LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
Gandacel spune:
Buna!
In primul rand, scuze Silviei si lui Lavi, ca le-am incurcat. Fara sa vreau. Am sa editez mesajul anterior. Merci Noki!
In al doilea rand, tin sa precizez din nou ca nu ma supara catusi de putin astfel de mesaje, asa cum deja am spus-o in mesajul respectiv. Simt nevoia sa repet asta, din simplul motiv ca Ripley s-a simtit datoare sa ma atace scurt si la beregata! Mesajul Silviei a fost chiar exagerat de grijuliu fata de sentimentele mele, de asta m-a facut sa zambesc. Insa exact jignirile fara sens de dupa ale lui Ripley... uite ca m-au deranjat.
Da, dragele mele, unele vad ca intelegeti si, cu cele mai bune intentii, imi atrageti atentia si ma corectati, mi se pare corect si multumesc. Insa altele chiar nu pot intelege ca unele dintre noi sunt atat de binevoitoare incat sa citeasca ce se scrie si chiar sa isi rupa din timp sa raspunda?! Zau ca uit cateodata cine pune o intrebare, poate chiar uit ceva mai des, insa incerc sa raspund. E chiar asa o mare crima?! Nu stau sa-mi notez cine ce a intrebat, ca ar insemna sa transform statul pe DC intr-o ocupatie, iar eu nu am timp de asa ceva. Cine vrea sa ia ce este bun din mesajele mele, eu le invit cu placere, asa cum cu placere le raspund. Cine nu doreste decat sa caute nod in papura, n-are decat! Al cui o fi castigul din asta, eu una nu stiu!
Credeam ca suntem niste mamici care au o serie de nelamuriri ori probleme si doresc sfaturi de la alte mamici. Insa daca nu cautam altceva decat atacuri si riposte, mai bine ne vedem fiecare de treaba ei ne-virtuala. OopS! Cat pe-aci sa zic ca nu mai are rost sa scriu, dar mai are!!!! Pentru ca am gasit mereu raspunsuri la intrebarile mele si imi place sa cred ca si eu am dat macar cateva folositoare, iar altele macar asa... de citit.
Va pupic pe toate, fara sa nominalizez, ca poate uit vreuna!
Gandacel
16+ si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Guten morgen! Noi vroiam sa dam o fuga pana la munte, dar s-a cam nasparlit treaba cu vremea, asa ca bagam o plimbare in Parcul carol si dupa-amiaza un film!!! Ca pe Titit o facem colet si la buni cu ea!
Feli- vazut + placut pozele. Ce matura pare Ili! asa a crescut de mult...

Bata e o firma mare de tot de pantofi, evident cu preturi aferente dar cica sunt calitativ f bune. Astia a mei nu mi-au dovedit chestia asta in mod special...
Dar e drept ca prin designul lor de talpa sunt genul care la purtat mult de tocesc rau.
Da' buni au fost pentru parc!
Cu Leonardo chiar ca ai facut afacere buna. Nici io nu ma omor dupa magazinul asta, de fapt chiar deloc, dar cizmele asteaale tale sunt dragutze foc.
Meems- saru mana de aprecieri! Cu agitatul lapetrecere e chestie garantata. Dar pe de alta parte odata in vaitza face omuletul un anisor, asaca merita!
Ina-
quote:
Ai tu silueta de fotomodel, dar de-acum o sa fii si mai si!

, dar oare de unde ti se pare tie chestia asta...ca mie numai la cure de slabit imi sta capul si tot timpul ma stresez ca-s
. Asa m-am bucurat ca ai povestit multe...mi-a faut tare mare placere sa citesc acuma la cafelutza de dimineatza. Of, mai nou m-am prostit, io care NU beam niciodata cafea, sau ma rog, extrem de rar, acuma pacatuiesc zilnic....Adila e de vina, ca el e cafengiul sef!
Catutza- woowww, super tare Biancutza! Asteptam si noi plimbarile dintre camere. Cu toate ca la cat e de zbanghie fii-mea taaare mi-a frica sa nu inceapa odata cu ele si sirul de capete sparte.

Dordia- ce ma bucur ca ai rezolvat cu tortul. Chiar ma gandeam aseara la tine. Deci ti-l fac pana la urma de pe o zi pe alta. Bravo, iacata cofetarie flexibila! Cat ai stat la coada? Imi ramai datoare cu cate-o bucata din prajiturile executate azi-noapte!

Tot Ina- cica turta e un fel de semn al belsugului si trebuie rupta catre sus, adica de jos in sus, sa sporeasca belsugul. E aceeasi chestie ca la nunta. Ma rog, pentru cine a practicat-o, ca io sigur nu.
Biculetz- asa e: pielea intoarsa rules!

Lavita- te-ai pitit?
Sau incerci sa aplici tehnicile anti-dependentza DC despre care vorbeam la intalneala? 

Gata, fug la procedurie de dimineatza: sa extrag podul din patutz, sa-l dezcacarisesc, furajez, infofolesc si tai-tai cu noi pana diseara! Pup U alll! Sa avetzi toate o super duminica!
PS - Sanatate ploduletilor inca bolnaviori, ca din pacate au mai ramas pe lista si intrati cu vesti bune!
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!! Acum m-am trezit iar puiul doarme tun inca de aseara de la 10.30. Am o dulceatza de copil!!!
Noki te astept la praji daca vrei!!! Se fac comenzi la torturi si pt aceeasi zi dar...daca nu e suuuperaglomerat. Am asteptat cam 20 min sau chiar 30 dar a meritat. L-am facut maro inchis cu bej si alb. Sper sa iasa ok si buuun ca l-am facut din compozitie de tort Jeni ca....mi-a suras mai bine(blat insiropat,crema jofra, visine cu alcool si crema tiramisu cu nuci) o nebunie o sa fie si eu voi gusta un pic doar!!!
K va poop si revin la noapte cu impresii si poate si poze!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Avem si o sarbatorita astazi: FETTZA DE UN AN A MAMICII ANCATRANA!!!!

Ii spunem LMA si o rugam pe mamica ei sa intre mai des pe la noi cu vesti despre ea!![]()
Feli sau Cristina, help!!! Nu stiu cum sa pun linkul pe prima pagina! Asa ca please, faceti voi mutarea! Si ziceti-mi si mie cum ati facut, ca io nu am gasit editarea la chestia aia!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.
roxisialexia spune:
hello hello si de la noi!
feli am vazut pozicile, tare frumoase!
noki, imi place rau ideea de "colet", si eu asa avea unul de expediat macar pentru vreo doua ore( fii-mea nu mai vrea sa doarma deloc si nu pot sa fac nimic de ea).Mergeti in parc numai voi doi?
Enjoy the silence!
yupiiiiiiii merge singura dulcica sarah, felicitari si spor la cercetat!
feli, am uitat sa te intreb de leagan, cum e? L-ai montat, trebuie sa dai gaura in perete?
ina, eu stiu doar ca, turta se rupe in semnul crucii -si se repeta si la casatorie.Dar nu are de fapt nici o semnificatie religioasa ci mai degraba aduce un plus petrecerii de un anisor si respectiv a petrecerii de la casatorie.
diana,
fata harnicuta, si eu te apreciez pentru talentul tau.Sa ne spui cum a fost tortul
ripley cum a fost la petrecere? vrem poze!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
ela27oana spune:
neata si de la noi,
mamaaaaaaaaaaa dar mult mai scrieti nu intra omul o zi si voi umpleti juma' de scutec,sper sa apuc sa citesc din urma,am incercta de dim dar mi-a facut uka o surprizaaaa,s-a dus la priza si eu am uitat sa scot veioza ,a scos-o din priza si a tras de canlu,urmarea ...a trantit veioza jos si a spart-o

cum prinde cate ceva cum sparge
va ziceam ca a slabit rau ei bine am cantarit-o si de la 10.500 la 11 luni are acum 9.500 a slabit 1 kg,si se vede rau de tot,dar asta e recupereaza ea
felitrae dule ilincuta
Ela si Oana-Daria
roxisialexia spune:
Fetelor am uitat sa va spun, vineri noapte fata mea s-a trezit plingand rau de tot si tremura rau, m-am speriat am crezut ca are febra-nu avea...sa fi fost oare vreun vis urat? a fost ziua cu vaccinnul la care a plins foarte mult, a mai trecut cineva prin asa ceva?
ce termometru folositi, digital sau cu mercur?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
tania-z spune:
Bic 

am ras cu lacrimi la povestea cu medicamentele! Uite, dom'le la ce e buna homeopatia, n-as fi ghicit intr-o suta de ani...
. Da' tare desteapta Smaranditza, ma uimeste de cate ori scrii cate ceva. Ii transmit si eu un
si astept in continuare relatari despre fashneatza mamii.
Ina ma tot mir cum reusesti sa-ti faci tu timp sa raspunzi la o gramada de lume, nu stiu de unde adunni toata puterea
, ca sunt convinsa ca Rachelina nu sta ea miel-bland sa te lase sa-ti faci toata treaba. Multa sanatate, mamicutzo!
Noki da' ce chef mishto, mie-mi spui de pofta de clubbing?
Eu am stat numai 3 ore la simandicosenia de Top, era plin de oameni de afaceri, diplome, nebunii, nu s-a dansat (cel putin cat am stat eu) asa ca nu m-am dus acasa cu prea mare regret. Iar aseara m-am delecttat cu meciul Frantza-Noua Zeelanda, uite-asa si ceva pt sufletul meu ! 
Feli super pozele! ilincutza se pare ca a fost o cuminte. o singura nemultumire am: tu de ce nu apari in poze, mami? Ai fost tot cu aparatul dupa gat?
Lansez un apel: mamici, pozati-va cu puii la varsta de 1 an ca pe urma va va parea rau ...e asa un moment frumos!
Cuscra Ripley sa ne anunti cand bagi pozele ca eu vreau sa fiu mancata, sa nu salivez naibii pe tastatura ![]()
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
camelia_daniela spune:
Feliii, super pozele ! Ilinca pare foarte matura ! Sa va traiasca scumpetea dulcik!
Ina,
-ici! Ma bucur ca ai postat si ca sunteti bine impreuna cu Rachel si samburelul!
Noki, felicitari pentru mergareatza!
Roxana, nu stiu ce sa zic despre trezitul Alexiei ! Poate a visat urat !Tinem pumnii! Eu folosesc tremometru cu mercur, mi se pare cel mai sigur.
Ela, lasa ca recupereaza Uka kg-ul piredut; bine ca si-a revenit !
Negara, ma bucur ca si Elise e pe drumul cel bun!
Bic, sanatate multa lui SMA!
Diana, felicitari mami pentru Stefanelul cumintel si dormicios!
Iar tu odihneste-te ca ai muncit ca o
! Bravo, sa vezi ce frumos o sa iasa!
Asaaaaaaaa, si acuma sa va spun ca azi dimineata am fost cu Dariuca la o clinica aici in Buzau si i-am facut EEG-ul. Nu am mers inca la dr sa le interpreteze, insa tipa care i-a facut eeg-ul mi-a zis ca sunt ceva modificari p-acolo!
Traba e ca Dariuca a stat ea cumintzica, insa se tot misca (ca nu a adormit-o !)si la un moment dat s-a plictisit! mI-a mai zis tipa asta ca sa nu ma sperii daca imi da vreun tratament ceva ... Pai cum sa nu ma sperii!
Abia astept sa merg la dr sa-mi spuna ce-si-cum! Oricum nu am de gand sa-i dau nu-stiu-ce tratament din prima. Cred ca o sa ajung si pe la Bucuresti, daca asta imi spune ceva mai "nashpa"!
Hai, va
! Duminica placuta!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Buluci spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
[Bata e o firma mare de tot de pantofi, evident cu preturi aferente dar cica sunt calitativ f bune.
Calitativ , intr-adevar exceleaza, preturi de la 100 $in sus/ perechea de pantofi!

Feli, admirat Ilincutza exuberanta!Sper sa -i ramina oki asa!Si Simon are cam aceeasi culoare, gri albastrui cu ceva caprui verde in mijloc!Daca ii ramin asa, eu nu stiu ce sa trec in pasaport la culoarea okilor.Eventual:culoare nedefinita
!Roxi, folosesc termometru digital!este mult mai practic si citeste in 10 sec!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
Varsta lui Simon