Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 26
locca spune:
Uau, Agri, inca o graviduta printre noi.
Iti tin pumnii sa fie bine. 
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Felicitari Vio!
Cumnata mea a patit identic, si-a scos o lucrare infectata, a facut anestezie, a luat antiinflamatorii (ketonal) a luat antibiotice cu duiumul si a facut si o radiografie dentara. Dupa o saptamana a avut un test de sarcina pozitiv si doctorii au zis sa stea linistita ca embrionul era prea mic sa poate fi cauzat cu ceva. Are un baietel superb asa ca nu cred ca ar trebui sa iti faci griji. oricum doctorita iti va spune daca sunt probleme sau nu. Mergi tot la Dr.Dracea? Daca da, sa o saluti din partea mea si sa ii spui ca o calc cat de curand!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Acum am citit mai bine, nici macar nu erai insarcinata cand ai luat toate cele... stai calma!
Maddy sanatate maxima fetei. Iordachescu asta e de la Erza? Ca doctorita mea pediatra in criza de saptamana asta tot zicea ca urmeaza sa il sune pe Iordachescu sa ne trimita la el pentru investigatii spitalicesti eventual internare.
Copilul meu a fost pleostit tare ca atare ieri l-am dus la doctor din nou. I-au facut analizele si i-au iesit transaminazele foarte mari adica are ficatul marit si obosit. De unde, nu stiu. Azi i-a dat doctorita din sangele recoltat ieri sa faca si citomegalovirusul si kk si pp si ramane sa repetam analizele sa vedem cu evolueaza. Cica sa nu ii mai dau nici un medicament doar zyrtec pentru alergii ca i-au iesit si niste pete ciudate pe corp si se pare ca sunt tot de la ficat. Nu va pot explica ce frumos a fost cand tranferam pp si kk dis de dimineata in recipientele lor si ce senzatii tari traiam in toaleta de la clinica...
Sanatate multa la toti copii bolnaviori!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Agri spune:
Fetelor va multumesc ca ii tineti pumnii,sunt asa de speriata...
,
sper sa aflu mai multe, si spe sa fie totul bine...
Jadi nu mai merg la Dr. Dracea si eu as calca-o dar cu masina...
nu a stat cu mine acolo si am fost cobai pentru toti cei de garda...care nu au chenat anestezista la timp si m-au lasat acolo sa ma chinui.
Astept raspunsurile voastre.
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Vio si Eva(27.09.05)
innaa spune:
Neata la zane!
Nu am mai intrat de cateva zile, nu am recuperat inca, desi m-am trezit devreme azi(LA 7) ..insa a trebuit sa ma imbaiez ca aseara nu m-a lasat tero, si am facut si curatenie sa am timp berechet toata ziua sa va citesc si sa va povestesc.
o sa am timp toata ziua, dar nu acum ca tb sa imi trezesc copiluŽ ca e deja tarziu si sa mergem sa ma intalnesc cu cumnata-mea sa ii dau ceva.
asa ca acum doar va salut si va pup...sper ca se simt mai bine copilasii bolnaviori!
si...cum a spus TerminatoruŽ :
IŽll be back!
Mami si
Buburuza lui mami
locca spune:
Jadi, imi imaginez senzatiile tari din buda. Offf. Sanatate multa lui Vladut!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Jadi, sanatate multa lui Vladut.
Si tuturor piticilor bolnavi.
Ruxandra, ce m-a amuzat faza cu aspiratorul.
Pai stie Matei ce ii trebuie: un nas curat![]()
Ioana, cum a fost la cresa ?
Agri, felicitari ptr sarcina.
Va fi bine, stai linistita.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Anya20 spune:
Agri, poti chiar sa uiti de ce episod si sa-ti vezi linistita de sarcina. Felicitari!!!
In primul rand s-a intamplat inainte de conceptie si in plus, in primele 2 saptamani dupa aceasta exista asa-numita perioada "totul sau nimic". Daca embrionul este afectat in vreun fel, se elimina singur; daca nu inseamna ca este ok. Am recitit si eu multe despre asta ca am avut o raceala urata care ma tine de pe la 4 saptamani. Dar bb este bine si chiar azi merg sa vad cum ii bate inimioara. Te asteptam la "mamici de iulie-august2007", sa scriem impreuna o noua odisee.
Alina
6+, mamica d-rei Anya (1 an)
gabiarama spune:
Agri , felicitari !
Anya , si eu va citesc la Odisee dar inca nu m-am hotarit unde sa ingros rindurile :la mai-iunie, unde ar trebui de fapt, sau la iulie-august , ca sunteti mai multe de pe aici 
GABI
10+ ,de 3 ori mama
Poze