Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

La multi ani bebelusilor care implinesc azi 2 luni, Maria-Cornelia si Rares- Nicolas , iar mamicilor le doresc nopti linistite .

Ileana, sanatate multa Ilinkai, nu cred ca 3 zile de gentamicina e o tragedie, dar pot sa-ti spun ca eu am avut o pb cand am fost mica, pe la 3 ani jumate si tratamentul a fost cu gentamicina si canamicina, administrata cam 3 luni si ca repercursiuni nu mai aud cu urechea dreapta deloc.

Sambata vom avea si noi botezul si din pacate luni pleaca mama si raman doar cu SOACRA.
Sa va spun cu ce idei vine:
- sa pun o matura sub patul copilului sa nu viseze urat,
- sa nu ascult muzica ca ma apuca "nebuniile" cum zice ea
- daca vin musafiri femei sa intreb dc au avut relatii sexuale cu partenerii inainte, si daca da sa nu primesc ca nu mai stiu ce se intampla.
Si replica ei preferata " mie cand imi spunea soacra ceva, eu o ascultam , ca aveam respect" .

Fetelor, eu nu dau deloc ceai sau apa copilului si e hranit exclusiv cu formula.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Oana...ce soacra mistoaca ai . Asa ceva n-am mai auzit..cu matura si cu relatiile sexuale inainte. Si sotul tau ce zice ? Sau n-ai voie sa-i spui ca cine stie ce se mai intampla ?

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

OANA, ce nasooooooooooooooooool! dar ce varsta are mey? Doamne, ce nebunii!!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oana, soacra-ta tre sa fie pusa in topul soacrelor zurlii, asta e clar.

Fi-mea a scapat de muci aproape de tot, dar a dat-o intr-o tuse productiva de toata frumusetea.

Lexi, schimba laptele praf daca ai dubii si gata. Eu si lu' fi-miu tot bebelac i-am dat si i-a mers bine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc din suflet fetelor care mi-au felicitat baietelul pentru ziua lui! Ei, de-acum este flacau mare: are 2 luni!

Va doresc tuturor puiuti sanatosi si cumintei, ca frumusei sunt toti fara exceptie!

Anangel_lexi, sa iti traiasca si tie puiuta Maria Cornelia si sa creasca frumos alaturi de voi!

Dupa cum am citit in mesajele voastre, mai sunt fete care au probleme cu lactatia! Si noi ne confruntam cu treaba asta! Cel putin asa mi se pare mie! Ideea este ca eu i-am mai dat cate un bibe cu Milumil 1, chiar daca nu sunt adepta completarii! Nu stiu daca am facut bine sau nu! In fine, as face orice sa am laptic destul, dar parca situatia asta ma cam depaseste! Ajutati-ma cu un sfat!
Cum ati depasit criza de laptic si cum va dati voi seama ca nu este suficient lapte pt. bebe?

Medicul pediatru m-a sfatuit sa ne mai chinuim un picut asa ca sigur o sa se regleze situatia! Oare asa sa fie? Mi-a spus ca atata timp cat pampers-ul este ud si are scaune zilnic, cantitatea de lapte este suficienta! Atunci, de ce se enerveaza copilul la san, de ce sanii mei sunt moi (mai ales ziua), de ce plange puiul meu, de ce nu doarme ziua? Si alta treaba: plange cand il scot afara! Nu se linisteste nicicum!

Copilasii vostri par cumintei pe langa al meu nazdravan!

Imi cer scuze ca mi-am varsat aici amarul, dar tare greu este uneori sa fii mamica!

Am uitat sa va intreb: voi cum va adormiti puiutii, ca al meu nu vrea decat leganat!

Alina cu ingerasul RARES NCHOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Oana, bine ca nu citeste si soacra-mea DC-ul ca altfel ar prelua si ea ideile soacrei tale. A mea are altele: sa nu imbrace doi oameni deodata copilul, sa nu lasi lucrurile copilului pe sarma la uscat peste noapte ca vin duhurile rele si imbolnavesc copilul, sa nu ne miram de copil (adica sa nu zicem "vai, ce frumoasa e", etc) fara sa o scuipam, pt. ca o deochiem, etc...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LAkioana n-ai precizat daca ii mai dai sa pape si din biberon. Daca refuza sanul si plange dupa 1, 2 guri poate fi si pt ca s-a obisnuit cu tetina. Spuneam mai inainte ca sunt 2 stiluri de supt diferite si copilul devine confuz, pt ca el deprinde imediat stilul de supt din tetina, si vrea sa suga din san la fel, ori pozitia buzelor si a limbii e cu totul alta si bebe se enerveaza. Vladut imi face figuri din astea cand a papat de curand din biberon, dar eu perseverez, il ajut sa apuce sanul, pana reuseste. Nu stiu daca e si cazul tau, m-am gandit la o posibila explicatie a problemei tale

Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Iakioana si eu am patit la fel insa am renuntat sa ii mai dau la san.Mulg laptele cu pompa si apoi il papa cu biberonul.Stiu ca nu este bine asa dar ma stresa ca nu manca in asemenea hal incat imi scazuse lactatia ( din cauza ca nu golea sanii) si nici nu puteam dormi din cauza stresului,iar bebe nu mai lua in greutate.Sper sa ajung pana la 6 luni macar sa ii dau frica mea cea mare e sa nu pierd laptele,dar daca il mulg ma gandesc ca nu are cum sa dispara este ca si cum ar manca bebe.Deocamdata am destul spre deosebire de la Diana cand era jumatate din cantitatea de acum.
Rebecca s-a dezvoltat bine zic eu - la 2 luni are 62 de cm si 6,100kg.

Marina nu este chestia doar de hidratare dar poate avea si efecte urate asupra organismului.De exemplu daca bei o ceasca de cafea la care pui 2 lingurite nu cred ca se compara cu aceasi ceasca la care pui 4 lingurite de cafea. Nu?!Daca nu ma crezi incearca si vei vedea.Imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat cu cererea sotului.

Maria si Victor LA MULTI ANI!

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

O mai tempereaza sotul pe SOACRA numai ca eu stau cu ea de dimineata pana seara.... Are 56 de ani.

Mai intru mai tarziu ca m-apuc de lucru .

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai Oana, si-i tanara socrosenia ta. Nu vreau sa-mi imaginez cum o fi pe la 70 de ani...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput