Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cred ca ati plecat toate la masa de pranz....Am ramas singura CUC

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lexi, in ceea ce priveste Bebelacul, finutza mea dupa ce a papat 3 sapt au internat-o cu deshidratare. Astfel au sistat Bebelacul si au mers pe Humana. Cred ca nu toti bebelusii au reactia asta dar totusi...poate Mariutzei nu-i merge bine cu el. Mai bine vorbesti cu pediatrul.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna la mamici si la bebici.
"La Multi Ani!" Maria-Cornelia si Rares
In privinta hormonilor e bine la mine ca n-am nevoie de nimic ca sotul vine mai in colo..asa ca nu bag nici o chimicala in mine..Cand o veni ne mai gandim ce metoda aplicam...Nici CM nu mi-a venit...
Pentru lactatie nu folosesc nici un ceai ca am destul laptic...iar Lucas nu mai primeste nimic pt colici ca nu mai are...asa ca suntem tare naturali si ne simtim tare bine...
Drept dovada am pus un filmulet care e cam intunecat dar se aud gangurerile lui Lucas...incerca el sa-mi spuna ceva acolo..
Va pup si admir toate bucuriile noastre ca tare frumosi mai sunt
Sanatate la cei bolnaviori...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Marina, eu inca n-am plecat. Astept sa se trezeasca Deea sa pape si apoi iesim un pic afara.

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Marina, eu inca n-am plecat. Astept sa se trezeasca Deea sa pape si apoi iesim un pic afara.

ALBUM DE FAMILIE

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

Eu ma duc sa intind rufe ca sunt suparata...I-am facut rost lui tati de diploma de absolvent al cursului de puericultura (de fapt el chiar a fost impreuna cu mine la Scoala mamicilor) pentru a beneficia de 15 zile de concediu (cf. legii 210/1999), iar el a neglijat sa faca cerere etc. A trecut pe la el pe la serviciul Sate, alea l-au tot amanat, ca nu stiu exact ce trebuie sa faca etc, el n-a mai insistat si uite ca a trecut timpul iar concediul asta nu poate fi luat decat in primele 8 saptamani de la nasterea lui bebe. El nu avea nevoie de concediu decat ca sa isi prelungeasca stagiul la doctorat, fiindca n-a apucat sa isi dea toate examenele. Uite insa ca se duce totul de rapa. Of!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor eu intrebam acum cateva pagini daca pot lua magneziu in timpul alaptarii ca mi se fac carcei.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Poti

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumesc din suflet fetelor care si-au facut griji pentru mine si pitica...dar nu am prea avut timp sa intru pe DC din cauza ca maimutica urlatoare ma solicita tot timpul...ma iertati ca intru doar cand sunt cu adevarat disperata...dar stiu ca aici...de la voi, dragele de voi...gasesc intotdeauna un sfat si alinare.

... da...lactatia s-a mai reglat, cu faorte multe lichide, dar acum avem problema de care v-am spus si care dureaza deja de aproape 2 sapt. Oare care este cauza si oare stiti daca are rezolvare? Sunt foarte suparata

Va pup pe toate

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Lexi, in ceea ce priveste Bebelacul, finutza mea dupa ce a papat 3 sapt au internat-o cu deshidratare. Astfel au sistat Bebelacul si au mers pe Humana. Cred ca nu toti bebelusii au reactia asta dar totusi...poate Mariutzei nu-i merge bine cu el. Mai bine vorbesti cu pediatrul.

ALBUM DE FAMILIE

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

Pai cred ca de-aia bea si fii-mea ceai in nestire...400 ml pe zi!!! Cred ca laptele asta ii face sete, pentru ca nu-i bag eu ceaiul pe gat, ea urla dupa el si nu se linisteste decat dupa ce goleste cel putin juma' de biberon de ceai o data! Si eu vreau sa-i schimb laptele cu Humana, dar trebuie sa ne mai "chinuim" un pic pana miercuri la vaccin. Atunci o sa profit de ocazie si o sa vorbesc cu pediatra si despre asta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Crisnemes si Putzuruca, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa creasca mare si un pupic special la Victoras de la Ada.

Lexi si Princess, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi.

Amarantina, sa va fie de bine botezul, superbe pozele si numele fetitei de asemenea.Mie imi place Alysa mai mult.

Nicolstoy, super poza la piscina. Sanatate multa la Vladut.

Ileana, sanatate la Ilinca si cred ca Luk e super fericit ca nu mai merge la gradi

Sephora, sa va fie de bine botezul, foarte faine pozele si imi place de barmanii tai

Lilina, sa-ti traiasca bebelusul zambaret.

Lexi, superbe pozele si iti mai face griji ca nu a iesit asa cum ai vrut...si la mine a fost la fel ca eu de ex nu am apucat sa fac poze la biserica dupa ce mi-am imbracat printesa...data viitoare, ha ha

Pupici si sanatate multa la bebei

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput