Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
alinamoro spune:
La multi ani
Maria
si
Rares
, sa cresteti mari si cuminti! 
Simona, frumos nume a ales sotul tau la fetita, imi place tare mult.
Osna, poti lua magneziu in timpul alaptarii,ia si calciu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Gigi25
Buna,
Bebe al meu a avut azi un scaun lichid. Spuneti-mi si mie, va rog, ce ii pot da si daca a mai trecut cineva prin asa ceva cu bebe. Bebele meu e hranit cu Nan 1.
Multumesc.
Se mai intampla daca cumva scapi putin mai mult lapte in concentratie..si eu am patit odata fara sa imi dau seama...deoarece NAN1 contine lactuose si asta e unul din efectele care il da daca nu respecti stric masura rasa care scrie...
Daca nu ai pus asa...poate i-ai dat laptele prea cald sau prea rece...
Ca sa ii treaca eu i-am facut ceai(babycalm) sau orice ceai pt bb'lusi putin mai concentrat.
Pupici si multa sanatate
_
mamica de ingeras luptator

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Gigi25 spune:
mexxa, multumesc foarte mult pt. raspuns. doctorita mi-a recomandat sa-i dau loperamid. sper sa nu fie ceva mai grav (enterita).
mexxa spune:
In alta ordine de idei sa ma descarc putin la voi ca sunt tare suparata....fetelor de ce babele astea sunt ATAT DE BATUTE IN CAPPP.Bunica'mea ca dispera cu faza ca bebe meu are picioare strambe...ca cica ea a incercat sa ii faca masaj si tipa...ca jos la glezne sunt prea subtiri...
Da eu ii fac in fiecare seara si nu plange...da nici nu trag de picioarele lui ca nebuna..il masez usor..delicat.Oare ea cum io fi facut masaj?
Nu mi-a zis mie in fata...ia zis lui frate'miu...el unei bune prietene de'a mea..si in sfarsit am auzit si eu...a saptea roata de la caruta...:((
Eu am picioarele mai subtiri la glezne...da nu sunt nici strambe..nici handicapate nici nimic!!
Si mie ciuda de mor ca cica cand i-am lasat baiatul la cumatrie nu am zis nici multumesc...da eu tin bine minte ca am multumim...le-am dus 5 l de vin..prajituri..suc..sampanie si frate tot nu sunt multumiti.
Asta ca sa ma invat minte sa nu mai apelez la nimeni...uff gata m-am descarcat destul la voi...
Am fugit sa termin treaba ca acusi plecam in vizita...si luam si bebele cu noi...ca sa stam linistiti ca nu mai deranjam pe nimeni.![]()
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
Cecilia C spune:
Lilina, da, a fost super Parada si ma bucur ca le-a placut si prietenilor tai. Cum le place in Canada????
Pupici la Vladut.
Gripo, hai in Canada daca vrei si tu la parada.![]()

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
lilina spune:
cecilia_c, prietenii mei au astepta 5 ani pana sa plece
nu ma intreba de ce, au avut ghinion sa astepte atat, dar au avut noroc acolo
el s-a angajat la Sears si e super multumit ca si-a gasit atat de repede; este de 2 luni si ceva in Canada si de o saptamana lucreaza acolo
daca treci pe la Sears (dar nu stiu sa-ti spun care din ele, dar ma interesez) si vezi un ochelarist inalt, pe care-l cheama Mihai
sa te iei de el, ca e super super glumet si super de treaba
incredibila poza cu nasterea micutei ADA !!! nici nu stiu cum de mai puteai zambi.... Felicitari !
cred ca e minunat sa ai 2 printese atat de frumoase
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
lilina spune:
mexxa, si eu mi-am auzit vorbe de la rude apropiate
printre care "de ce i-am luat lui bebe un patut asa ne inchis la culoare (bleo-marin) si nu rosu"
dar ma doare-n .... cot....si eu ma enervez pe moment dar ii bag undeva... le zic vreo 2-3 in gand si gata
in ziua de azi, apropiatii in loc sa te laude, te critica si nici macar nu mai au tupeul s-o faca in fata
apropo - si eu am gleznele f.subtiri![]()
Lilina si
roxanae spune:
Eloise si eu iau spirulina - ajuta, nu cu mult, mie mi-a crescut "productia" cu aproximativ 50ml.Nu face minuni dar pt. mine a contat.Iau 3-4 capsule/zi nu intotdeauna reusesc cu o jumatate de ora inaite de masa cateodata uit si le iau la 2 ore dupa.
Eu te admir ca ai reusit sa ii dai lui Vladut la san desi mananca si cu biberonul.Rebecca la inceput a mancat la san iar cand nu se satura ii dadeam completare Milumil. Manca daca o puneam la san pana isi ametea foamea iar apoi nici gand sa manance pana se satura astepta biberonul.Daca nu i-l dadeam intr-o ora plangea de foame.Asa ca trebuia sa ma mulg restul pt. a o satura si asa imi mananca la 3-4 ore.De cateva zile am renuntat la san ca oricum trebuia sa ma mulg si ii dau laptele in biberon.Am incercat sa o infometez in ideea de manca cum trebuie la san dar tot la fel a facut.Eu am si sfarcurile ombilicate si se enerveaza ca nu poate apuca bine.Nu conteaza cum ajunge laptele la ea in burtica sper doar sa ma tina in continuare.
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
lilina spune:
roxanae, daca tot ai mentionat cuvantul magic Milumil
spune-mi, te rog, cum il prepari
ca am observat ca se dizolva f.f.greu
eu pun apa fiarta in biberon, adaug laptele si amestec f.f.bine
dar se dizolva f.greu
Lilina si
inni spune:
8
Inni mamica de Ami (29.08.2006)