LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 23
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza!!!
Catutza, am vazut si eu pozele cu printzesica Bianca
... sa stii ca seamana din ce in ce mai mult cu tine!
E o frumoasa, sa-ti traiasca!
Ina, sa stii ca si piticul meu e la fel ! Se trezeste noaptea si face un show
!!! Azi-noapte nu s-a potolit decat cand am luat-o in pat cu mine ... mai, si ma pipaia, si ma mangaia! (sa ma simta langa ea!) Asta e, macar dorm si eu un pic !
Buluci, si Dariuca danseaza (a se citi da din fundic)
si bate din palme pe muzica mai ritmata ... ce mai, e veselie mare!
Feli, iti doresc o zi buna si ia o
ca sa-ti revii !
Dordia, super pozele de la petrecerea Stefanelului ! Tu arati foarte bine ... radiezi !
Imi place mult poza cu voi doi (a 37-a, parca!) si cele in care dorme piticul obosit cu fundicul in sus!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Morgano spune:
Neata fetele!
Aum incerc sa uploadez poze de la petrecerea Anei in contul comun, merge tare greu ca sunt mari si nu am timp sa le micsorez. Va anunt cand sunt gata.
A fost foarte bine, ne-am distrat pe cinste, Ana a fost minunata - a patrulat 3 ore printre oaspeti de ne-a terminat mai ales ca nu mai vrea decat singurica, dc voiam sa o luam de mana ne impingea fte decisa. Eu zic ca a fost o petrecere reusita, am fost doar familia, adik parintii, bunicii (fara tata care n-a binevoit sa vina), verisorii Anei si nasii cu feita or, deci 13 persoane - pt. noi numar cu noroc, dc punem si motanul ies 14 pt supersitiosi. A primit tricicleta (cu ratzuska pe ghidon, evident), alte jucarii, hainute, de la mama o cutie din lemn exotic cu capac de argint, de la ai lui marius banuti sa luam noi ce consideram (adik platim rata pe luna trecuta la BCR).
Eu m-am obosit cumplit cu gatit 2 zile, pregatiri... si cu oboseala acumulata sunt varza efectiv, si am si enorm de lucru pt birou. Insa bine ca a iesit super si bine si ca am de lucru ca nu e o perioada financiara prea buna la noi.
Ina, eu am rezolvat trezirile Anei de care ma plangeam acum 1 luna fte simplu: ignore. Pentru ca dc incepea sa chitaie saream imediat la dragalit si sa vedem ce are si asta insemna s-o apuce instant veselia si o tinea asa de la 11 pana spre 1. Nu a facut de fte multe ori, insa cum Ana a dormit foarte bine pana atunci, pt. noi a fost noutate trezirea asta la 1-2 ore de la culcare. Acum dc chitaie, nici nu respir ca sa nu ma vada, imi pun plapuma in asa fel incat sa nu vada ca o studiez, si in max 2 min adoarme la loc. Nu as lasa-o sa planga, daca as crede ca are ceva, Doamne fereste. Insa s-a smecherit si uite ca asa am rezolvat fte simplu pt toti. De la sine a trecut.
Revin mai tarziu, incerc sa lucrez ceva adus acuma de niste clienti mari, pt ca cele urgente si grele le-am uitat acasa pe birou 
Va
pe toate si va multumim inca o data pentru urari si pt cererile de poze.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
felicia74 spune:
Fetele, eu mi-am mai revenit (Camelia mersic
), dar sunt intr-o stare letargica, asa ca azi stau mai mult pe DC si o supraveghez pe chiti. Sper sa nu plictisesc pe nimeni, daca o fac, sariti si voi peste mesajele mele.
Dordia frumoasa petrecere, v-ati distrat pe cinste! Ce frumusel s-a facut Stefanel
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
camelia_daniela spune:
Feli, cum se procedeaza cu forumul supereva ... trebuie creat alt cont, sau e valabil asta de pe DC?
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
Nu camelia te loghezi cu aceiasi parola. Ti-au facut ei cont din oficiu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Morgano spune:
Nu am reusit nicicum sa pun pozele in contul comun, dar le las 2 zile aici sa le puteti vedea si voi
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Al 3lea album, ala de are masa in prima poza.
Enjoy.
joy04 spune:
gooda dimineata
vazut poze de la petreceri, super.
am treaba azi (de facut curat ca fimiu gaseste cascaval de 1 saptamana pe sub masa - exagerez eu).
RIPLEY astept si pozele tale.
tu ai zis ca-i dai Anei sa papa sunculita de pui? de care??
eu i-am dat puiutului sa pape un picut de rulada de piept de pui si am ramas socata cand am vazut ca intinde mana sa-i mai dau.
pai ce sa fac???
papa cartofi de la musaca (am facut pt noi cu carne de porc si lui nu i-am dat carnita, dar cristi l-a incercat cu cartofi si manca cu o pofta....) apoi papa ffff bine fagaras, CHIAR si o cutie /zi....am facut mazare si i-am dat si lui si ciorbita de vacuta ( nu a mancat f mult, a luat cateva lingurite din fiecare) i-a placut dar nu-i era foame rau.
deci eu numai fac papa de bebe....fac papa pt noi, mai dietetic - nu prajeli nu sare multa- si m-am scos.
NU??
FELI pe cin' sa plictisesti tu ??? 
INA chiar daca nu am dormit ca lumea, chiar m-am odihnit.
sa stii ca nici eu nu prea mai deosebesc plansu de alint de plansu' de ceva anume.
ii place fff mult la mine in brate, dar ma oftic ca-l cam da de o parte pe cristi cand este l amine.
adica nici nu-l lasa sa-l pupe....ii da cu mana peste fata sau isi intoarce capu'.
simie imi zice lumea "da de ce l-ai invatat asa...sa stea numai cu tine???" pai cu cine???? cu vecinii????
BIC bine zis: ete partz si ete fleosc
asa i-am crescut, noi o sa ne chinuim cu ei, daca nu vor fi cuminti.
fug sa scutut punga la aspirator sa ma apuc de treaba in sura pana se trezeste piticu mic.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
RIPLEY frumoasa foc ANA.
ii sta super bine tunsa asa.
si masa aia arata bestial. deja mi s-a facut foame.....yamiiiiiii
eu stau si ma gandesc ca o sa iau totul afcut de-a gata ca nu voi putea sa fac nimic.
nu cred ca o sa vine socrela sau mama (care este la servici) si deci cu piticu eu nici mancare nu fac, decat rar si in reprize.
si tareeee as vrea sa fac niste prajiturele macar. nu am mai facut de ...nici numai stiu de cand.
pa pa pa pa
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
bianca_mo spune:
RIPLEY, SUPERBA DOMNISOARA! sa va traiasca... ce se asorta cu tati la bluzita!
FELI, FRUMUSICA ILINCA!
DORDIA, CE BINE ARATA STEFAN IN ROSU!
SA AVETI O ZI BUNA!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Morgano spune:
Joy, noi avem o carmangerie de la care cumparam mezelurile pt ca stim 100% ca nu baga in ele adaosuri si chimicale. De aceea nici nu tin mai mult de 3 max 4 zile. Au o rulada de pui in care se vad bucatile de pui, nu sunt tocate ci bucati intregi presate. E cumva mai dietetica (dc nu o afuma prea tare), iar o o pun pt Ana taiata cubulete pe painica cu unt si baga la greu.
Dar nu i-as da parizer, rulada din pui care sa fie tocata (adik fte fina ca atunci e ciudat), cremvursti.... muuult mai incolo genul asta de papa.