Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

E hai ca la asta chiar nu ma asteptam. Am si eu ceva de castigat cu hoby-ul asta al lui barbatemiu, admiratia voastra.
Catalina mea dorme cu mine in pat de la 8 luni. Iar pe sot l-am exilat in alta camera. Daca o culc cu mine doarme nemiscata toata noaptea. Daca o pun la ea in patut se trezeste urland.

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

RalucaN, ce mai face Bursi?? Ati mai fost la control, e totul ok?Teodora este recuperata multumim Domnului si chiar ieri a zis kinetoterapeuta ca nu prea mai e nevoie de gimnastica, ca este recuperata total Oricum, pentru linistea mea,voi continua pana la 2 ani de 2 ori pe saptamana cu gimnastica, ca sa stea si piticul meu la locul lui si in plus rau nu are ce sa-i faca.Asa ca voi avea o fetita numai muschi - noroc ca e mancacioasa si sportul o tine in forma - uite asa, din nimereala, facem si intretinere BursicutzaTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, aici sunt! Ce face Antoine? imi pare rau ca al meu sot se tot invarte prin Franta dar nu ajunge in zona Parisului ca sa faca cunostinta cu ginerele.
Am vazut-o si eu pe Iulia, e dulce foc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina ma bucur sa aud asa vesti bune !

Anto de vreo 2 zile ma tin sa-ti povestesc si tot uit. Eu am o amica in franta care a nascut acum o luna. Prima sarcina a fost cu risc, a stat mai mult in pat, dar la a doua in afara de greturi totul a fost OK. Asa ca lasa angoasele si mai da pe aici cu vesti!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ioana, multam de ofertaO sa te contactez pe PM sa vedem cum facem.Marilena 79 imi pare rau ca nu papa puiutzul, trebuie sa fie f frustrant si enervant. Dar sa stii ca ai dreptate, pe langa cauze medicale ar putea fi si un disconfort psihic in ceea ce priveste papa, eu am auzit de asa numita anorexie nervoasa din cauza mancarii la bebelusi. Poate de fapt nu are nimc si asta e stilul lui, dar intr-adevar se cer niste investigatii. Va dorim numai bine si "pofta maaaare"! Mi-e o leneeee si e asa urat afara....si trebuie sa ma car la defrisat inghinalul ca am programare. Nu ca ar avea nevoie "liliecii si paianjenii" dar macar asa, de impresie artistica si din obisnuintaVa tzuc !Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Norina, sarumana de intrebare, Bursi e ok, cred. La 11 luni cand am fost la control ne-au spus ca la piciorul drept s-a recuperat complet, iar la stangul sa mai lucram putin cu masaj, dar e pe drumul cel bun. Am fost din nou la un an la control si renumitul doctor nici nu s-a mai uitat la picioruse, ca era ocupat, doar m-a intrebat ce are, i-am spus tal val, dupa care zice: " Da, ghetute ortopedice non stop pana la un an jumate" Eu am balmajit acolo ca la un picior e recuperata, dar nici nu m-a mai auzit, trecuse deja la alt pacient. Si am plecat super nervoasa jurandu-mi ca nu mai calc pe acolo. Cum e posibil sa recomazi ghettute ortopedice non stop, 6 luni, fara macar sa te uiti la picioruse. Pai ce crede el ca eu imi chinui copilul asa, doar pt. ca nu a avut el timp sa consulte cum trebuie? Acuma, m-am programat la un alt doctor, sa mai cer si a doua opinie, pt. ca dpdv-ul meu fata e ok, calca bine, dar vreau totusi sa vad ce zice si alt doctor. Acuma , ca tot am deschis discutia, nu stiu cum sa abordez subiectul cand ma voi duce la control. sa-i spun doctorului ca am fost la alt medic si ca ne-a recomandat ghetute si ca eu nu sunt de acord sau sa nu zic nimic? Ca m agandesc ca medicii intre ei nu se contrazic. Mai ales daca ii spun la cine am fost, pt. ca este un medic renumit totusi. Voi ce ziceti?
Ma bucur pt. Teo ca e bine. Bravo! Vezi ca s-a rezolvat?

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hahaha, am citit despre soti! Cat de bine il descrieti pe Gabi al meu! Cu siguranta fiecare e cu stolul lui.
Moki, cu pampersii! Imi imaginez scena asa cum mi-l imaginez si pe Jimi cu cablurile atarnandu-i...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Minune blonda, nu spune nimic doctorului la care vrei sa te duci. Ii spui ca vrei o a doua opinie, cel mult!

Incerc sa schimb capitolul, sper sa imi aduc aminte!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, da, am fost la casa retro ieri. Vezi ca au program doar pina la ora 17.
Cristina, pot sa le spun si fetelor despre ce scrie in mailurile alea? Pliiiiz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput