Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 24
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by lilina
fetelor, bebele meu m-a facut tare fericita azi de dimineata
mi-a zambit si mie (in sfarsit) si a gangurit toata dimineata
mi-e asa drag de el...nu mai pot de fericireLilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Felicitari pt. zambete si gangureli!
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Mirabelac spune:
Azi is cu intrebarile...
La voi cum a fost prima/primele menstruatii??? Eu nu stiu daca am avut cu adevarat, am sangerat de 2 ori, la 5 si 7 sapt., dar f. putin, fara dureri, nu ca inainte... la voi cum a fost???
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
eloise spune:
LA MULTI ANI MARIA-CORNELIA si RARES!!!
Mirabela eu ii dau 2 portii de completare pe zi, de obicei una dimi, una seara, sau "la nevoie", daca cumva nu a papat suficient de la san si inca urla de foame ii mai fac 30ml de Humana. Intr-adevar exista primejdia sa refuze sanul, la unii copii, sau sa apara "nipple confusion", bebelusul se obisnuieste repede cu stilul de supt din tetina, care e mai usor si mai ales total diferit de suptul sanului (pozitia buzelor, a limbutzei difera). La mine cateodata ii ia cateva minute pana se prinde cum sa apuce sanul dupa ce, la masa anterioara, primise completare cu bibe.
Ieri am baut si eu ceai dupa reteta Marinei si azi dimineata m-am trezit intr-o balta maaaare de lapte
. Serios. Inainte de-a ma trezi simteam cum ma gadila ceva sub bratz. Erau picaturi de lapte care se scurgeau ca un izvorash. Totusi cred si eu, cum a zis si Roxanae ca e cam periculos sa faci ceai asa concentrat. Poate produce ceva dereglari pe termen lung... ma gandesc eu...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
alessia80 spune:
MAMILILI-ARMAND stie....
Venim pe 20 dec in SV. Te bagi la o plimbare in parc? Sa se intalneasca si ei sa stabileasca intai strategia de joc!![]()
MATHIAS scump!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
matahut spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Azi is cu intrebarile...
La voi cum a fost prima/primele menstruatii??? Eu nu stiu daca am avut cu adevarat, am sangerat de 2 ori, la 5 si 7 sapt., dar f. putin, fara dureri, nu ca inainte... la voi cum a fost???
O fi fost ca la mine ....de la ceaiul de chimen
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
mexxa spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi...multa sanatate si tot ce isi vor dori sa aiba parte in viata....
Am pus si noi poze de la fotograf care sunt superbeee...
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
lakioana spune:
VAUVA, ALEXIA...ce probleme aveti cu copii la mancat...ca nu am fost pe faza? Nu vor sa manance? ...
Ca a mea ma supara din nou...dupa problemele cu lactatia (care acum este din nou in limite normale)...acum plange la san...mananca o gura de lapte si apoi se intoarce si urla...nu stiu ce sa ii mai fac. Am noroc ca o mai pacalesc oferindu-i la rand sanii...pana cand isi da seama ca am pacalit-o si urla din nou.
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
matahut spune:
quote:
Originally posted by eloiseLA MULTI ANI MARIA-CORNELIA si RARES!!!
Ieri am baut si eu ceai dupa reteta Marinei si azi dimineata m-am trezit intr-o balta maaaare de lapte. Serios. Inainte de-a ma trezi simteam cum ma gadila ceva sub bratz. Erau picaturi de lapte care se scurgeau ca un izvorash. Totusi cred si eu, cum a zis si Roxanae ca e cam periculos sa faci ceai asa concentrat. Poate produce ceva dereglari pe termen lung... ma gandesc eu...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
Eloise, dupa 3 zile de laptic abundent...acum, cu tot ceaiul concentrat, lactatia a revenit la normal....EU cred ca intr-adevar organismul asta face ce vrea, ceaiurile stimuleaza pentru o vreme, dar dupa aia se regleaza de la sine daca bebe nu bea tot cat ai in sani. Fiindca organismul nu e prost sa produca prea mult, de ce sa faca risipa? Am inteles ca la al doilea bebe de obicei se intampla asta, adica nu mai ai surplus de lapte. Dar...Dumnezeu stie.
Daca tot nu mai tine figura cu ceaiul concentrat, cred ca voi pune si eu in 2 litri inloc de unul, ca tot atata cantitate de plante e si ar trebui sa aiba acelasi efect. Maruca trage acum (in conditiile in care sanii nu sunt plini - adica tari) 100 ml de la un san si rareori mai vrea si de la celalalt. Imi pare rau ca in zilele de glorie...adica cele 3 zile...nu am avut cantar sa vad daca intr-adevar sugea mai mult de 100 ml la o masa.
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
quote:
Originally posted by lakioana
VAUVA, ALEXIA...ce probleme aveti cu copii la mancat...ca nu am fost pe faza? Nu vor sa manance? ...
Ca a mea ma supara din nou...dupa problemele cu lactatia (care acum este din nou in limite normale)...acum plange la san...mananca o gura de lapte si apoi se intoarce si urla...nu stiu ce sa ii mai fac. Am noroc ca o mai pacalesc oferindu-i la rand sanii...pana cand isi da seama ca am pacalit-o si urla din nou.
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
Chiar ma gandeam la tine cum ai rezolvat problema cu lapticul??? Erai tare suparata acum ceva vreme.
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Eloise, exact asa am patit si cu Galactogilul. In primele 2,3 zile mi s-a parut nemaipomenit, tot asa, curgea lapticul siroaie, iar apoi totul a revenit la normal! Ciudat! Sau poate nu....
POZE CU PUI DE CUC