LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cami, nu te ingrijora inainte de interpretare!Eu sunt sigura ca nu e nimik grav!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Buluci

Cami, nu te ingrijora inainte de interpretare!Eu sunt sigura ca nu e nimik grav!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Multumesc, Cristina!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cami si eu zic sa nu te ingrijorezi inca! Modificarile de EEG sunt de foarte multe tipuri, dar e extrem de important sa fie interpretate de un neurolog cu experienta. sanatate multa si sa ne tii la curent.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Deoarece am scris ditamai mesajul apoi am inchis pagina ca fraiera, m-am enervat pe prostia mea si ma duc afara sa ma calmez

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, Noki am zis ca macar in we sa nu mai intru pe DC, trebuie sa o las mai moale cu DC-ul ca sa ma descurc cu restul.

Gandacel

quote:

Lavi, nu te-ai prins deloc pana cum cum stau lucrurile cu mie. Nu ma supar deloc daca cineva zzice altceva decat mine, ma deranjeaza daca ma jigneste gratuit. Mesajul atu pana la urma a devenit putin caraghios, atat de mult ai insistat ca nu e unul anti-gandaci! Oricum, MEDICUl homeopat nu e totuna cu homeopatul (din astia sunt multi), iar fanii homeopatie sunt in cel mai bun caz foarte bine documentati, insa fara cunostintele temeinice de medicina... Si nu, nu sunt fan homeopatie. Nu are legatura tehnica radianta cu asta. Poate doar ma recomanda ca o persoana mai deschisa catre chestii acceptate de o minoritate.

Iata-ma si atacata pe nedrept. Ceea ce e o noutate, pt ca de obicei codita mea e prezenta la locul faptei.

Bic multa sanatate, nasoala treaba cu otita!

Ina ma bucur tare mult ca te vad mai bine cu moralul!

maria-alexia idei de finger food: buchetele de conopida si broccoli, cartofi fierti taiati bucatele mici....

--------------

Numai eu nu le am cu "clubbingul" ca de vreo 5 ani cresc copii... . Si n-am cu cine sa-i las ca eu sa clubuiesc. De fapt nu-i de , m-am impacat cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gooda seara fetele.

am dormit astazi sa stiti..cam cu urechile ciulite ca eram in camera cu piticu, dar e ceva

CAMELIA dar de ce oare nu a adormit-o??? ti-am zis nu trebuie adormit de tot piticu' ci doar sa aibe un somn mai "tare" un pic ca sa nu se miste cat ii face ala.
in fine...mie mi-a notat pe foaia aia de cate ori s-a miscat piticu ca sa stie dr ca "modificarile" alea vin de la miscare.
acu'na, nu ma pricep deloc, dar dr la care am fost eu a spus clar ca modificarile care le avea piticu sunt cauzate de lipsa vitamine, ca, fe, sau in urma bolii...
mie mi-a dat nitrazepam parca asa-i zice, e un diazepam pt copii, sa-i dau cate 1/2 seara l anevoie.
i-am dat o singura data, tot s-a trezit si a papat, asa ca nu-i mai dau.
oricum, DARIUCA si sper ca nu-i nimic grav.

sa va zic ca fimiu isi scrasneste dintii!!!!
nu are decat 2 jos, iara sus unu nu se vede bine, dar se simte. ei si el a descoperit ca poate face asa si este ffff fericit cand face asa.

ROXI cred ca din cauza ca a fost agitata de la vaccin s-a trezit saracuta plangand asa rau.
sau poate chiar o fi visat urat. a mai facut de atunci asa?
eu tind sa cred ca vaccinul a fost.

NOKI, DORDIA mai bagati o data aici de unde luarati tortul ca nu mi-am notat si mi-a placut la nebunie...

va puuup

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, multumesc ca m-ai mai linistit in ceea ce priveste aniversarea piticei. Eu m-am gandit sa inchiriez o jumping structure si s-o pun in curtea din spate - asta in cazul in care nu ploua in ziua respectiva. Asa sper ca macar copiii sa stea mai mult pe-afara. Am un family room destul de mare si-o sa dau toata mobila la perete si adultii se pot distra acolo. Sper sa fie ok. Vorba lu' Noki, o data in viata implineste omuletul 1 anisor

Mergi la inceput

Catutza felicitari pentru plimbareata! Cum venise fata sa te ajute la spalat vase
noki

quote:
Bata e o firma mare de tot de pantofi, evident cu preturi aferente dar cica sunt calitativ f bune. Astia a mei nu mi-au dovedit chestia asta in mod special..

Deja nu ma mai mir, m-am obisnuit sa nu ai noroc la lucruri
O sa ma uit si eu la Bata asta sa vad cati bani face.
Roxi poze cu leaganul le voi pune zilele urmatoare mai exact cand va veni tata sa-l monteze. Oricum, chiti e moarta dupa el asa static. Chiar merita banii.
Noi folosim doar termometru digital ca nu are Ilinca rabdare sa stea atat cu cel cu mercur.
Cat despre plans noaptea, eu cred mai degraba ca a visat urat.

Ela Daria cred ca va lucra la demolari Asigurati lucrurile din casa, ca nu te vad bine. Ehei, ei sa fie sanatosi!

tania, da eu am facut pozele. A mai facut si sora-mea o sa ma vedeti cand mi le va trimite. Chiar ea a zis ca vrea sa ne pozeze cu chiti in brate, ca "daca te uiti la pozele copilului asta, zici ca e orfan"
quote:
Eu am stat numai 3 ore la simandicosenia de Top, era plin de oameni de afaceri, diplome, nebunii, nu s-a dansat (cel putin cat am stat eu) asa ca nu m-am dus acasa cu prea mare regret. Iar aseara m-am delecttat cu meciul Frantza-Noua Zeelanda, uite-asa si ceva pt sufletul meu !

Camelia hai, mai, stai linistita ca va fi bine. Ce sa iasa nasol?
Buluci trece-i, mama, ochii gri-albastri cu irizatii puternice caprui sa se scarpine in cap aia vreo juma de ora

Multumesc tuturor pentru aprecierile asupra pozelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli m-am uitat la poze. Ilincuta seamana tot mai bine cu Doru! A facut niste falcute... e dulcica foc!

Termometru digital la copii, l-am verificat si "da la fel" cu cel cu mercur . Cu Nati e belea ca nu sta deloc cu termometrul in fundic.

Mergi la inceput

Lavi ce fel de termometru ai? Ca Bertoni al meu nu arata aceleasi valori.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput