LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am vb cu o colega care e si ea in concediu de cresterea copilului si ce credeti ca-mi spune?Ca se duce in Amzei sa faca cerere sa-i dae CIC-ul pe martie.????!!!!!???? Pai cum asa, ca eu nu mai tin minte daca am luat sau nu in martie.Dar daca stau bine si ma gandesc nu cred ca am luat.Ca stiu ca in ian am fost la primarie si am depus cerera aia, apoi in ian si feb nu au venit banii si au venit in martie, 16mil, pe ian si feb.Dar banii pe martie nu au venit.Si cica au anuntat la tv ca trebuie sa mergem sa facem cerere sa ni-i dea.Asta pana la sf lui dec.Deci maine fac un drum pana acolo.Am vb si cu Mihai azi si suna si el sa vada ce si cum.
Voi va mai aduceti aminte daca a-ti luat banii in martie pe martie?

Sper sa nu va fi ametit si pe voi, fug sa scot rufele din masina si daca ma lasa mica scorpie revin

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor e o oferta in Cora - scaunul Chicco Polly la 4.399.000 lei ! Ce parere aveti ? Am trimis si eu pe o prietena din Bucuresti sa mi-l ia. Azi de dimineatza am sunat si mai aveau in Cora Pantelimon. Sa vedem daca il mai gaseste!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!!! scriu la mesajul asta de 2 ore!
Dau send si revin!
Ripley suuuperba ex-nor'mea!!! Si masa ti-a iesit....yamiiii!!! Tortul a fost facut de tine??? Tare bine arata!!!

Catutza sa dam drumul la retzete:

Chec Turcesc: 1 pahar(cana) lapte
2si1/2 pahar de zahar
100 gr cacao
3 oua
2 si 1/2 pahar de faina
1 pachet de unt
rom o fiola
1 praf de copt
Important este sa se foloseasca aceeasi masura la pahar sau cana. Eu am facut cu cana de 250.

Se pun la fiert laptele cu zaharul si cacaoa, iar cand se topeste zaharul si da in clocot se pune pachetul de unt si se tine pana se topeste mestecandu-se mereu pt a nu se prinde.Apoi se lasa la racit. Dupa ce se raceste un pic mai mult se adauga romul si se opreste o cescuta pt glazura. Apoi se adauga 3 galbenusuri frecate bine cu un vf de sare, faina se incorporeaza bine si apoi albusurile batute bine. Se mai adauga praful de copt stins cu lamaie.
Se tapeteaza forma (eu am avut 2 forme mai mici de cozonac dar...merge si in forma de chec dar cred ca tb 2) si se umple pana la jumatate si se tin la cuptor pana se fac(se incearca cu o scobitoare). Se scot, se lasa un pic la racit si se ung cu glazura oprita!

Rulada cu banana

1/2 kg biscuiti cu cacao
4 linguri de cacao
8 linguri de zahar(4 tos, 4 pudra)
100 gr nuca cocos
1 pachet de unt
4 banane
zahar vanilat, div. arome(in fct. de gustul fiecaruia)

1. Biscuitii se dau pe razatoare sau prin masina de nuci.
2. Se prepara un sirop din 250 ml apa, 4 lg. de cacao, 4 lg de zahat tos.se pun la fiert pana se topeste zaharul.
3. Pana se raceste siropul se prepara crema astfel:
Pachetul de unt se freaca cu 4 ling. de zahar pudra si apoi se adauga nuca de cocos si arome( eu pun vanulie la fiola)
4. Biscuitii pisati se amesteca cu siropul pana se face o coca consistenta ce se imparte in 4 parti
5. Fiecare parte se intinde cu sucitorul pe o folie de aluminiu sau celofan uns. Se imparte si crema in 4 si se intinde peste coca dupa care se pune Banana si se ruleaza
Se tine la frigider minim 2 ore!

Pofta buna!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, camelia de ce n-ai zis ca ti-l luam eu. Tocmai am fost ieri.

Fetelor care nu va functioneaza contul pe supereva - "parati" la Anunturi tehnice... Stiu ca au mai fost cazuri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Asaaaa!!

Ms mult pt aprecierile la adresa noastra. Si mie imi plac pozele!

Madau offf si eu vreau sa va vad dar...noi iesim de obicei dimineatza si intram pe la 13.00 sa papam si sa facem nani. Apoi....nu prea mai iesim ca se face noapte. Poate o sa ne vedem intr-o zi acolo unde va intalniti voi cu Ank si Carina! Maimutoiul are 33 cm. Nu e f. mare dar...e haios foc!
Suuuper filmuletzele!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza- depinde si de data la care persoana a intrat in CIC. Io am intrat la data de 1 ianuarie 2006 si am primit asa: in martie banii pe martie - 8 mil, apoi in aprilie banii pe 3 luni - ian, febr, aprilie = 24 mil. Apoi regulat, in fiecare luna.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki ne vedem in parc?
Ma intorc la mizeriile mele de slide-uri
Ma enerveaza ca am de munca si nu am nici un chef
Hai ca mai intru la urmatoarea pauza.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Hai ca-s habauca raaaau: deci e corect ce am zis mai sus, ca au venit indemnizatiile pe lunile care le-am enumerat, dar cu o luna in urma, normal. Acuma m-am uitat in caietul meu de contabilitate si am vazut, ca inainte ma uitasem doar pe biletelele lor de la posta.

Deci: in aprilie am luat pentru martie 8 mil, in mai am luat pentru ian, febr, aprilie = 24 mil.

Scuze de confuziune!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Of, camelia de ce n-ai zis ca ti-l luam eu. Tocmai am fost ieri.

Fetelor care nu va functioneaza contul pe supereva - "parati" la Anunturi tehnice... Stiu ca au mai fost cazuri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Uite ca nu mi-am dat seama !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Mihaelutzo- planuiesc o inversare de program: ii dau de papa si o scot dupa aia, sa prindem ceva soare, ca de dim a plouat si am stat in casa. Apoi o bag in casa la nani - daca o vrea si apoi dupa papa de 18.15 iesim iar.
Sambata i-am dat de papa in Herastau si mi-a inghetat mana pe butelcutza de iaurt, asa ca io nu mai vreau sa reiterez experientza.
Cum merge programul lui Tztzi? S-a stabilizat?

Intrebare: copiii care fac nani o singura data, la pranz, somn lung, cand papa de pranz - inainte sau dupa somnic si cate mese au peste zi?

Ca imi arde sa-i schimb programul. Noi avem 2 ture de somnic de cate 50 minute- o ora. Problema e ca nu totdeauna vrea sa se culce pana in 18, iar daca se culca pe la 18 si doarme pana pe la 19 adoarme greu seara si nu prea papa laptele, ca e agitata. Asa ca sunt in cautare de modele comportamentale.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput