Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Putzuruca...spune ce ti-a zis medicul despre Infanrix pe forum...ca sa citeasca toata lumea.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Eloise, o alaptez exclusiv la san. De aceea nu imi explic situatia!!!!!???

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by inni

MamiLili de unde stii chestia asta cu titrurile ? De la aia de la firma ?

Indirect...nu mi-a zis personal cineva de la firma ci un medic care a aflat de la cineva de la firma producatoare.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Roxanae...
Deocamdata, chiar daca au trecut 2 sapt. de cand face nazuri, mai am rabdare si o sa mai incerc, ca poate trece episodul asta urat. Imi fac probleme si ca ea nu a mancat lapte praf, pentru ca il vomita (i-am dat mai multe tipuri si e la fel), asa ca, daca nu va mai vrea sa manance chiar deloc...nu stiu ce ma voi face. De asta imi e frica.

www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by lakioana

Roxanae...
Deocamdata, chiar daca au trecut 2 sapt. de cand face nazuri, mai am rabdare si o sa mai incerc, ca poate trece episodul asta urat. Imi fac probleme si ca ea nu a mancat lapte praf, pentru ca il vomita (i-am dat mai multe tipuri si e la fel), asa ca, daca nu va mai vrea sa manance chiar deloc...nu stiu ce ma voi face. De asta imi e frica.

Ai incercat sa ii dai NAN??

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Buna,
Bebe al meu a avut azi un scaun lichid. Spuneti-mi si mie, va rog, ce ii pot da si daca a mai trecut cineva prin asa ceva cu bebe. Bebele meu e hranit cu Nan 1.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumim ptr aprecieri
Da l-am botezat catolic ptr ca sotul meu asa este,plus ca si ei m-a duc des sa m-a rog la Sf Anton de Padova,cu bunavointa caruia am ramas insarcinata cu Matti,iar biserica unde l-am botezat se numeste Sf Anton,a fost ca un fel de multumire.
Vad ca aveti probleme cu lapticul,si eu in cee trei zile cat bebe a avut rosu in gat si a plans non-stop am zis ca-mi pierd laptele asa ca dr mi-a zis sa iau nuntri-natal care este 100% natural,plus ca beau 2 l de ceai de chimen,anason,fenicul zilnic inca din maternitate.
Noi dupa ce am avut rosu in gat tratat cu ospamox,am avut niste mucisori groaznici,daca nu era batista bebelusului nu stiu ce m-a faceam,acum insa noaptea are bebe ca o flegma am incercat cu Ambroxol dar nu pot sa-i dau la nesfarsit.Batista nu o pot folosii noaptea din cauza aspiratorului,asa ca am auzit ca au cei de la Chicco un aspirator manual,stiti ceva?e bun?
Dar oare mai pateste cineva asa cu bebe?
Va pupic

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, nu este nici un secret ceea ce am vorbit cu pediatra si nici nu am aflat ceva negativ despre unul sau despre celalalt vaccin. Dezavantajul lui penta este ca se fac doua injectari dar imi spusese despre hexa ca se gaseste greu si ca au fost probleme cu procurarea lui. De aceea am preferat sa fac Pentaxim si Engerix. Important este ca Deea n-a avut nici o reactie la vaccin. Asta era ceea ce ma interesa.
Nu cred ca daca ar fi fost probleme cu unul in aceste vaccinuri, ar mai fi rezistat pe piata. Deci respectati-va alegerile.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Roxanae as vrea sa te intreb... am vazut ca esti pasionata de tratamente naturaliste. Mi-am luat si Spirulina ca stimulent pt lactatie. Ajuta? Si cum/cat ar trebui sa iau pe zi? 3,4 capsule e ok? Trebuie sa iau neaparat cu jumatate de ora inaintea meselor, cum spune in prospect? Multumesc!

Edit : Hahahaaa, am scris "naturaliste" in loc de "naturiste". Tratamente naturiste deci!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cecilia_c, ce coincidenta !!!
am si eu 2 prieteni (sot si sotie) care au emigrat in octombrie in Canada si s-au stabilit in Toronto si au fost si ei la parada asta cu Mos Craciun si le-a placut mult de tot

oanacn, ananghel_lexi - va inteleg....si eu am inceput sa dezvolt o relatie tipica de nora-soacra...nu stiu ce am
...dar de cand am nascut nu mai suport atatea sfaturi si faptul ca e super insistenta si bagacioasa

alessia - ai fost super haioasa cu faza "nu exista emoticon pt.dinamita"

sephora - sa nu razi de ce o sa-ti spun, dar noi am urmat sfatul unei
alte mamici care ne-a recomandat sa folosim batista bebelusului in felul urmator
desinfectezi capatul pe care-l bagi in aspirator si folosesti frumushel gura, DA GURA (ai citit bine)
si tragi cu gurita ta si o sa vezi ce usor merge
sa nu-ti fie scarba, ca datorita constructiei aparatului mucisorii nu ajung la tine :) BAFTA

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput