LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by madau
Mai fetelor sa va spun, ca ieri am uitat, domnisorica Miruna nu mai vrea sa iasa din baitza seara, cum vede ca vine tati cu prosopul, incepe si da din picioare, topaie, se tine de cadita si nu e chip s-o scoti afara.
la fel si la noi, dupa juma de ora de balaceala, cu andrei de obicei, iris e prima care iese la sters... si dai si tipa, urla... si are dreptate fata, ce, ea e aia fraiera de iese mereu prima!? ca sa se joace fra-su linistit de-a delfinul...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Buluci spune:
Brado, am reusit!Ce batuta-n cap pot sa fiu, aveam in casa un cablu nou-noutz de la telefonul sotului, zacea in cutie si eu habar n-aveam (el are nokia n70) si s-a potrivit si la al meu!
Mersi mult de tot!!!!
O sa pun curind si eu niste fimuletze!
Offf, Bicule, otita!!Ii dai antibiotic?
Sanatate multa!
Feli, ce sa-nteleg, ozn -ul ala ii protejeaza urechile si okisorii de sapun!???Eu am crezut ca-i un fel de casca sa-i protejezi parul cind vrei s-o speli
doar pe corp!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
maraki spune:
Noki : surescitare
Stai asa ca m-ai pus pe ganduri, cum ai scris tu vine de la excitare....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki
Noki_Lara spune:
Feli- f misto cizmele, sa le porti sanatoasa! Cat ai dat pe ele? In jur de 1,5 mil, nu? Ai fost cu tati? Cred ca a faut saracul Brado la spume la cumparaturi...![]()
Pantofii mei "negri" din Tineretului sunt de fapt bej,
cu bareta, e drept, in forma de floricica si sunt Bata, dar le-am luat din Unirea.
In primavara.
Ripley- lasa, mai mami, ca se compenseaza ghinionul si va iesi un super party! O sa vezi! Distractie suuuper!

Ela- am fost azi la posta si mi-au zis ca banii de CIC nu au venit. Asa e? am luat numai alocatia. Io-s in sectorul 2.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.
Noki_Lara spune:
Gata, am verificat pe DEXonline. Am mai invatat ceva pe ziua de azi: corect este SURESCITARE. Cred ca am fost io mai sub influentza post-bahica...

Maraki- 

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.
melku spune:
Felicia, vreau si io casca din aia!!!
ca noi o spalam inca pe cap, punand-o pe spate, pe reductorul pt bblusi, care a ajuns vai de el de atata uzura.
sa nu zici ca-i de la quelle!!! io nu inteleg firma asta!!
de doua ori am dat comanda de catalog si n-am primit nimic! i-am mai dat la la Bz, lui socra-miu, am zis ca el o fi mai norocos...ioc..nik.
ce tre sa facem? sa-i rugam?![]()
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Gandacel spune:
BUna!
Noi iesim la plimbare abia acum. Dar inca mai e soare, asa ca merge
Lavi, nu te-ai prins deloc pana cum cum stau lucrurile cu mie. Nu ma supar deloc daca cineva zzice altceva decat mine, ma deranjeaza daca ma jigneste gratuit. Mesajul atu pana la urma a devenit putin caraghios, atat de mult ai insistat ca nu e unul anti-gandaci!
Oricum, MEDICUl homeopat nu e totuna cu homeopatul (din astia sunt multi), iar fanii homeopatie sunt in cel mai bun caz foarte bine documentati, insa fara cunostintele temeinice de medicina... Si nu, nu sunt fan homeopatie. Nu are legatura tehnica radianta cu asta. Poate doar ma recomanda ca o persoana mai deschisa catre chestii acceptate de o minoritate.
Roxi, merci de intrebare. La doctor a fost... ca la doctor. M-a trimis la analize, dupa aceea discutam ce si cum. Asa ca... astept sa poata sa ma duac barbatelul dimineata devreme la unul din spitalele care fac felul asta de analize si sa vedem care sunt rezultatele. Sper sa nu fie nicio complicatie.
Nu mai tin minte cine m-a intrebat de cum ma descurc cu Bogdan la schimbat. CU GREU! Adica ma perfectionez, il imbrac in aproape o mie de pozitii, de fiecare data altfel... Nu spun cat timp imi ia, ca n-are rost. E suficient sa zic ca mult mai mult decat mi-as dori. Asta este.
cam atat, ca soarele nu ne asteapta pe noi ca sa apuna.
Pupici
Gandacel
16+ si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Gandacel- ai incurcat borcanele, desi e drept ca ambele sunt cu "ambalaj" galben ca glow.
Silvia e cea care a postat "tratatul despre homeopatie". NU Lavi.![]()
Edit: tot intrebau unele fete ce jucarii le plac copiilor. Sarah e fana cutiile-jucarii in care se introduc diverse obiecte cu forme diferite. Are 3 de 3 feluri diferite si le iubeste de numa'. Tot baga la ele - nimereste mai greu, dar persevereaza. Adica de nimerit daca e gaura corecta nimereste mereu; problema e ca inca nu stie exact sa aleaga dupa culoare si forma gaura corecta. Iar cand reuseste, rade de nu mai poate si e super-happy. Asa ca iacata idee de cadou de un an.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Morgano spune:
Noki
, ce mai conteaza de cine se simt unii atacati cand oricum nu le pasa decat tangenial-radial-adiacent de altii.... au o pb sau o veselie, da-i sa sune, ce mai conteaza cine cu cine pe cine si cum ??? ... au altii pb sau bucurii... ce ne pasa noua? 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
RaluD spune:
Ripley, baga 1-2 calorifere electrice sau un radiator din ala cu rezistentza.
Trebuie sa aveti macar unul prin casa, sa aiba mama ta... in ultima instanta, cumparati, ca nu sunt asa scumpe.
Petrecere frumoasa!
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/