LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
felicia74 spune:
Gata, am terminat si noi petrecere de 1 anisor. A fost restrans, in familie (doar bunicii, matusa si o prietena a soacrei, nasul cu fetitza cea mare), dar tot a fost obositor pentru chiti mic.
Avem si poze
Am primit 90% lucrusoare
asa ca are trusou de iarna.
Asa ca miercuri Ilinca va petrece doar cu mami si tati![]()
Ioana dupa cum am mai scris noi cumparam scutecele de la un depozit, la 28 roni pachetul. Vad ca sunt cam scumpe ale tale![]()
Buluci
quote:
ce sa-nteleg, ozn -ul ala ii protejeaza urechile si okisorii de sapun
exact! Ilinca (care e o cumintica) urla foarte tare cand o clateam pe cap. Din aceasta cauza terminam operatiunea mai repede decat ar trebui, de mi-era si frica ca o sa faca coji pe scalp. Asa ca am rezolvat problema.
Noki cizmele costa 1,6 mil, dar eu am platit juma de pret, deoarece la Leonardo era oferta - cumperi un produs si la al doilea poti plati jumatate. Doru in sfarsit si-a gasit bocanci de zapada (are o msura dificila - 45, iar pe de alta parte e si pretentios) asa ca mi-a facut si mie un cadou. Am facut o afacere dar ne-a si chelit de bani
ps: puteam sa jur ca aveai pantofi negri
Bravo pentru calatoare!
Melku casca si leaganul (facut cadou Ilincai de 1 an) le-am luat de la Buburuza.com. Pentru cei din Bucuresti transportul e gratuit daca iei de cel putin 50 roni.
negara
quote:
Nu credeam ca pot sa ma bucur asa de mult pt un kk.
Eu te cred. sa fie intr-un ceas bun, daca pot zice asa.
meems chiar iti place Leonardo? Mie asa si asa, adica mai gasesti lucruri bune la ei, daca ai rabdare sa cauti. Ma bucur ca ti-ai gasit incaltari pe gustul tau

Ina multumesc de intrebare
: nu, Doru e tot asa, e pe regim, nu vrea sa auda de doctori... He, he, o veselie
quote:
Si pentru ca tot am limbarita ( in loc sa ma ocup de vraful de acte care-mi acopera biroul ) vreau sa dau urmatoarele predictii: Corapino, Gandacica si cu mine vom naste baieti si Mimmy Dummy fetitza.
Si eu cred la fel.
Gata, ca a adormit copilul. Noapte buna!
Ina869 spune:
Feli vazut-placut pozele.
Unde ati facut petrecerea la voi sau la bunici? daca la bunici, inseamna ca ai avut ajutoare la pregatiri, nu? ![]()
Chitaila mic pare senin, multumit si fericit! Sa va traiasca scumpa de ea!
Am vazut bunatati de papa pe-acolo...
asa ca acum ma duc in pauza de masa.![]()
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
meems spune:
quote:
Originally posted by felicia74
meems chiar iti place Leonardo?
Feli, mie imi place orice e din Romania
Frumoase pozicile voastre, sa va traiasca Ilincutza.
catutza spune:
Salutare!!!!
Meems, cam multi invitati la petrecere! O sa ai de munca nu gluma.
Siminaf , cum a fost azi la turta? Intra si da-ne detalii, poze ceva...
Bic , cum a facut otita? De la ce? Offf, biata Sma, cred ca e tare maraita. Ca stiu ca la otita sunt dureri destul de mari.Pupam fata mica sa se fac bine repede.
Ripley , cum a-ti rezolvat cu centrala? Intra si pune poze cand poti, eu abia astept sa le vad.
Felicia , a-ti rupt si turta fetie?Sau doar petrecere de un an?M-am uitat la poze si am vazut ca Ilinca e serioasa.Asa e ea sau doar la poze.Si are o fata asa de expresiva...tare scumpa e!
Ina , ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre voi.Tu cum te mai simti?E bine ca inca mai ai putere sa alrgi dupa mica pufoasa.Cand vine soacra?
Acum despre noi: azi am lasat fata in sufragerie si m-am dus sa spal vasele, si dupa cateva minute ma trezesc cu ea langa mine, in picioare, radea! Am ramas ca la dentist!Ea vine deobicei deabusilea, dar azi a venit in picioare.Am dus-o inapoi in sufragerie si m-am ascuns sa vad ce face...a plecat iar in bucatarie dupa mine, sa o vedeti ce haioasa era, cum pasea cu pasi mici dar siguri ca sa ajunga la mine.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
dordia2000 spune:
Buna noaptea fetelor!!! probabil va intrebati ce bantui pe la ora asta pe aici. Ei bine am terminat prajiturile pt maine pt. petrecerea de 1 an a lui Stefan. nu avem multi invitati ci doar vreo 3 perechi iar marti vom sarbatori in fam cu mama,tata si bunica...
Am fost azi sa dau comanda la tort si....m-am bazat pe o cof de la mine care le face rapid si am luat teapa ca aveau numai modele urate de tort iar un ursulet care era singurul mai acatari mi-l facea la min. 3 kg si...ce sa fac cu 3 kg de tort?? Asa ca am sunat-o pe Noki si m-am dus la Alice unde am dat comanda de tort ursuletz ca al ei pt maine . Am reusit, apoi am fost la cumparaturi si la epilici si ne-am intors pe la 9.30. Spalat copil, Culcat copil...si la 11.00 m-am apucat de prajituri si acu' 15 min am terminat. Am facut o praji cu mere pt pitici, o rulada cu banana si 2 checuri turcesti. Sunt o harnicutza si mi-au murit si laudatorii.
Gata ca m-am prajiturit destul. Ma duc sa pun glazura pe checuri si ma duc la nani!!!
Va pup!!
Ps: Felicitari bb-ilor mergatori! Noi inca...de-a busilea si in 2 labutze doar tinut de orice.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Ina869 spune:
Catutza,felicitari pentu Biencuta plimbareata!
Am vazut pozele de la mot, tare frumusica printesuca! 
Eu sint mai bine, putere nu prea am...dar n-am incotro!.
Despre sosirea soacra-mii voi afla de abia saptamina viitoare, trebuie intai sa-si ridice pasaportul (au serviciul asta doar o data pe saptamina acolo )apoi sa mearga in Timisoara sau Bucuresti sa vada ce bilet gaseste.
Mi-ar prinde bine sa vina inainte de ziua pufoasei ca as vrea sa fac niste sarmale, fripturi de porc si pui la tava pentru mot,in afara de ce comand. Cam slabuta miscare la mine in vederea pregatirii, incerc sa ma urnesc dar mi-e tare greu. O sa avem in jur de 35 de invitati, adulti si copilasi ( cel mai mare 10 ani si cea mai mica o luna). As fi invitat mai multi, dar stiu ca nu o sa fac fatza asa ca ma limitez la strict. nr. de persoane care reprezinta familie, nasi si prieteni apropiati.
Dordia, chiar ca esti vrednicuta...eu una nu m-as incumeta la atitea dintr-o data.
Uite, sint eu unul dintre laudatorii tai!![]()
Feli, baga si tu o poza cu ce-ai cumparat pentru clatitul parului, pls.
Oooo, pai daca lui Doru i-e frica de doctori, atunci nu-i ramine decat sa aiba grija ce papa. Eu m-am operat laparascopic acum vreo zece ani si dupa operatie m-am simtit ca noua. De atunci nu am mai avut probleme niciodata, dar este adevarat,ma feresc sa iau medicamente ( decat cand este strict necesar, altfel, stau si cinci zile cu o durere de cap), nu abuzez cu tocaturi si mancaruri foarte grase fiindca toate functiile bilei le-a preluat ficatul si cu asta nu-i de glumit. Stiu ca J.R din Dallas a stat ani buni pe lista de asteptare pentru transplant de ficat.
Sa aiba grija si cu numarul cafelutelor, si-alea sint periculoase pentru fiere.
good night everyone,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Ina869 spune:
Fetelor, ce semnificatie are obiceiul acesta cu turta rupta deasupra capului?
Stie cineva?
Mai, astazi, cand avusei limbaritaza si am putut sa si stau mai mult pe dc, ati chiulit in masa. ![]()
Nu mai ma intalnesc eu cu o asemenea ocazie prea curand.
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
meems spune:
Ina, esti figura cu limbarnita ta. Las' ca noua ne place sa ne povestesti 

Dordia, mai-mai ce harnicuta esti! Eu chiar le admir pe fetele care gatesc si o fac cu placere, ca eu sunt cam neindemanatica la bucatarie si recunosc ca nici nu-s curioasa sa invat mai multe. Nu-mi place, dom'le, si gata![]()
Catutza, da, o sa am bataie de cap cu petrecerea Riannei, dar cred ca o sa comand mare parte din mancare si macar mi se ia o grija de pe umeri - cea mai mare. Si sunt sigura ca prietenele mele vor "sari" cu niste aperitive, ceva, asa ca m-am rezolvat
Ca-mi ramane mie o casa vraiste de curatat dupa, asta e alta poveste 
Bic spune:
Meems noi inchiriem un 2 BR cu o sufragerie si o bucatarie mare, plus ceva curte si am avut cam 40 de invitati, asta incluzind vreo 12-15 copii. Si eu mi-am facut probleme ca nu incap, sa o sa fie nasol, dar a fost foarte bine. E adevarat ca approximativ o treime au stat afara, dar a fost bine. Casa nu a fost dezastru ca lumea a civilizata pe aici. Bebelusii au stat inauntrul gardutului si nu au avut ce dezastru sa faca. Mai nasol a fost cu astia de vreo 3 ani care s-au apucat sa-mi scotoceasca prin sertare si sa se joace cu bijuteriile mele sau cu suzetele Smarandei pe care le pescuiau din patutul ei si le aruncau prin casa
... Noroc ca nu s-a inecat nici unul cu nimic, ca eram buna de plata...![]()
Daca vei crea un loc in care stau NUMAi bebelusii cu citiva parinti si daca impui reguli foarte stricte unde se maninca si unde se petrece nu o sa ai prea mult de curatat. Eu nu am dat decit un pic cu aspiratoul dupa.
Noki, uraaaa 
pentru piele intoarsa. Si eu am constatat ca majoritatea incaltarilor mele sint din piele intoarsa si ca atunci cind ma duc sa-mi iau ceva, tot la piele intoarsa trag.
catutza, mai eu am uitat ce mi-a spus aia la doctor. Nu stiu din ce se face. Ea a fost si racita si parca de la raceala. Dar ii multumesc lui D-zeu ca putea fi si mai rau. S-a comportat destul de bine. Adica in timpul zilei nu a miriit, dar noaptea aceea acum doua zile a fost nasoala.
Buluci, si Ina ii dau antibiotic. De doua ori pe zi timp de zece zile. Seara inainte de culare ii mai dau Pediacare ca sa nu se muceasca prea tare in timpul noptii.
Apropos de asta, ca Tania tot timpul ma intreaba ce mai face Sma, n-am vazut atita bucurie la cineva cind il intrebi daca vrea medicamente. "Smaranda vrei pastile/medicament (antibioticul e sub forma lichida)?" si se calmeaza din orice fel de plins. Apoi deschide gura si asteapta cu mare speranta in suflet si in papile. Distractia a inceput cu niste pastile mici homeopatice pentru dentitie si altele pentru raceala. Alea i-au placut la nebunie ca zornaie in capsula si cred se dizovla sub limba.
Saptamina trecuta a facut singura vreo sase pasi si de-atunci tot exerseaza. Azi ne-a uimit ca a tot mers singura de citeva ori. In rest, vrea sa mearga tinuta de mina si se enerveaza daca nu o duci. Altfel ne distram in continuare cu limbajul semnelor si invata unele noi. Azi se foia cind sa-i pun pijamaua si-i zic;" hai sa-ti pui sacul de dormit de la bunica. Uite ce frumos e, are si un calut." (adevarul e ca are un magar, dar eu nu stiu cum se face magar...). La care ea incepe sa-si pocneasca limba ca la cal si sa-si duca mina la timpla incercind sa semnalizeze cal. Mortala, ce mai! (zice ma-sa, ha,ha)
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
felicia74 spune:
neata! Mama, catutza, dordia la ce ore scrieti!
Ina scuze ca nu ti-am mai raspuns aseara, dar Ilinca maraia deoarece ma-sa tacanea la tastatura (pc-ul e in aceiasi camera cu ea).
Da, am facut-o la socrii, deoarece mama lui Doru s edeplaseaza destul de greu. Plus ca ei au loc mai mult.
quote:
Fetelor, ce semnificatie are obiceiul acesta cu turta rupta deasupra capului?
habar n-am. Religioasa nu are.
uite si aparatoarea de baie:
http://new.photos.yahoo.com/feliciamirela2001/album/576460762332978672/photo/294928803497657766/4
Cat despre Doru, ei bine, e omul care de cand l-am cunoscut, mananca mai mult dietetic, fara grasimi, nu bea cafea, nu fumeaza... Eu nu mai inteleg nimic. Doi doctori i-au zis ca are bila stramba de aceea are probleme. Ma rog, eu as intreba un alt doctor.
catutza nu am rupt turta, ca fetitza cea mica a nasei e prea mica ca sa fie scoasa in lume (ieri a facut 3 saptamani).
dordia bafta cu pregatirile! sa vezi ce frumos va fi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul