Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

hazul, eu foenul il tin la 30-40 cm distanta de burtica ei, pe prima pozitie calda si il misc in stanga-dreapta, ca pe un evantai, sa nu o incalzesc prea tare. in 10-20 sec se linisteste si se relaxeaza si uneori chiar adoarme... daca cumva opresc foenul prea devreme, deschide ochii si incepe ca maraie si reiau 'procedura'...
succes!

Alina & Serena (18.10.06)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

fetelor, stiti ceva de limita maxima de lapte (formula) pe care un bebe are voie sa o manance intr-o zi? Serena la nici 5 saptamani -btw, multumim celor ce ne-au felicitat cu ocazia aniversarii primei luni de viata - are 6 mese a 150 ml, iar cateodata mai primeste 30 ml supliment la cei 150ml, pt.ca cere...

Alina & Serena (18.10.06)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

,

La multi ani Maria Cornelia si Rares Nicholas!

Simona, sa va traiasca micuta crestina si sa va bucure fiecare zi! Tare dulcica in rochita de botez! E frumos si Alysa, dar si eu votez pt. Irena.

Sephora
, foarte scumpel Matteo!

Oana, Lexi
- sunt bestiale soacrele voastre, am ras bine! Oana pe soacra ta as intreba-o cat timp trebuie tinuta matura sub patut ca sa fim siguri de efect. Ce sa zic, incercati sa le tineti in friu pe cat posibil ca sa nu vi se suie in cap. Eu ii cam spun soacrei ce ma deranjeaza, nu prea o menajez. De altfel si cu mama procedez la fel. Oricum nu ma pot plange de ele ca amandoua ma ajuta cat pot de mult.

Ref. la pozitia de dormit a lui bebe, eu il pun pe Matei alternativ pe partea stanga, iar la somnul urmator pe dreapta, si in spate ii proptesc un prosop mare facut sul. De cateva ori s-a intors si el cu fata in sus si s-a inecat, noroc ca eram pe faza - facea niste zgomote extrem de ciudate, ca si cum avea ceva in gat si nu putea inghiti, nu tusea decat dupa ce-l ridicam in brate.

Inni, e problem daca nu mai iau vaccinul de la farmacia din Vitan? M-au anuntat cei de la Medicover ca ni-l pun la dispozitie si acum sotul meu zice ca pentru diferenta de 20 RON el nu mai bate drumul pana in Vitan .

Ieri am avut o revelatie: am iesit cu bebe la plimbare in parcul Tineretului -acolo e un lac care are alee de jur imprejur, mergi cam o ora ca sa inconjuri lacul. Ne e deloc aglomerat iar imprejurimile sunt foarte frumoase. Parcul asta comunica si cu parcul Carol, il recomand amatoarelor de plimbari lungi.

aici
avem poze de la botez, pentru cine are timp si chef sa ne vada :o)

pentru mamici si bebici

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput