LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
Buluci spune:
Ioana,Feli, dar kiar sunt ieftine scutecele alea Mykids!Eu am luat pina mai acum o luna doar huggies, care m-au rupt la buzunar, acum le cumpar pe cele mai ieftine Helen&Harper(62 buc=15 $).L-a inceput s-a iritat putin de la ele, dar acum nu mai are nimik!
quote:
Vai si eu abia astept sa merg saptamana viitoare sa ma aranjez la cap, ca nu ma mai suport. Vreau sa ma vopesc, nu am mai facut-o dinainte de sarcina.
Ioana si Maria (29.11.2005)
am crezut ca vrei sa te tunzi!
Silvia, si eu m-am lamurit cu ce se maninca homeopatia!Multumim!
Negara, tine-te strict de regim, si vei iesi la liman!Si eu am zis hop de-geaba, ca Simon mi-a facut dimineata un kk fff frumos, dar au urmat inca 2 moi si cu ceva apa!Eu astept sa termin antibioticul si-i trag o copro!Sanatate!
MariaAlexia, daca ii introduc un fel de mincare nou si mi-l refuza, normal ca-l voi incerca cu alt fel de mincare, dar daca e ceva ce stiu ca-i placea, nu mai insist, las sa treaca ceva vreme si apoi ,sigur maninca!
Al meu are toane doar cind e bolnav!
Madutza, noi facem la un an Priorixul si la o luna(sau doua, am uitat) dupa el DTP-ul!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
Morgano spune:
Seara buna!
Multumim tuturor celor care ne-au facut urarile atat de frumoase si emotionante. 
Recunosc ca la a cuscrai am plans o traista peste maglavaisul de chiftele... iar la poezia Andei pe tastatura.
A fost o zi plina, plina de emotii, Ana a fost o dulce care a umblat singurica prin toata casa si-a exersat nou-invatatul trecut peste praguri la modul obsesiv.
Eu am si pregatit la greu pentru maine ce s-a putut face de azi, dimineata mai am de asambalt salatele, de facut platuurile.... multa treaba dar cu cel mai mare drag.
Multa sanatate bolnaviorilor grupului.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
maria_alexia spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri
, tare bine e sa ai de la cine primi un sfat avizat! 
La cate experienta ati acumulat voi cu mofturosii mici, se pare ca sunt o fericita. Pana acum am patit sa nu vrea sa manance, dar il mai luam vreo 45min-1 ora la joaca intensa, dupa care sigur vroia. Iar figura o facea total izolat, cand chiar nu ii era foame.
Dar azi... de dimineata n-a vrut fructele, a lasat jumatate - chestie nemaipomenita la noi, la pranz (dupa 4 ore!) n-a luat decat 3 lingurite, dupa o ora fugea de-a dreptul de lingurita... Cand am ajuns acasa la faza asta l-am gasit, soacra-mea era plansa! Asa ca i-am facut la repezeala altceva (piure de cartofi cu pui, supa aveam), a mai luat 3 lingurite dupa care ... greva totala. Aici cred ca am gresit, nu mai trebuia sa insist, asa doar m-am ambalat si eu. ![]()
E drept ca sa bea a vrut. Dar lingurita ii repugna total azi, nu stiu ce are. Iaurtul tot asa, a baut din canita cat a baut si gata. Biscuite, paine - ioc! El care rontzaie tot ce prinde... 
Acum a suflat un bibe de 200 ml + 4 masuri de cereale, plus cat a mai supt mai devreme, era rupt de foame. Sa vedem maine ce ne mai asteapta.
Bine ca e weekend si pot sta cu el doua zile intregi!!
Dragute foc cele doua domnisoare din Cismigiu!
Vad ca e cald prin Bucuresti, noi suntem la echipamentul de iarna de pe la 1 nov si ... sper sa scapam de el mai repede de 1 mai, cum se cam intampla
.
Ca veni vorba
: mie imi sta gandul rau de tot la o pereche de ciznulite din piele intoarsa, numai ca sunt cam scumpe si am indoieli ca vor fi suficient de rezistente la intemperii (de banii aia imi pot lua o pereche de cizme din piele. Numai ca... pe astea mi s-a pus mie pata
). Oare rezista si la vreme mai umeda fara sa se urateasca / intinda / pateze prea tare?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Silvia, tare interesanta expunerea cu homeopatia
. Tu esti o comoara la casa omului, oricum! 
Ripley, super-mami si gospodina ce esti, cum ti-ai gasit tu timp si de forum azi! 
Gandacel, asta cu alaptatul pentru confortul psihic al mamei o inteleg perfect
.
Eu una m-am lamurit: Cristi se trezeste noaptea ca sa suga. Uneori mai merge si biberon - cu lapte, nu ceai! - altfel iese scandal maxim. Asta noapte, de exemplu, pentru ca era inca una din lungul sir de nopti fff prost dormite, trebuia sa aiba tati grija de pui cand se trezeste (nici nu ne-am pus problema ca nu s-ar trezi
). Numai ca asa s-a enervat puiul cand l-a luat el in brate in locul meu, de nu-l mai puteam calma. Stia el pentru ce se trezeste si n-a cedat asa de usor. 
Ma gandesc ca obiceiul va disparea de la sine cand o sa-l intarc. Si eventual sa inlocuiesc suptul noaptea cu biberon de lapte, mai intai. Dar inca nu sunt hotarata la asta...
meems spune:
Am incarcat si eu vreo 10 poze recente in albumul meu din contul comun. Intre timp am vazut si pozele cu Saraly si Natilici, si am admirat-o si pe Bianca Catutzei in pozele de la ziua ei.
Rianna e putin mai bine, desi tot maraita. Noki, mersi de "urare", sper si eu sa-i sparga gingia cat mai repede si sa nu ne mai tot chinuim atata. Asta asa pentru vreo 2-3 saptamani, ca dup-aia parca vad ca o luam de la capat cand apare urmatorul dinte.
Puturicea mea mica abia acum incepe sa se traga de cate ceva ca sa se ridice in picioare, asa ca am ajuns la concluzia ca ar trebui sa-i cobor salteaua la patut pana nu ma trezesc cu ea in cap. Umbla foarte bine in picioare, ba chiar si fuge, dar numai tinuta de maini. Singura i-e frica sa-si dea drumul.
Mananca tare bine si am inceput sa-i dau din mancarea pe care o gatesc pentru noi. Deja suntem fete mari, ce mai!
De luna viitoare eliminam complet si sticlutele cu biberon si trecem la cani cu cioc (pe care acum le folosim doar pentru apa).
Inca ma gandesc cum sa-i fac petrecerea de ziua ei, dar pentru ca e in decembrie si probabil va fi vremea urata, cred ca o vom tine la noi acasa. Problema e ca am vreo 25 de adulti si vreo 10 copii pe lista!
Cred ca dupa va fi casa un dezastru total.
Bic spune:
Raportam o frumusete de otita si PATRU dinti care stau sa iasa, din care doua masele. Nu e de mirare ca azi noaptea s-a trezit din ora in ora pina la 2 cind i-am dat un medicament, ca are muci, ca vrea sa suga in continuu... Acum m-am linistit ca macar stiu ce are.
Weekend placut tuturor.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
ioana_77 spune:
Bulucel, pai normal ca ma si tund, ca mi-a crescut par peste urechi![]()
Bicule, sanatate multa!
Meems, si Maria merge bine tinuta de manute, adineaori am incercat sa o facem sa mearga singurica pe distanta mami - tati asezati in fund fata in fata, dar inca nu vrea, ii este frica. Incerc sa o mai incurajez sa mearga tinandu-se singura de mobila, dar si-aici e precauta rau, azi un pas, maine doi si acusi alergam. Acum face tati ture cu ea prin casa. Ma duc sa vad pozele.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
roxisialexia spune:
bic multa sanatate printesei
, insanatosire grabnica.
gandacel, cum a fost la doctor? Ma bucur ca Bogdanel este un baiat cuminte si nu aplins dupa tine, sa ne dai vesti despre bona.
noki, cum a fost "evadarea"?
feli, ati incercat "parabolica"?
maraia/alexia, nu exista sa nu se strice, insa dupa fiecare purtare le cureti bine cu o carpa umeda, iar daca sunt emede sa la lasi la sucat si musai sa ai doua perechi pe care sa le alternezi.![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
felicia74 spune:
Gata, dragelor, aseara am testat ozn-ul (cum ii zicea Cristinamh) si "functioneste": nici nu s-a prins chiti cand am spalat-o pe cap!
In sfarsit nu mai plange la baie si pot s-o clatesc si eu ca lumea.
In schimb, nu mai voia sa-i dea drumul din mana, s-a indragostit de plasticul ala colorat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul