Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Diana lui Mihnea, sa nu dai copilului antibiotic pentru klebsiella in scaun. Trebuie doar sa-i reglezi flora intestinala, cu biotics, ecoflorina, etc. Sanatate multa.
Bianca, imi crapa vena ca nu i-am dat eu dvd-ul zinei. Directoarea i-a zis ieri sotului ca e ocupata, sa sune mai tirziu; am vorbit azi, si trebuie sa trimitem copie dupa buletin ca sa ne faca contract de sponsorizare cu fundatia ei - tare mi-e frica ca nu o sa fie un contract cum a semnat Cristina.
Vio, felicitari! Sa ai o sarcina usoara! Din ce am citit eu, bb din burtica ar trebui sa fie bine. Fii optimista, si bafta la control!
Irina Noeliei.
Cristina, directoarea ne-a zis ca nu a anuntat sedinta, cica miine da mailul despre sedinta. Sa nu inebunesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi inscrie-te acolo unde iti zice inima, adica la iulie-august !!!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

of ioana, pai si nu poti sa ii determini in nici un fel sa semnezi un contract cum are Cristina? cu asigurare si tot ce trebuie? auzi, sponsorizare...pai ce treaba are cresa, Miruna, factura inexistenta si sponsorizarea...vezi, de aia nu dau faliment gradinitele si cresele, ca tot timpul umbla cu prostii din astea. eu nu as avea tupeu sa ii spun unui parinte sa lase copilul linistit la mine pe baza unui contract de sponsorizare... nu te supara ca sunt putin inversunata, nu vreau sa te "montez" si pe tine mai mult decat cred ca esti deja, nu e treaba mea la urma urmei, dar chiar ma enerveaza faza asta. auzi, e ocupata!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Agri, felicitari!
Ce bine de voi, cate sunteti la iulie-august, v-ati vorbit, stiu eu...

Ioana, nu conteaza cum se cheama contractul, conteaza ce drepturi si obligatii sunt acolo, poti sa nu-l semnezi pe loc, ia-l acasa "sa-l vada si sotul", si il aduci a doua zi.

Jadi, te rog, spune-mi si mie cum sunt petele alea? de ce s-au gandit la ficat cand le-au vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Salutare piticodrom!
JADI sanatate lui Vladut!
AGRI felicitari pentru sarcina!
MARINELA, il recunosc pe Andrei in descrierile tale despre cum mananca Iaris daca ajungi la doctor sa-mi zici si mie ce solutii sunt pentru mofturosii nostri, in afara de

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Petele sunt rosiatice si mai maricele, nu au punctulete ca sa indice vreo boala contagioasa in plus i-am facut ROR pe 2 octombrie. daca nu il vaccinam atunci se gandea la ceva contagios. Dar petele s-au estompat. La fel si cu hepatita, este vaccinat nu avea cum sa faca asa ca s-a gandit la mononucleoza si citomegalovirus. prima e negativa sa vede cu a doua.

Si sora mamei face pete si tot de la o proasta functionare a ficatului. daca bea bere sau tuica asa pateste dar copilul meu nu bea alcool!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

'Neata la fete,merci celor care mi-au raspuns referitor la apa pe care o beau bebeii Am vazut ca bebe Andrew a fost bolnavior, multa sanatate din partea noastra si sa se faca repede bine Diana30, bine ca s-a terminat cu spitalul, sanatate si voua Jadi si alexuta multa sanatate si bebelusilor vostri si sa sa termine cu bine situatia in care va aflati Marinela79 te cred ca esti disperata, dar sa stii ca mai cunosc 2 cazuri in care nu prea mananca copii si le dau tare de furca mamelor. Uite ieri am vb cu o prietena si mi-a zis ca fetita ei nu a mancat toata ziua decat branza topita si pufuleti, altceva nimic si refuza constant orice fel de mancare. Din pacate asa sunt unii copii, tare mofturosi la mancare si saracele mame sunt la limita. Eu cred ca pana la urma s-ar putea sa mosteneasca unul din parinti(in cazul in care vreunul din voi e asa- la cazurile pe care le stiu eu asa este- copii seamana cu tatii, care sunt f nazurosi la mancare).Si Teodora seamana cu ta-su, adica mananca orice Sper sa te ajute cumva dr , poate iti da ceva pt pofta de mancare si se rezolva situatia. Mult succes! Ma duc sa vad si eu filmuletul cu Anya mica, ca m-ati facut curioasa. Am incercat si zilele trecute , dar nu am reusit sa intru pe cont, poate acum am mai mult noroc.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Ege sanatate micutei.

Ioana si eu stiu de produsele de galacta ca sunt naturale si cu toate astea, mama inconstienta ii dau copilului exquisa ca numai asta ii place, dar in rest folosesc galacta, mai ales smantana care nu se compara cu nicio alta de pe piata :) .cumparam o masina frigorifica si facem trafic de iaurt galacta hehehe.

OrbuGabi poate ne cunostem si face to face, stii tu mamicile din Galati se intalnesc lunar la o barfa, de exemplu chiar azi la ora 5 ne intalnim la mexican :)

Miflore si Vladut e inebunit dupa BE dar se uita doar la cele care la stie si recunoste papusile .adika are un leu preferat, vorbeste cu le, niste pui :), sa ii pui mai des acelasi desen, de ex Baby Dolittle si cu timpul o sa vezi ca juma de ora cat dureaza nu o sa ai treaba cu ea.

Jadi si lui Vlad al meu i-a iesit odata ficat marit, tot sa fara motiv zic eu dar daca ma gandesc mai bine era dupa un tratament .deci poate fi de la pastilele care le luase.

Vio felicitari!

Eu de citit va citesc zilnik, adika toata ziua ca sa fiu mai exacta, dar uneori imi e lene sa scriu si mai nou am deskoperit o noua pasiune, adika una veche redescoperita: prajitureala, mi-am bagat sotul in boale diabetice cica, e disperat ca papa prea mult dulce da nu se lasa.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Tonnia,locca,marinela,jady

Jady,da dl.dr e de la Erza,noi am fost la medlife la consulatie.Stiu ca tu tot acolo mergi,la ce dr?Imi pare rau ca Vladut e bolnavior,sper sa se face bine cat mai repede.

Agri,felicitari si sarcina usoara!

Marinela,imi pare rau ca nu papa Iaris,te inteleg perfect,asa era si Bianca,papa numai lapte nici nu vroia sa guste nimic.Pana la urma am pus-o in fata TV,se uita la reclame,la MTV si mai uita ca mananca,altfel nu vrea in scaunelul de masa,se plictiseste f repede ca are altceva de facut.Mai nou ii dau lingura si o las sa-si faca de cap prin farfurie,e tare incantata,mai mult de jumate e pe ea,dar decat deloc e bine si asa..

Locca,ce baiat curajos ai!Sa vrea el la aspirat nasucul,bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Imi spuneti va rog si mie adresa exacta a contului comun, ca ceva nu merge, nu am mai folosit-o de mult si probabil ca nu o mai scriu bine.Astept sa ma luminati, please...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput