Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Maddy.
Alina, ce faci pe 2 Decembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina, pup si de la noi pt gandacel...of cred ca ai avut niste emotii!!!

noi am fost un pic in parc, iar Milan a adormit a doua oara in tricicleta...nu stiu cum reuseste, dar el nici in carutz nu adormea!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Locca, Karmenutza, ioana merci Da, nu mergea pt ca eu puneam liniuta intre sept oct Intr-adevar am vazut filmuletul cu Anya care e mortala Anya pai e f perspicace micutza ta, uite Teo a mea merge , dar eu nu am curaj s-o las asa cum sta Anya ta pe masa, ca in secunda 2 ar fi pe jos, ea inca nu stie sa se apere de kestii din astea poate si din cauza ca nu am lasat-o niciodata si stam mereu cu okii pe ea ca pe butelie.Oricum m-am topit dupa frumusica de Anya! Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by alinam

OrbuGabi poate ne cunostem si face to face, stii tu mamicile din Galati se intalnesc lunar la o barfa, de exemplu chiar azi la ora 5 ne intalnim la mexican :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Stiu dar eu nu pot sa ajung,as vrea,dar nu am cum,poate data viitoare.

Am putin timp sa va povestesc cate ceva de Martinica al nostru.A fost si inca mai este un copil cam bolnavicios,care s-a lasat putin asteptat.Am incercat 7 luni sa raman din nou insarcinata.Si pana sa il nasc,am avut ceva probleme cu sarcina,dar au trecut cu bine.L-am nascut la 40 de sapt si o zi.Dar deja nu mai aveam rabdare.Din maternitate a fost frig,si pana sa imi aduca de acasa u resou,a stat in frig,si a fost destul.Prima data a racit la 3 sapt,a inceput cu o conjunctivita,apoi cu nasuc infundat.La medicul de familie cand am mers ne-a trimis la ortopedie(avea un piciorus putin stramb),a purtat cizmulite ghipsate de 3 ori ,iar acum sunt bine.Buricul i-a cazut la 5 sapt.dupa ce a fost legat bine de medicul ortoped.Cu racelile am tinut-o lant luna de luna,abia acum incepem sa le mai rarim.A avuit canalele infundate la ochiul drept,si a trebuit sa fie desfundate de 2 ori.Si cam atat cu problemele,dar este o scumpete,iti vine sa il mananci cand rade si se joaca cu surioara lui (asta cand nu se cearta)
Hai ca m-am cam lungit,si mai am treaba prin casa,acum cat doarme puiul va pup.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Ma angajati si pe mine la cofetaria voastra? Uite ce http://pg.photos.yahoo.com/ph/lori_pici/detail?.dir=8878scd&.dnm=d859scd.jpg&.src=ph tort frumos mi a iesit

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Wooooooou latrishia este super tortul,am sa ii fac si eu tort Barbie lui Alice in dec. cand implineste 4 anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Lori

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor
V-a venit indemnizatia?Eu pe aici am auzit niste zvonuri si as vrea sa stiu daca numai la Bv se intarzie cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

eeee?Am talent?Pt un incepator e chiar bine!
GABI cred ca fetita ta se va bucura tare, a mea nu prea a stiut ce i aia, eu l am facut mai mult pt mine
IRINA ca tort nu mai e

Lori&Luanna

Mergi la inceput

cristell nici la noi nu a ajuns,se pare ca nu ai plecat banii de la minister,a fost sotul meu si a intrebat.Poate nu ne fac vreo surpriza neplacuta,acum in prag de sarbatori.
latrishia ai talent,cred ca fetita ta nu prea a inteles este micuta,asa si Martin a avut tort Masinuta(se poate vedea jos la poze),bineinteles facut la comanda,si nu prea a inteles.

Mergi la inceput