LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 22
meems spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Meems, nu stiu exact ce e aia jumping structure, dar imi cam imaginez eu - castele, topogane sau ceva de genul asta gonflabile pe care sa tot tzopaie copii, nu ? Ce fain ca puteti inchiria asa ceva pentru party, super idee! Sa aveti timp frumos si o petrecere reusita! Sa ne povestesti si sa ne arati si noua in detaliu minunile voastre
Da, maria_alexia, exact despre asta e vorba. Habar n-aveam cum sa-i zic in romaneste. Chiar m-am uitat pe net si cred c-o sa inchiriem un castel roz pentru fetite
Sigur o sa fac poze si-o sa le "impartasesc" cu voi.Catutza, da, am noroc de prietene tare bune. Sunt convinsa ca vor "sari" si la curatenie. Nu stiu ce m-as face fara unele din ele!
meems spune:
Buluci, cuscra draga, pupam Simonelul dansator! Chiar azi am observat si noi ca Rianna il acompaniaza
O punea taica-sau in masina, eu eram deja in fata si mergea muzica: o melodie mai ritmata de la Akcent. Taica-sau se chinuia s-o lege in car seat, eu nu vedeam ca eram cu spatele. Numa' il aud exasperat: tu vezi ce face fata asta?? Se batzaie in continuu pe ritmul muzicii, ca nici nu reusesc sa o mai leg! 
Dansatori ii facem 
catutza spune:
Ca tot nu am somn sa va pun ce a facut Bianca zilele astea : o schimbam, si ea se juca cu crema de la bubchen, cutia mare...si in exces de zel si-a scapat-o peste fata...si cred ca si-a muscat putin buzita ca a inceput sa-i curga putin sange (cateva picaturi).Nu va spun ce am plans si eu cu ea.Doua blege

De dansat si Bianca danseaza, si daca aude ea o melodie care ii place, sau uneori canta ea "na-na-na-na-na" , da din fund si uneori si aplauda (serios vorbesc,uneori nu-mi vine sa cred cat e de smechera!)
Va las ca iar e tarziu,nb
Cata si
Bianca-Maria(2.11.20050
Bianca si noi2
dordia2000 spune:
Buna noaptea!!!
Am intrat sa va zic ca petrecerea a iesit super, s-a jucat Stefan foarte frumos cu razvan al Addyei si s-au simtit super. Poze o sa pun acum dar....mai dureaza un pic. Asa ca maine dim o sa le puteti viziona.
Maria Alexia felicitari pt primii pasi. Noi inca...nu prestam dar...pane se insoara...poate o sa mearga si el in picioare de unul singur ca daca nu...o sa il duca mireasa de manute la altar.
Checul Turcesc e acela negru cu glazura de cioco. Daca vrei reteta....ti-o zic!
Joy tortul l-am comandat la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu si a fost suuuper bun. Nu l-am facut din aceeasi compozitie ca al lui Noki ci din alta care mi-a suras mai mult. A fost superbun.
Catutza maine dim iti scriu retzetele catb sa le iau din agenda. Pe cea cu Praji cu mere ti-o scriu acuma ca o stiu pe de rost:
8 mere mijlocii si zemoase se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu zahar dupa gust si scortisoara ca pt. placinta. Apoi separat se amesteca: 1 cana de faina, una de zahar, una de gris si 4 linguri de lapte ptraf si o linguritza de bicarbonat. Prafurile se amesteca bine si se unge o tava din aia dreptunghiulata cu ulei si se tapeteaza cu faine dupa care se pune un strat de prafuri, unul de mere, iar unul de prafuri si unul de mere si ultimul de prafuri. Pe deasupra se pun bucatele de margarina destul de apropiate si se baga la cuptor. Dupa 10 min cand se topeste margarina se intinde pe toata suprafatza si se lasa la cuptor pana se rumeneste pe deasupra! Pofta mare!
Noi folosin termometrul digital Si e ok.
Gata ma duc sa incarc pozele si...revin cu link-ul!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Ina869 spune:
Camelia Daniela
tin pumnii stransi-stansi ca rezultatele mezinei grupului nostru sa fie bune!
Eu una, sint convinsa de pe-acum ca nu este nimic in neregula cu ea!
Lavi
Joy ai reusit sa te odihnesti si tu putin?
Feli de unde ai cumparat palarioara de baie ( vai, ce scumpa este d-ra chiti cu ea!) vreau si eu negresit, nu stiu ce-i cu mandra mea , tipa si urla cand o clatesc pe par.
Cristinamh si Maria Alexia felicitari pentru plimbareti !
Bulucel felicitari pentru un Simonel dansator!
Catutza
azi a fost una dintre perechile de nasi pe la noi si au insistat sa ajute, asa ca sarmalele in foi de vitza si varza sint asigurate.
Mai avem de comandat purcelul si sintem gata cu toate.
Am reusit sa vad pozele lui Roxisialexia ( imbracata ca o printesa) ale lui Kristian – Mandy si dupa serialul meu preferat sper sa apuc si pe-ale Dordiei.
Noi asta-noaptea am facut iar “de straja patriei” am avut o durere de cap cumplita asa ca mi-am pus perna in cap si i-am spus lui barbata-meu “asta-seara esti de serviciu” …nu am reusit sa adorm , tati a plimbat-o cu masina , adormea tun dar cum o punea in pat incepea circul. Pe la ora 3 dimineata a venit extenuat si mi-a spus “stii ceva? fata asta isi bate jos ce noi, las-o sa planga!!!” si am lasat-o vreo jumatate de ora -timp in care am plans si eu, asa ca te inteleg Catutza- apoi a adormit.
Prietenele mele – care au copiii mult mai mari- mi-au spus ca ii suflu prea mult in fund lui Rachel si de aceea a devenit o plangacioasa si o mofturoasa. Eu nu mai stiu ce sa fac, nu mai pot face diferentza intre rasfat si necesitate; daca stiu ca-i ies dintisorii sau este bolnava o iau in brate si nu o las sa planga sau sa sufere insa de multe ori poate ea are pur si simplu toane si vrea sa fie tinuta in brate asa ca iau plasa.
Este adevarat, nu-i refuz nimic, daca vrea sa-mi cotrobaie in toata casa, o las, pun lucrurile prin sertare de o mie de ori, nu sint de acord cu “ nu! nu! nu! “ toata ziua, pe cand taica-su este invers.Sper sa nu o rasfat ca nu asta mi-e intentia.
Nicio noapte nu este la fel la noi, avem mereu surprize.
tuturor,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela si plina de avant tocilaresc!![]()
Noi suntem bine, nimik nou la orizont, aseara am fost la un film placut si relaxant: "A good year", care mi-a placut mult, asa ca vi-l recomand cu placere. Anda77, cu dedicatie pentru tine, din cauza lui, mi-am schimbat motto-ul. 
Inainte de a ma apuca de invatat, rapid 2-3 raspunsuri:
Joy- e vorba de Cofetaria Alice, d ela vatra Luminoasa. tortul a avut 2.700 grame, ceva pe acolo si a costat cam 680.000.
Feli- asa e...io si norocul cu lucrurile...notiuni incompatibile.
Termometru noi avem clasic cu mercur. e ok, ma bazez pe el si culmea e ca sta Titi destul de cuminte la masuratori. Asta ca sunt fff rare, cred.
Camelia- of, Doamne ajuta sa fie totul bine. pupici mezinei!
Buluci- hi hi hi...ce tare ai fost cu demodatu'. Felicitari marelui dansator!

Mara-Alexia- felicitari si voua pentru mergaretz!
Catutza- ehehe..buna dimineatza! Pai cu cine sa semene Bianca???E leita ma-sa!![]()
Cu dansul- ehehe, noi suntem dansatoare inraite. Iar melodia preferata e evident, "Ghitza la portitza" pe care cand o aude se batzaie de numa', muuuult mai abitir ca la celelalte.

Ina- mie mi s epare perfect normal s-o alinti cand e bolnavioara sau in dureri cu dintosii mai mult ca alte dati. Si io fac la fel. Ce-i naspa e lipsa d eunitate intre voi- adica tu prea o pupicesti iar george prea e strict cu ea. Ar trebui o cale de mijloc. dar tare greu e de realizat.
La noi e putin invers - Adila ii face toate poftele, fac numai prostii cand sunt impreuna, pe cand cu mine e mai cuminte ca stie ca nu-i merge asa de usor cu pacalitul.
Pupici infinitzi si stii cum este: dupa o perioada proasta musai vine una buna. 

Dordia- msto pozele si misto petrecerea!
Tortul are aceleasi nuantze ca al nostru. E frumos, ce mai! Iar mi-e pofta!!!

Gata fetelor dragi pupici si fug la treburi!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Bic spune:
quote:
Prietenele mele – care au copiii mult mai mari- mi-au spus ca ii suflu prea mult in fund lui Rachel si de aceea a devenit o plangacioasa si o mofturoasa
Ete pirtz in nasu' cui nu-i convine cum ne crestem copiii. Mie nu-mi zic prietenii, ci mai rau, famelea, domne'. MAMA si TATA meu, cei mai buni si apropiati prieteni ai mei isi permit sa ma critice, ca sa vezi pina unde duce obraznicia uneori. Ei, intre timp si-au dat si eu seama ca e copilul meu si nu al lor, si cind le mai dau cite un telefon sa ma pling imi mai baga un "Ce sa-ti fac, draga, nu pot sa-ti dau nici un sfat ca tu ai hotarit sa faci altfel. Dar ai cam rasfatat-o."
Imi pare rau sa aud de pufoasa. De cind sint Stan Patitul, recomand tuturor celor care au bebelusi care dormeau bine inainte si care au o noapte de cosmar sa-i verifice de otite.
Tania, esti tare draguta ca mi-o lauzi pe Smaranda, ca eu nu-s in stare sa vad ce face ea mai cu mot decit altii. Sa stii ca aici pe forum ma mai laud cu ea, ca altfel, tot timpul spun ca ea nu face aia.
Si apropos de ce mai fac micutzii, vad ca avem din ce in ce mai multi mergatori si dansatori si cintaciosi.

Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
meems spune:
Of, mai Ina!... Eu nu stiu ce sa zic, dar iti spun cum fac eu cu Rianna: o las sa si planga! Normal ca daca stiu ca are dureri ma duc s-o alint, dar de cele mai multe ori cand plange, plange de rasfat si in cateva minute se linisteste si adoarme la loc fara sa mearga nimeni la ea. Daca stii ca se maraie din cauza dintilor, eu zic sa-i pui ceva Orajel pe gingii inainte de culcare, eventual sa-i dai si cateva picaturi de Infant Tylenol, si astea ar trebui s-o mai linisteasca. Eu asa fac cu Rianna si este destul de ok. Noaptea trecuta s-a trezit si ea si a inceput sa se maraie, la care Mircea a sarit imediat si-a vrut sa se duca la ea. I-am spus sa astepte putin si in cateva minute fata noastra s-a linistit si a adormit la loc. Eu stiu ca tu, ca mama, nu vrei s-o vezi pe Rachie suparata sau plangand, dar nu poti nici sa te distrugi pe tine si sa ajungi sa fi super obosita. Eu nu cred ca-i faci rau daca o mai lasi din cand in cand sa si planga putin. Pupici si multa putere!
felicia74 spune:
Of, cine-o mai dormi dupa-amiaza
Am reusit sa adorm pe la 5-6 si acum chiti ma ia de buna.
Noroc, ca la Prima a fost un film bestial despre iubirea dintre George Sand si Chopin. Of, course ca filmele de arta se dau doar dupa 12 noaptea
ca doar nu fac audienta, nu?
Bag o cafea sa inviu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul