Lori, noroc ca aveam langa mine niste dulciuri pt. salivatia care ma apucase ![]()
Fetelor, mai dati-mi si mie idei de mancarici de pranz, ca eu sunt in pana, in afara de diverse combinatii de legume fierte cu carne nu stiu ce sa mai fac.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Waw LORI CE TORT SUUPER:::o sa fac si eu cu urmatoarea ocazie...mos Nicolae poate!
Ioana sa ne dai de veste cum afli mai multe despre tot ce trebuie pentru gradinita privata...la noi in oras am gasit un teren bine pozitionat dar cere 120 e pe m2. E mult? asa am putea construi si am avea si curte interioara.
hai sa va spun peripetii de ieri. Am fost cu fata prin oras...ne-am plimbat...ajung la supermarketul din zona noastra..intru cumpar o punga de mazare, dau cu ea in carut(carutul de copil, nu cel de la magazin)..mai merg un pic si observ ca fata nu are un adidas in picior...ma intorc val vartej..nu e..ies din magazin..nu se vede...mai fac vreo suta de metri si imi dau seama ca eram infractoare...plecasem cu mazarea!!
si nici nu piuisera aparatele dupa mine.
am gasit din fericire adidasul printre rafturile altui magazin in care intrasem.
m-am intors apoi la supermarket, mi-am continuat cumparaturile si am platit si mazarea.
bine ca nu a observat nimeni si bine ca nu au piuit aparatele dupa mine ca ma faceam de ras.
Mami si
Buburuza lui mami