LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 24
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Nu camelia te loghezi cu aceiasi parola. Ti-au facut ei cont din oficiu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Da, Feli, dar nu mi-o recunoaste !
Asta e, nu-i bai !
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
camelia_daniela spune:
Ripley, e superba Ana ! Domnisoara in toata regula !
Mai si ce bine arata masa aceea imbelsugata
! Cred si eu ca esti obosita la cat ai stat pentru pregatirile alea apetisante
! Ce mai, imi ploua in gura
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
madau spune:
Neata fete dragi
Scuzati lipsa de pe DC insa am avut 2 zile in care am haladuit peste tot, sambata botez, apoi Plaza Romania (deschis orizonturi - vb Silviei) dar cu tot cu piticot dupa noi, apoi seara petrecerea ptr botez. Mentionez aici ca don;soara Miruna a fost super fresh..n-a vrut sa oarma deloc, ne-a apucat 1 noaptea acolo si cred ca mai puteam sta vreo 2 ore, ea nu dadea semn de oboseala. Duminica iar am umblat pe la cumparaturi, am luat frumusete de hainute ptr turta
, apoi am fost in vizita pana seara. Deci am avut 2 zile pline, ma bucur insa ca am vazut ca pot lua pitica cu noi peste tot ca nu reactioneaza negativ, ba din contra. 
Ieri a mers singurica ptr prima data, pana acum facea 2-3 pasi maxim apoi top in fund, dar ieri a mers cam 2 metri lejer, si ar mai fi mers dar a sunat tel lui tati si ne-a derutat
Felicia super tare soricioaica mica, parca era Mos Craciun in costumasul ala rosu.
fata frumoasa!
Dordia tare m-am bucurat sa-l mai vad pe Stefanel, ca de cand cu nesincronizarea asta a noastra de programe, n-am mai apucat sa ne vedem. Bonus..Razvanelul ochios, m-am binedispus sa -i vad pe amandoi cum se jucau acolo seriosi. Votez si eu ptr poza aia in care sunteti amandoi, se citeste fericirea pe chipul tau
Ripley mama ce masa imbelsugata, parca le si vad aici langa mine
. Anutzache superbissima, cum de altfel ma asteptam...ce asortata era cu tati...

Dordia era sa uit. Am vazut pe acolo printre jucarii un Tweety, poti te rog sa-mi spui si mie ce inaltime are??? Adica sa-l masori cu ceva, ca vreau sa-i comand si eu Mirunei ca e jucaria ei favorita (avem si parasolare la masina cu ea), iar astia pe site au mai multe dimensiuni.
si mersi anticipat
Ina
treaba cu predictiile, acu sa vedem si ce parere are CORAPINO, ea e "mama Omida"

Ma duc sa mai arunc un ochi pe poze si sa pun niste filmuletze cu piticoata mica.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Ripley- superbe poze. Ce bine ii sta Anutzacheului in portocaliu. O avantajeaza mult. Si ce asortata era cu tati. Si iti repet pentru a milioana oara -s ireiese clar de tot din poze cu Ana si tati, ca da, seamana cu el, dar mai mult cu tine.

Feli + Camelia- nicila mine NU merge logarea.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ionikka spune:
Buna fetelor!
In perioada asta se implineste un an de cand petreceam zi de zi pe forum...doar citind si tragand cu ochiul la voi...Vremea de afara, muzica pe care o ascult ma fac foarte melancolica si imi aminteste de voi "prietenele mele" carora m/am adresat o singura data (fara succes) si alaturi de care am trait emotiile nasterilor lor, si emotiile cu care au primit ingerasii lor in familie.
Acum cand ma uit ce frumosi sunt copii nostri si cata bucurie ne aduc nici nu imi vine sa cred ca a trecut un an.
Va spun foarte sincer ca au fost luni foarte multe cand nici macar nu am intrat pe DC, asta pentru ca eu si cu Aron am fost singurei tot timpul, ma rog...aproape tot ca il avem si pe tati cu noi...dupa 6 seara...
Noi suntem foarte bine. Avem in 20 11 luni!
suntem tareeeeeee prapaditi!
Noki Lara, Ripley, Joy, Madau...aveti niste copii superbi. Doamne! Toti sunt frumosi...
Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei! Noi sa fim sanatosi sa le oferim ce se poate mai bun!
De acum trebuie si noi sa ne pregatim de prima zi de nastere, si de....CRACIUN! Craciunul care pentru noi va fi intotdeauna magic pentru ca de ajun eram acasa cu cel mai frumos cadou...
Am vazut pe la voi niste party/uri, torturi, copilasi...superbi(/e). Si ne sunt de mare inspiratie! Pupici
Doamne, chiar ma apuca damblaua!
Ok, hai ca mai povestim!
Gasiti aici poze cu noi...sa ne cunoasteti mai bine!
Va pupam cu drag
Ionikka si
Aron
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos
ultimul album e cel mai interesant
catutza spune:
Salutare!!!
Dordia , vazut pozele, mi-au placut mult.Si am salvat reteta, dar le astept si pe cele doua, cand ai tu timp.Si tortul arata foarte bine, de care era?
Ina , offf, cam rau de voi ca va joaca cum vrea ea.Cu plimbatul cu masina m-ati dat gata!
Ripley , am vazut si pozele voastre, sunteti o familir foarte draguta, iar Ana e cap de afis
.Am bucur ca a iesit totul bine.
Revin mai tarziu ca mica scorpie trage de mine sa o iau in brate, ca sa apese "esc", ca ste ca ma enervez
Catasi
Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca si noi2
madau spune:
Gata filmuletele....aveti aici www.dropshots.com/day.php?userid=206817&cdate=20061113&ctime=014059" target="_blank">ajutor la curatenie, www.dropshots.com/day.php?userid=206817&cdate=20061029&ctime=011455" target="_blank">citit, dans si plimbare si www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20061028&ctime=011455" target="_blank">DJ Miruna
Sper sa va placa![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Ripley - Sarah a tot povestit cu Ana din brate de la mine: x x x vcxvvcvv-vx - asta a fost dedicatie de la ea pentru Anutzacje de ziua ei.
Intrebare: de unde e tricicleta? Si cat a costat? E superba. Asa ceva cautam si io, dar am gasit numai plasticarai oribilie si culor de-ti vine s-o iei la fuga.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata feteleor si baietilor.
Ma chinui de la 9 sa citesc dar sunt intrerupta pemanent de treaba
.
La multi ani sarbatoritilor din week-end, am incerct sa vad toate pozele de la petreceri dar am reusit sa vad cateva din fiecare album.
Acum va pup si urez bebeilor bolnavi sanatate si fug ca am de facut o prezentare pana maine si ma chinui sa o termin.
Mihaela
album dn Titi
ioana_77 spune:
Hello, repede si io sa dau binete, ca ma duc sa-mi recuperez fata de la plimbare.
Felicitari pt petrecerile reusite, am vazut toate pozele cu minunile mici si frumoase, pupam mult pe toti si toate:)
Maria a stat si ea cateva secunde in picioruse nesprijinita si furata de peisaj si a facut ceva mare si ceva mic la olita, sambata, asa de amuzament, ca nu am de gand sa perseverz cu ea la capitolul asta.
Hai ca ma duc dupa fata, revin in limita timpului disponibil.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni