Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi a lui Martin, socrii mei sint din Galati, o sa le spun sa-mi trimita pachete cu Galacta. Nu te stresa cu raspunsurile, e aproape imposibil sa raspunzi tuturor si sa mai ai grija si de bb. Raspunzi cui iti amintesti (cum fac si altii).
Bianca, sper si eu sa se reglementeze situatia si sa intram in legalitate cit mai repede.
Casiana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetelor!

Ne-am externat oficial azi.Am uitat sa va zic ca lui Mihnea i s-a depistat la coprocultura klesbiella.Habar nu am de unde a luat-o.Oare e posibil s-o fi luat din spital cand am fost internati data trecuta?Precizez ca atunci a avut enterocolita si i s-au facut analiza dar s-a gasit doar enterococfecalis,nu si klesbiella.
Se pare ca si de data asta a fost vorba de o infectie bacteriana si nu virala.
Maddy,stiu ca tu ai avut probleme de natura asta cu Bianca.Cum ati tratat afurisita de bacterie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Gabi a lui Martin, socrii mei sint din Galati, o sa le spun sa-mi trimita pachete cu Galacta. Nu te stresa cu raspunsurile, e aproape imposibil sa raspunzi tuturor si sa mai ai grija si de bb. Raspunzi cui iti amintesti (cum fac si altii).

Buna ideia ,cu trimisul,daca tot ai socrii la Galati,doar ca ar trebui sa iti trimita cam des pt. ca au termenul de valabilitate mai mic,doar sunt naturale.Si ai dreptate cu raspunsurile,nu credeam ca se scrie atat de mult aici,cat am scris respunsul celalalt,deja s-a ajuns de la pag.15 la 16.,ca imi vine fetita de la gradinita.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diana si lui Vladut i-a iesit la copro klesbiella. Dar Clapod ne-a zis ca la copro e normal sa iasa, traieste acolo fara sa supere pe nimeni. Important e sa nu iasa la urocultura. Lui Vladut i-a iesit tot dupa enterocolita. Asa canu te panica, nu e grav. Lui Vladut i-a dat ceva tratament pt ca din cauza dezechilibrului intestinal klesbiella se inmultise exagerat. si sanatate multa lui Mihnea.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

mai fetelor, asa afacere buna cum am facut cu Miflore nu am facut niciodata!! pai am dat un amarat de dvd pe un platou cu prajituri, mama mama!...pot sa ii spun sotului ca le-am facut eu??(oricum nu m-ar crede)
sa ne spui daca i-au placut Anei desenele...

Ioana, sper sa se rezolve repede situatia...sunt curioasa insa ce raspuns i-au dat sotului cei de la cresa...daca se poate spune...

Diana, bine ca v-ati externat! sa va faceti bine cat mai repede!

Gabriela, stai linistita...asa suntem noi vorbarete, dar pe langa acest defect avem o maare calitate, nu ne suparam niciodata!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

De care prajituri?

Mergi la inceput

auoleooo Tonnia, nu m-am gandit deloc la gravidutze...mai (Miflore ) erau niste praji nashpa rau...nici nu m-am atins de ele! am preferat sa mananc o rosie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi mancam inainte doar Napolact, iaurt simplu. Dar mie incepe sa nu-mi mai placa napolactul ce face. Asa ca de vreo luna - doua am trecut pe danonino gigantino.Intr-o zi i-am dat din greseala iaurtul nostru, Frutisima si i-a placut si acesta. N-a avut nimik... Hohland si noi mancam: Almete. Iar la branzica Fagaras mancam de la Monor (o firma din Bistrita)-care e super buna la gust.
Gabriela bine ai venit printre noi
Diana bine ca ati venit o data din spital.

Ultima noutate la noi ar fi ca fiica mea a inceput sa ma joace pe degete, si cu somnul si cu mancatul si cu comportamentul. De acum trebuie sa ma tin tare.
Noapte buna!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

tot de curiozitate, ce v-au spus cei care lucreaza la danone? si mie mi-a spus cineva odata ca unii de la o fabrica de mezeluri se "distreaza" punand pantofi si tot felul de mizerii in malaxor...da eu parca nu cred, zic ca sunt povesti, nici chiar asa...

Codrutza, zi-ne mai exact in ce sens te joaca Petra pe degete, ca sa stim la ce sa ne asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bianca in sensul ca atunci cand ii dau eu mancare face figuri si nu prea mananca, cand o culc eu stau cte o ora cu ea sa doarma si numa rade cu mine. Eu am impresia ca ma ia drept o sora, nu mama ei. Poate rad prea mult si ma joc prea mult cu ea. La mama mea ii adoarme in 5 minute (la fel si la Pepe), mananca tot. Cred ca trebuie sa fiu "severa" sa ma impun.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput