LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 21
felicia74 spune:
Catutza abia acum am vauzt si eu pozele de la petrecerea de 1 an (prima data nu erau publice, apoi am tot amanat).
In sfarsit vad si eu o fata care seamana mai mult cu mama. Mama, dar chiar ca s-au maturizat bebelusii nostri, au disparut si ne-a adus cineva copilasi
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
Moaaaaama, ce glow am acum

Buluci spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Moaaaaama, ce glow am acum
Kiar vroiam sa-ti zic, ca e prea intunecat, daca poti skimba-l cum era!
Eu nu vad decit o pata verde!

Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
Varsta lui Simon
felicia74 spune:
Nu situ cum sa-l schimb
, voiam un verde frumos si luminos si uite ce porcarie a iesit. Ma duc sa cercetez glow-urile altora.
camelia_daniela spune:
Va multumesc mult tuturor pentru raspunsuri ! Ce sa zic, incerc sa ma linistesc pana merg la doctor sa vad interpretarea EEG, insa e greu! Nu va spun cate ganduri imi trec prin minte, pe care apoi incerc ca le contrazic cand o vad pe mezina cat e de vioaie si receptiva la tot ce-i arat ...
Joy, nu stiu exact care-i "shpilu'" la astia aici, insa asa au procedat ! Sa vedem interpretarea si om vedea incotro o luam! Eu sper sa nu fie nimik grav. Si la noi a notat tipa asta ceva pe "graficul" ala tiparit .
Multumesc mult pentru gandurile bune! 
Noapte buna tuturor!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Buluci spune:
Feli,daca mai ai puncte, se rezolva!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
cristinamh spune:
intru asa pe fuga, ca azi am alergat la buni, maine alergam cu facturi prin oras... frumos, nu?? aaa, si alerg sa-mi iau si cartonasul cu poza
, de maine cascatii ochii pe sosele si feriti-va
trebuie neaparat s-o laud pe fi-mea, care merge f bine, nu mai cade, face piruete sa se intoarca, se apleaca, ia un obiect, se ridica cu el si merge...
ne imita cand vb la tf, pune si ea mana la ureche si zice "daaa", dar ce ne-a lasat masca in seara asta: andrei are o olita in 2 bucati. cea al;ba, in care face pipi, n-o lasam montata, ca o linge iris sau si-o pune in cap. am uitat-o pe pat... o ia iris, noi cu ochii pe ea... se duce si o pune la locul ei in gaura scaunelului! si f mandrA de ea se intoarce la noi!
of, kk in scutec, fug s-o schimb

Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Buluci spune:
Ma laud si eu un pic: bate din palme si danseaza
(se zbenguie, stinga dreapta)pe muzica ritmata!Pentru voi e demodata treaba asta, dar noi suntem printre cei mai mici din gashca!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
maria_alexia spune:
Meems, nu stiu exact ce e aia jumping structure
, dar imi cam imaginez eu - castele, topogane sau ceva de genul asta gonflabile pe care sa tot tzopaie copii, nu ? Ce fain ca puteti inchiria asa ceva pentru party, super idee! Sa aveti timp frumos si o petrecere reusita! Sa ne povestesti si sa ne arati si noua in detaliu minunile voastre ![]()
Oare Alinush s-a intors din tarile mai calde? De multisor nu ne-a mai povestit...
CristinaMH si CristinaB, ce de performante pe bebici! 
Chestia asta cu batutul din palme nu ne iese nici noua de nici un fel, chiar e o chestie!
.
Si noi ne bucuram de fiecare noua achizitie. Iar weekend-ul asta chiar a fost full si la noi:
- sambata a facut piticul primii pasi singurel!!!
Asa, fara sa-si prea dea seama ce face (=sa-mi plece din mana urmarind vreun obiect) a mai facut si pana acum. Si iarasi ne-am jucat de zor cu tati, lasand-ul sa mearga de la unul la altul. Dar ieri, cum se tine el de scaun, numai ce-l vad ca isi da drumul uitandu-se la mine si vine singurel vreo 2-3 pasi!!
. Dupa care a repetat figura, sa-l vada si tati
- iar azi ne-a facut el pe noi sa radem
: ne straduiam de zor sa-l culcam, parea tare obosit si nici nu dormise de dimineata, el picotea, si numai ce-l auzim ca inspira si expira cu zgomot si face "hiii-haaa, hiii-haaa", cam ca un magarus, asa
. Nu s-a lasat pana n-am izbucnit amandoi in ras de ne-a sarit somul la toti ![]()
Dordia, cum e checul turcesc? Prajitura aceea cu mere rase si prafuri o facem si noi cu mare succes si mai nou papa si piticul din ea. Ma gandesc chiar sa i-o servesc pe post de tort de ziua lui, asta daca nu mai vin alte idei pana atunci.
Ripley, de-abia asteptam poze si povestiri despre ziua lui Anutzache! Pana la urma i-ai facut si ei tortuletz de bebe? Pardon, de domnisoara de un anisor ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
catutza spune:
Buna!!!
Dordia , cand ai tu timp vreau si eu retetele tale de chec turcesc , prajitura cu mere si de rulada cu banana (eu am o reteta dar cand o rulez mi se rupe foaia. Ea e super gustoasa dar...arata urat.) Sa ne supui cum a fost si vrem poze!
Ina , mama ce de invitati o sa ai si tu! Pai eu am avut la botez 40! Sa nu faci prea mult efort cu pregatirile ca nu face bine la bebe din burtik. Poate te ajuta soacra mai mult.
Meems , e bine ca ai prietene apropiate care sa "sara" cu ceva.Poate sar si sa te ajute la curatenie![]()
Noki , si eu sunt terorizata de capete sparte si vanatai.Bianca deja daca a vazut ca poate merge singura nu mai vrea sa o tinem noi de mana.Si o ia prin casa la mers...si mai cade,ca na nu merge perfect, nu are echilibru chiar asa de bine.Deja are cateva vanatai pe picioruse, ca mai cade pe jucarii...offf![]()
Ela , lasa, bine ca nu i-a cazut in cap veioza! Ea s-a speriat? Cu greutatea, o sa recupereze ca e fata mancacioasa, 
Roxana , noi folosim termometru digital, "samsung".E bun. Iar de trezit eu cred ca a visat ceva.
Felicia ,
, ce ma bucur ca spui ca Bianca seamana cu mine!!!!!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2