Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 23
inni spune:
Dupa 10 luni de pauza io zic ca merge cu prez. de n-ai aer. La atata abstinenta mai stai sa te gandesti ca e cu/fara ? ![]()
![]()
![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

osna spune:
buna dimineata si de la noi
am fost deja la plimbare sa luam paine ca tati vine la 12 sa manance acasa iar acum baiatul mamei se joaca si vb singur la el in camera pina arunc si eu un ochi aici.
LA MULTI ANI MARIA SI RARESsa cresteti cuminti,sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
nicol este un dulce baiatul tau!ce fain sta in vanita si ce relaxat este.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
putzuruca spune:
Buna ziua mamici, pupici la bebici,
Dupa ziua agitata de ieri se pare ca Deea s-a hotarat sa doarma toata ziua de azi. Doarme de aseara de la 8 si a facut doar pauze de masa. Asa de bine e...cand e liniste in casa...
La multi multi ani sanatosi bebelusilor sarbatoriti azi: Maria-Cornelia si Rares-Nicolas.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
inni spune:
Lexi nu mai fii suparata. Ii vei face o nunta ca-n povesti si atunci vei fi extraordinar de multumita..ca va avea si ea habar de ce i se intampla.
Amalia si paginutza ei 

Mirabelac spune:
Noi ieri ne-am facut de cap, am iesit in oras, am mancat pizza, am baut bere... fara alcool... dar sa vedeti ce am patit... ii lasasem soacrei mele un biberon din lapticul meu sa-i dea lui David, el a dormit mult si cand am ajuns eu acasa tocmai papase cam 25 ml din biberon. Atunci am zis sa-i dau din tza-tza proaspata si cand a simtit tza-tza a inceput sa urle nu alta... l-am mai lasat un pic si iar tza-tza... nik... urla frate de parca il taiam... apoi i-am dat in continuare din bibe si a mancat pe nerasuflate tot, adica 125 ml si eu ieseam cu tza-tzele in strada de pline ce erau... concluzia: nu trebuia sa-i dai tza-tza dupa bibe... da cine sa stie asta...
Fetele care dati si san si completare, ii dati cu bibe??? De cate ori pe zi??? Nu va refuza sanul apoi???
Si alta patanie aseara... era obosit ca nu prea dormise ieri si cand sa-i dau Debridatul de seara s-a inecat destul de tare si, fiind somnoros nu putea sa tuseasca bine, l-am batut pe spate, l-am intors cu fata in jos, nu stiam ce sa-i mai fac, era gales tare si nu putea respira, ne-am speriat f. tare, el pica de somn si nu a reactionat ca de obicei la inecat (se intampla des la san), boceam si eu si sotul, ca ce are copilu de e asa de gales si moale... off, noroc de soacra-mea ca era cu capul pe umeri ca in baza noastra... ziceam ca moare copilu si el era rupt de somn... nu zic ca apoi l-am luat in pat cu mine si pana la 2 l-am pazit... offf... is zombi acuma... ne-a iesit pe ochi iesirea de ieri... era prea frumos...
Voi luati Exluton-ul la aceeasi ora??? Eu de fiecare data uit (corespunde ora cu baita si toaleta lui David) si intarzii cam cu o ora in fiecare seara. E vreo problema?
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
alessia80 spune:
'Neatza
LA MULTI ANI celor 2 sarbatoriti!
SIMONA- sa va traiasca printesa crestina!
SEPHORA- ti-am vazut pozele- sa-ti traiasca scumpetea!
PUTZURUCA- alta viata, ai? Sa n-o lasi totusi sa doarma toata ziua, ca asa a facut al meu eri si azi noapte pana la 2 am leganat toti 3 de credeam ca nu mai apuc o ora de somn pana dimineata 
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
inni spune:
Mirabela, Amalia ia si tzatza dupa biberon si biberon dupa tzatza. Depinde de copil.
Amalia si paginutza ei 

alessia80 spune:
quote:
Originally posted by inni
Mirabela, Amalia ia si tzatza dupa biberon si biberon dupa tzatza. Depinde de copil.
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Si-al meu la fel, daca e laptele meu, nu conteaza!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Mirabelac spune:
V-am zis ca-s zombi si am uitat...
LA MULTI ANI MARIA SI RARES.
M-am uitat la poze, toti bebeii sunt f. frumosi, sa dea Dzeu sa fie si sanatosi, nici o raceala sa nu-i atinga. Multi
de la mine si David.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
lilina spune:
fetelor, bebele meu m-a facut tare fericita azi de dimineata
mi-a zambit si mie (in sfarsit) si a gangurit toata dimineata
mi-e asa drag de el...nu mai pot de fericire
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)