Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 25
maddy77 spune:
Buna fetelor,
n-am mai trecut pe la voi de cateva zile..ca de obicei sunteti harnicute la scris.N-am citit din urma,sper s-o fac de maine..
Diana,Bianca a avut klebsiella in urinasi i-am dat antibiotic,asa ca stai linistita daca zice si Irina ca nu e grav.Sanatate lui Mihnea!
Anya,am fost azi la dr Iordachescu.Mersi mult inca o data de recomandare.
Mi-a placut de el,din pacate se pare ca Bianca are "sdr colon iritabil"..asa ca n-am scapat
,o sa-mi dea zilele astea un regim si sa vedem daca se amelioreaza.Se mai trateaza asta sau o sa tinem regim toata viata?
Copilul meu papa de 10 zile numai orez cu morcov si pui, cereale cu lapte si tot nu si-a revenit cu burtica,o zi face bine kk ,una nu,mai rau e ca nu putem sa mancam pe langa ea ca vrea de toate.
miflore spune:
Ce mai credeti, ce mai credeti, Ana s-a uitat la BE! Dar un prea are rabdare, a stat max 5min legate dupa care revenea, iar pleca, iar revenea, mai dansa nitel pe muzica de Bach si Mozart!
E clar insa ca-i place! Bianca,

!
Tonnia, legat de praji, (Bianca
) erau cele mai ieftine si naspha si vechi, le-am luat la juma de pret, de fapt mi-au dat aia bani ca sa le iau!![]()
Ioana, daca vrei si tu BE, il am; cred ca sunt 5 BE pe el:Baby Mozart, Bach, Doolittle, macdonalds si nu mai stiu ce, Bianca stie!
eu m-as fi uitat la ele pana la sfarsit dar nu m-a lasat Ana!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Si inca ceva:
Multumiri lui Mimsi pentru ajutorul dat mamicii de triplete din Polizu!
Bravo Mimsi!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
marinela79 spune:
Gabi, bun venit la noi, e dulce rau feciorul tau.
Maddy, ai cautat pe net ceva informatii despre sdr respectiv?
Eu mai am un pic si disper cu totul.A mancat nashpa de tot azi:6oo ml lapte, 2 biscuiti, 100 ml supa.Nu a vrut nimik.Eu innebunesc.Unde ati mai vazut copil sa alerge toata ziua si sa manance atat de putin?Parca-i Speedy, nu are stare deloc, se plictiseste la masa.ia cateva linguri si apoi ii vin idei, ba ca ar vrea una -alta de prin bucatarie, ba ca vrea jos, ba se intinde, se preface ca doarme, vrea muzica, ma hraneste pe mine, deci face orice numai sa nu manance.maine il duc la dr desi stiu ca asta e ciudata, nu mai pot, nu mai stiu ce sa fac?
Prietena mea are copilul de 1 an si doua luni si e stresata ca nu merge copilul, e grasut.... si mai nou are niste idei si asta: se invarteste in pat pana cade si adoarme instantaneu si asta se intampla destul de des.ce o avea?Ba uneori mai si vomita.Atri mai auzit asa cxeva?Eu nu m-am bagat la comentarii,dar ea e speriata si o cred.E drept ca uneori nu-i acorda atentie si atunci probabil ca Tony isi gaseste asa de lucru.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Tonnia spune:
Da, da, lasa ca stiu eu! De prajituri vorbesc..., stiu eu...
Maddy, cum a pus diagnosticul? Stiu ca se fac la Medicover analize din sange pt intoleranta la gluten si lactoza, n-ar trebui si ele facute pt excludere?
Marinela, tu ai scaun de masa? ma gandesc ca din ala nu are cum sa plece, nu are ce sa faca, ii dai ceva de studiat in mana la masa. Cred ca i-e lene sa manance, nu are rabdare, se plictiseste.
alexuta2005 spune:
BiuMil mie mi-a zis cineva care a lucrat la danone ca nu sunt 100% naturale.Sunt bune pt. adulti dar pt. copii nu ca mai contin si altceva.
Casiana si Alexia
locca spune:
Neata
Maddy, imi pare rau de vestea asta. Imi imaginez cat de greu va e cu mancarea.
Ce e cu mamica de triplete? Ca tot vad pe-aici dar nu inteleg.
Matei e in continuare mucios rau, deci iar am avut o noapte cu cantec, dar macar acum am pe ce sa dau vina ca se trezeste des. Azi dimineata cand l-am dat jos din pat s-a dus glont la aspirator si imi arata sa i-l bag in nas
. Nu a facut febra deloc si sper s-o tina tot asa. Deocamdata i-am dat numai oscilo si apa de mare in nas.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
bunaaa
Miflore, ma bucur ca Anei i-au placut BE. Cred ca o sa i se para mai distractiv cand o sa inceapa sa recunoasca animalele de acolo. Si Milan are unele preferate, iar daca ii pun altceva, asa ca sa mai schimb nu are rabdare sa se uite.
Casiana, am inteles, deci nu e nimic grav
Sincera sa fiu nici nu ma asteptam sa fie 100% naturale...
Codrutza, deci doar pe tine te joaca pe degete, initial am grezut ca e o atitudine generalizata...parerea mea este ca prin joc poti obtine mai multe de la ea, chiar daca acum e in faza in care iti testeaza limitele. Cred ca poti sa le faci pe amandoua, adica sa fii si ferma cand e cazul, dar si sa radeti si sa va jucati. Mult succes!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Agri spune:
Buna fetelor, imi cer scuze ca apar asa rar si chiar nu am mai reusit sa citesc din urma.
Am si eu o interbare pentru voi toate, dar in special ptr. Dr. Alina.
Sunt insarcinata dar nu stiu inca daca sa ma bucur sau nu deoarece inaite cu 9 zile de perioada fertila am avut parte de o extractie dentara, asa ca nu stiu daca asta afecteaza(adica anestezia), basca am luat si calmante cu pumnu'(ketonal,aulin,piafen) mai am luat si ampicilina dar imi aduc aminte ca e singurul antibiotic care se da in timpul sarcini.
Astept raspunsuri URGENT. ca deaba joi merg la medic si o sa turbez pana atunci.
Va multumesc tare mult.
Vio si Eva(27.09.05)

arzu ege (30.09.2005)