Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 28
Ioana75 spune:
Norina, adresa comuna e septoct2005 pe yahoo, parola o ceri pe PM oricui
.
Antonia, Bianca, va multumesc ca imi sinteti aproape in privinta intrarii in legalitate
; sotul meu cind a auzit de contract de sponsorizare era sa se ia tare de directoare, dar sa asteptam totusi sa vedem ce scrie in el. Si daca ati sti ce tare ma enerveaza chestiile incorecte, nush-cum ma nimeresc tocmai pe mine.
Alina lui Vlad, vin la tine in vizita sa-ti salvez sotul de la diabet
. O gramada de idei bune de afaceri prin piticodrom
.
maddy77 spune:
hai ca mai recuperez si eu cu cititul...
Am admirat-o pe Anya mica dansand pe masuta,e o dulceata,cum da ea din buric
si pe Mirunica ,care e o fetita tare scumpa si talentata!
Gabriela,bine ai venit in grup!Tare scump baietelul,mai povesteste despre el.
Ioana,bafta la organizarea cresei!Sper sa incepeti activitatea cat mai curand...daca nu aveam soacra sa stea cu fata,sigur veneam la voi la cresa,dar poate venim la gradi![]()
casiana,la fel patesc si eu cu schibatul pampersului,e o tragedie..Alerg dupa ea prin toata casa si urla f tare.
Tonnia spune:
Alinam, vezi ca Exquisa are cel mai nenoroci E din cate exista, 330!!! Nu-i mai da! ia-i de la la Ehrmann ca seamana, tot cu branzica si fructe.
Jadi, eu sper sa nu fie nimic la ficat. Tu cum stai cu CMV, ca esti gravida?
Agri spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari si gandurile bune, parca incep sa prind curaj...suntem cu adevarat o super gasca si ma mandresc cu voi cat sunteti de sufletiste si calde.
Felicitari tuturor care faceti parte si din gasca de mamici de iulie august 2007, felicitari speciale lui JADI,( nu stiam ca il astepti deja pe bb II), m-au cuprins niste emotii...si imi e foame intruna
,imi cer sucze ca azi scriu doar despre mine, dar promit sa recuperez de citit si sa fac mai mult parte din ambele gasti sa nu ma mai las asa coplesita de munca ca sa nu imi dauneze
.
Vai doar ce ma obijnuisem
si io sa am 50Kg iar o sa ma fac cat casa
...
Hai va pup.
Vio si Eva(27.09.05)
Diana30 spune:
Salutare!
Gabi galateanca,bine ai venit!
Agri,felicitari si sarcina usoara!
Jadi,imi pare rau ca ai probleme cu Vlad.Poate-i doar din cauza vreunui medicament asa cum a zis Alina.
Marinela,te inteleg ca ai nervi si stres cand nu mananca.
marinela79 spune:
Agri,felicitari, o sa fie bine.
Tonnia,avem scaun de masa dar urla cand il pun acolo,inainte mai mergea cu pacaleala,ii dadeam ce vroia el,se juca si eu ii bagam in gura.Acum nu mai tine.L-am lasat sa pape singur, nu tine.El vrea doar sa se joace.I-am dat mar in mana,a mancat un pic si restul l-am gasit pe jos.
Norina, noi nu suntem mofturosi.Sotul ar manca si cuie in lipsa de altceva.Eu am fost pe perioada sarcinii,nu puteam manca prea multe ca vomitam.El a fost mofturos din burtica.Lapte cere, probabil ca ii e foame,dar atunci imi aduce sticla si zice"apte'.Mai nou spune si "hai sa vezi","ia-ma"."uite",iar daca beau apa cere si el"be mie".Probabil cu ii cerem noi"imi dai si mie", mai spune "be bele", adica "bea bere".Asta e de la tat'su.Asa nu da semne de nici o boala,dar eu mor cu zile langa el.Azi-noapte a fost putin cam marait,dar ii iese si o maseluta jos in stanga,plus caninul care se vede sub gingie in dreapta.La dr sper sa ajung azi ca ploua tare si sotul ajunge tarziu de la lucru.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
marinela79 spune:
Jadi eu cred ca e de la tratament, ca a fost bolnavior din cate imi amintesc
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
alinam spune:
Ioana hehehe pai vino si promit ca fakpraji, sau vrei sa it itrimit odata cu iaurturile ? hehehe si daca ma asociez cu hilde ne deskidem si o cofetarie :).
Antonia merci de atentionare ,uite ca nu am dat importanta la e-uri, o sa caut ehrmann desi nu stiu daca o sa gasesc in zona.poate la metro cal al billa nu am vazut.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Anya20 spune:
Va multumesc inca o data pt laudele la adresa Anyei. Sunt sigura ca si copiii vostri fac lucruri cel putin la fel de interesante.
Casiana, parca tu ma intrebai ieri cum ma simt si am uitat sa-ti raspund. De muci cred ca n-o sa scap prea curand, dar acum nu mai conteaza; azi i-am vazut inimioara lui bb si m-am topit toata. Manca-l-ar mama pe el de gandacel.
Si desi ma simt plina de greturi, am observat ce trafic se face pe la voi cu prajituri. Fie ele vechi, stricate sau imposibil de mancat
. Bineee.
Reinnoiesc astfel cererea in casatorie pt Alina care am vazut ca isi delecteaza consortul cu prajiturele.![]()
Alina
6+, mamica d-rei Anya (1 an)