma duc pe Venerei ca trebuie sa trec si alocatia si indemizatia! Multumesc anticipat!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Ioana75 spune:
Irina, dureaza 2 luni dupa ce depui cererea
. Mergi pe 26 sau 27 ale lunii la banca si cere un extras; eu cred ca o sa-ti intre banii in cont.
Jadi, nu am lista cu bancile - este lipita pe geam la Venerei. Cu siguranta stiu ca erau BCR filialele sector 1, 2, 3 si 4 (dar nu erau toate filialele de BCR). Cred ca ar trebui consultata lista din nou, ca poate au facut modificari. Cauta pe net un telefon de acolo si roag-o frumos de doamna aia sa-ti zica daca banca ta e pe lista. Eu am acasa nr. de telefon.
country girl spune:
'neata tuturor!
Intru doar cat sa va salut si ma retrag, ca-s racita bocna (imi curg mucii pe tastatura, vorba Anyei). Cum Ilinca e acasa in tratament inca, eumi-am adus microbii la birou sa sabotez din interior aderarea Romaniei la 1 ianuarie.
V-am pupat pe cu toatele si cu totii,
si Ilinca (10 septembrie 2005)
locca spune:
Neata
Mifloricico
eu merg prin parcarile "alea" de cateva luni bune. Auzi, da' tu mergi pana la Lujerului prin ele? Ca eu totusi ma opresc la gorjului.
Ioana
io n-am vazut matza de care zici tu, poate data viitoare cand mai calc pe-acolo.
Bai, eu nu mai pot. Azi sunt doborata. N-am mai dormit 4 ore legate de aproape 2 luni. Iar azi noapte s-a intrecut pe sine: s-a trezit din ora in ora
. Si de data asta jur ca nu era de durere, nuuu, pur si simplu se trezea si incepea sa tipe ca sa ma duc la el.
Si are un stil, picatura chinezeasca, daca ii dau ignore mai atipeste sau isi face de lucru in pat si dupa 10 minute iar tipa, si tot asa.
Asa ca m-am pus pe studiat metode, iar de saptamana viitoare ma fac a dracului si imi sacrific de tot cateva nopti, numai sa invete naibii sa adoarma singur la loc. Mi-e mila de vecini si de taica-su, dar nu am ce face.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Azi dimineata mi-am anuntat sotul ca eu nu mai fac alt copil pana cand nu il vad pe matei ca doarme o saptamana toate noptile regulamentar. Asa ca nu cred ca ma veti vedea la odisee prea curand
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)