Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
Cecilia C spune:
Mai fetelor, noi ieri am avut o zi super..a venit Mos Craciun la noi in oras..adica a fost parada lui Mos Craciun si a fost super.Ada a ramas acasa cu buni si eu cu tati si Alexia ne-am dus la parada. Alexia a fost super fericita la fel si copii care au fost acolo, fost fff multa lume si copii au primit pachetele cu oua mici de cioco, aruncau clovnii cu ele...a fost super si pacat ca nu este si in Romania asa ceva ca ar fi minunat pentru copiii si nu numai..si mie mi-a placut la nebunie si am fost foarte fericita sa vad cum se bucura Alexia.
Am dus si caruciorul lui Alexia si cand s-a terminat parada i-am pus acolo in carucior niste dulciuri fara sa vada ea si i-am zis ca i le-a aruncat acolo Mos Craciun si sa vedeti pe ea bucurie...iti salta inima de bucurie cand ii vezi asa....si a fost tare bine sa mai iesim si noi din casa, imi lipseau zilele astea.
La anul vom merge si cu Ada si bucuria o sa fie dubla.
Cine vrea sa vada poze poate sa vada aici Parada Mos Craciun 2006
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Crisnemes spune:
Oana nu stiu ce as face daca as fi in locul tau ca eu sunt rea de gura si nu stiu ce si-ar auzi de mine.Sau sa nu ai probleme mai bine sa-ti intre pe o ureche si sa iasa pe aialalta.
Eu am fost la servici sa-mi iau adeverinta pentru depunerea actelor la primarie.Asa frumos era la servici ca parca mi sa facut dor
.
Ma doare capul ingrozitor, merg sa iau un algocalmin.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Cici - superbe pozele de la parada!Multumim de urare si
si
pentru voi . Chiar ca e pacat ca nu e si in Romania o asemenea parada.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Adriana mica spune:
Buna mamici si bebici,
Urez si eu multa sanatate sarbatoritilor de azi: Rares si Maria-Cornelia, si tuturor bebicilor care au devenit de curand crestini.
Inni, cum ai spus si tu: noi il culcam pe Dudu pe cate o parte(alternativ) cu reazem in spate, dar de vreo 2 saptamani il gasim cu fata in sus(desi capul il are usor inclinat intr-o parte). Eu cred ca ei cresc si este firesc sa devina mai mobili. In plus, ca sa o linistesc pe Ionica, am citit intr-o brosura editata in State ca ei recomanda culcarea bebelusilor pe spate sau, eventual, pe o parte; asa incat, nu cred ca este motiv de panica daca ei se mai rotesc prin somn.
Duminica ne pregatim de vaccin; eu am in continuare aceeasi nelamurire: vad ca marea majoritate ati facut la bebei Infarix hexa, de ce totusi pediatra mea nu vrea sa accepte aceasta varianta(am sunat-o si, in ciuda faptului ca acest vaccin se gaseste pe piata, mi-a zis ceva de genul "nu este bun, s-a renuntat la acest vaccin, nu va recomand sa il faceti"). As cere si parerea altui medic, dar nu stiu daca am timp pt asta. Putzuruca, te rog spune-ne si noua(eventual intr-un PM) ce avantaje si dezavantaje ti-a spus tie medicul pediatru ca ar avea Infarix hexa (ma intereseaza mai ales dezavantajele). Asa cum stau lucrurile acum, bazandu-ne pe opinia unui singur medic, vom face Infarix penta + Engerix sau Pentaxim + engerix. Inni, te rugam sa ne dai un sfat: Infarix penta sau Pentaxim?
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici
gripo spune:
CECILIAAAAAAAA, vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Duminica ne pregatim de vaccin; eu am in continuare aceeasi nelamurire: vad ca marea majoritate ati facut la bebei Infarix hexa, de ce totusi pediatra mea nu vrea sa accepte aceasta varianta(am sunat-o si, in ciuda faptului ca acest vaccin se gaseste pe piata, mi-a zis ceva de genul "nu este bun, s-a renuntat la acest vaccin, nu va recomand sa il faceti").
S-a constatat ca hexa are titruri mici in timp, adica isi pierde din eficienta si tb repetat dupa circa 10 ani ptr ca nu mai ofera protectie maxima.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
inni spune:
MamiLili de unde stii chestia asta cu titrurile ? De la aia de la firma ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

alessia80 spune:
MEXXA- Super poze! Fooooarte frumos!
OANA- Soacrele astea... cred ca numai in filme pana la final cad la pace cu nurorile! A mea mi-a 'tras-o' cand a venit la 2 sapt si ARMAND mi-a facut conjunctivita nespecifica, spunandu-mi ca ea a crescut 2 baieti si nici unul nu a avut probleme cu ochii

- ar trebui sa existe un emoticon cu dinamita!
Ea, care l-a tinut infasat si infofolit pe sotul meu pana la 6 luni... SI mai si spunea ca la 6 luni cand a renuntat la infasat a dormit 4 ore dus! Pai saracul copil cum sa nu doarma daca 6 luni nu s-a miscat! Si mai spunea cu mandrie.' ei da'vezi ce picioare drepte are?' 

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
inni spune:
Adriana...ti-am raspuns la vremea respectiva. I.Penta sau Pentaxim e acelasi lucru. Difera pretul si firma. Eu daca data viit nu mai gasesc Infanrix penta...ii fac Pentaxim cu la fel de multa incredere.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
MAMILILI-ARMAND stie....Venim pe 20 dec in SV. Te bagi la o plimbare in parc? Sa se intalneasca si ei sa stabileasca intai strategia de joc!
MATHIAS scump!
Aha, ma bag. Tinem legatura.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias