LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pup printesa Rianna cu rochita si clamita!
Buluci, scutecele de la Mykids nu sunt tot timpul la fel de ieftine, acum era promotie, in mod obisnuit sunt 350.000 lei, dar tot se merita.

Maria mea a adormit aseara la 18, s-a trezit pe la 21.30 cand am schimbat-o si i-am dat tzitzi, dupa care a facut nani pana la 7 dimineata. Cu o trezire de rigoare pt papa, doar nu era sa isi iasa din ritm.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Tocmai mi s-a inkis PC-ul din senin foaie verde, cand sa dau send, deci am pierdut bunatate de mesaj. Da' nu-i bai, ca-s vesela si reiau:

Aseara a fost super la petrecere, Sarah a fost super-cuminte, numai inainte de plecarea mea a tras un piuit ca Adila a dat drumu' la DVD player si ala era setat pe sonor tare si a bubuit casa, de a tras Titi o injuratura-protest gen "bai, nu mai faceti atata zgmot ca io vreau sa dorm, parinti denaturati ce sunteti!!!" Apoi io am plecat pe la 23 si Adila a ramas cu pitica. Am stat pana pe la 3 si m-am intors usor vesela de la atata sampanie.
Nasol e ca mi s-a redeschis apetitul pentur cluburi dar din motive lesne de inteles si care dorm acuma in camera vecina se va inkide lamentabil la loc.

Madutza- noi am ales sa facem asa: priorixul - pe care l-am faut chiar ieri si apoi dupa o luna DTP-ul. Dar trebuie lasata o perioada de minim o luna intre. Exsta si locuri unde se fac simultan ambele vaccinuri, dar din cate am citit si povestiti cu medicii nu e bine si se recomanda sa se faca separat si laun interval de timp intre.

Maria-Alexia- hi hi hi...io-s fana piele intoarsa. 90% dintre incaltarile mele sunt din piele intoarsa. Cizmele negre de iarna - cele de iesit afara sunt tot asa si pot sa-ti ic ca sunt ok. se sterg imediat cu carpa umeda, deci nu-i bai cu intretinerea. Deci, go for it!

Meems- woooow, asa de multi invitati? Sarah cred ca ar face spume la chiar atat d emult popor. Adica ei ii place in societate, se da in spectacol, dar problema ramane dupa ce pleaca musafirii, adica adoarme fff greu de la oboseala si surexcitare - ce chestie, asa se scrie? ca e prima data ca scriu cuvantul astaplus ca apoi se trezeste des noaptea. Asta deja e regula la noi. Dar daca nu poti taia de pe lista ce sa-i faci, ca te inteleg...Continui cu urarea de eruptie usoara!

Feli- deci soarecul cosmonaut a testat ozn-ul. Yupiiii, ca a iesit de happy end!

Ioana- MyKids-urile tale au leastic la spate? Io-s suparata ca de cate ori am fost in ultima vreme la ei nu aveau cu elastic,iar aia fara elastic la noi nu merg , ca iese pana in gat kk-ul.

Nu stiu ce-i cu fii-mea de doarme de rupe patul la ora asta. Adica stiu - s-a trezit pe la 8.30 a povestit putin, apoi a tras in protest si cand m-am dus la ea si i-am dat suzi-ul s-aculcat la loc. Si vad ca doarme si acuma. Ce bine, ma duc sa mai vaz niste poze.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello hello

Azi plecam la un botez, acum la ora 13, asa ca sunt in super pregatiri, tati e la birou, va inchipuiti deci ce e pe capul meu..of of, mai mai. Cu piciorul legan copilul care e in Polly, cu o mana scriu si cu cealalta beau la cafea

Feli Miruna mea faca in felul urmator..intra in iglu in 4 labe, apoi se ridica in picioare si incearca sa-l darame, nu reuseste bineninteles ptr ca sta pe el, asa ca se duce pe afara si trage de ferestre, de tot ce apuca. E amuzanta rau..stau si ma intreb ce-o face cand o merge in picioare si s-o da cu capul de prag

Bai cat mai placute cu OZN-ul din dotare!!!

Bic sa va stapaniti sanatosi noii dintosi, la cat mai multe fripturici mancate cu ei!

Ioana sa ne pui si noua poze cu noul look..

Maria Alexia eu sunt si am fost dintotdeauna fan cizme de piele intoarsa..din pacate sunt super pretentioase, trebuie sa le cureti la baie de aburi, sa nu le lasi sa se usuce murdare, spalate cu o perie aspra (asta doar daca e piele de calitate, altfel risti sa ramai fara cizme), insa sunt frumoase. Eu mi-am luat anul trecut niste ghetute haioase, negre insa, asa ca au rezistat ok. Insa vb lui ROXI, ar trebui sa ai de schimb..altfel...

Mai fetelor sa va spun, ca ieri am uitat, domnisorica Miruna nu mai vrea sa iasa din baitza seara, cum vede ca vine tati cu prosopul, incepe si da din picioare, topaie, se tine de cadita si nu e chip s-o scoti afara. Am lasat-o jumatate de ora de i s-a incretit pielea pe ea..si broasca tot nu ar fi iesit. E clar..seamana cu tati..grea viata ma asteapta

Acu' fug ca a adormit copilul, ma duc sa ma "pavoazez" si la party cu noi. We placut la toate!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iote NOKI ce motto ti-ai tras...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bic, otita? insanatosire grabnica.
Silvia, poti - te rog - sa ma lamuresti cu OROSAL? Farmacista de la care l-am cumparat ne-a zis sa cautam un prospect (acolo nu aveau) ca ceea ce scrie pe plic e valabil pt copii > 3 ani. Eu i-am preparat solutia din jumatate de lingurita praf la 130 ml apa. Plicul are 14 g si scrie ca se prepara cu 500 ml apa fiarta si racita.
Si acum vestea buna despre noi: de aseara de la ora 5 Elise nu a mai facut NICIUN kkcel. Eu sper ca suntem pe drumul cel bun. O mai tin la regim vreo 2 zile si apoi incep sa-i bag mancare normala. Momentan nu mananca decat Milupa HN 25. De restul mancarii pt regim nici nu vrea sa auda. Deja a slabit, o simt cand o iau in brate. Dimineata i-am dat si jumatate de plic de Biotics iar acum o indop cu apa cu saruri. Sper sa procedez bine.

Madau, petrecere frumoasa. Noi mergem diseara la o cumatrie, apoi la o nunta.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bic, sanatatse si sa treceti usor peste dintisori!

Sa va zic cat sunt de fericita: ni s-a stricat centrala....
adik fix cand gatesc, vin musafirii, etc.... in casa congelator se va face, inca e ok.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Bic, sanatatse si sa treceti usor peste dintisori!

Sa va zic cat sunt de fericita: ni s-a stricat centrala....
adik fix cand gatesc, vin musafirii, etc.... in casa congelator se va face, inca e ok.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Iar? Tin minte cand era Anutzache mica si tie ti-era frica sa nu raceasca

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Noki, sa-ti fie de bine petrecerea, io zic ca mai poti evada o zi pe luna in cluburi, ca sa-ti incarci bateriile. Daca sta pitica cu mama sau cu Adila e super. SCutecele care i le iau eu Mariei sunt pt 8-18 kg si nu au elastic. Dar tocmai am terminat unul pt 12-25 kg care aveau, eu m-am gandit ca numai astea din urma or avea.
Madau, distractie placuta la botez. E la prietena ta care a nascut inainte de termen?
Ripley, lasa, ca se incalzeste de la atata lume in casa. Petrecere frumoasa.

poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Cristina si voua distractie placuta si linistita:) Ce bine ca Elise e pe drumul cel bun cu burtica.

poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki si mie imi place pielea intoarsa. Astea iti plac?
http://new.photos.yahoo.com/feliciamirela2001/photo/294928803529428254/0
Le-am luat sambata trecuta de la Leonardo.
Apropo, tu la intalnirea din Tineretului aveai niste pantofi misto, negri cu bareta. De unde i-ai luat?
Hi, hi, nu e mai bine d emine ca stau acasa pe vatra si ies doar in Poli+Cora? D-aia nu ma duc in cluburi, sa nu-mi fac pofta
si ca sa nu moara Doru de plictiseala, of course
Madau petrecere frumoasa!
Negara nu-ti face probleme ca slabeste fata, cand o sa i s efaca foame va manca orice.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput