LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
brado73 spune:
Buluci, modelul tau merge cu Nokia PC Suite Software v6.81, pe care il gasesti aici. Laptopul tau trebuie sa aiba Bluetooth si WinXP cu SP2. Asa scapi de cablu. Daca nu, mergi si cumpara un cablu de date USB compatibil cu telefonul tau, nu costa prea mult. Modelele sunt aici. Da' vezi ce-ai disponibil si mai vorbim.
Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia 
crissy77 spune:
Maria-Alexia: daca refuza o masa o sarim ca nu o pot forta sa manance. Tot asa pana ii vine chef de papa. A, si-i schimb mancarea daca vad ca nu vrea.
Despre servetele: eu nu o mai sterg ca nu sta. O spal la chiuveta si atat. Mai am inca 2 pachete de la Nivea nedesfacute. Pampers ma cam lasa rece, si la servetele si la scutece si asta de cand a facut o iritatie nasoala.
Madau, eu nu ma uit dupa borcanele ca Elise nu mananca. Nu-i plac decat cele cu fructe (pe care le luam de la Hipp).
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni
ioana_77 spune:
Maria, chiar nu am facut legatura intre kk puturos si ficatel, ca Maria mea e cam constipata si orice kk cam pute.
Ce sa zic, eu am cam fortat-o sa manance, adica am facut ce-am facut si i-am distras atentia de la suparare. Ieri, de ex nu vroia sa manance la pranz si am pacalit-o punand cate o bucatica de paine (febletea ei) deasupra linguritei cu mancare si a dat gata juma' de castron.
Eu sunt taaare fericita ca am gasit scutece Mykids, ca le pandesc de vreo luna si ceva, dar s-a meritat, am dat 270.000 lei pe bax de 52 de bucati, parca. AM luat doua fara sa clipesc. Imi era jeana sa ma duc sa mai iau doua, ca tare bune-s.
Nici mie nu-mi plac deloc servetelele pampers cu lavanda, pfiuuu.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
ioana_77 spune:
Noki, vrem poze cu mami frumusica!!
Vai si eu abia astept sa merg saptamana viitoare sa ma aranjez la cap, ca nu ma mai suport. Vreau sa ma vopesc, nu am mai facut-o dinainte de sarcina.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
lavi02 spune:
Chestia cu lactoza in catitate mica - v-am mai zis ca am citit in Cartea de pediatrie a prof Ciofu ca laptele pt diaree tr sa fie sarac in lactoza, se accepta o cantitate de max 7g/l in laptele reconstituit. Nu-i musai sa fie zero lactoza.
Am pus in albumul meu pozele de la intalnirea cu Noki.
silvia_d spune:
Intru pe fuga,ca de obicei:-sa urez multa sanatate bebelusilor bolnaviori/-sa o contrazic nitel pe gandacel(prietneste!),apropos de homeopate(au alt principiu,fata de ALOPATE,intr-adevar!),dar NU au efecte adverse,crede-ma,ca stiu ce spun!-si sa ma bucur mult,mult de tot ca Anda "primeste"mesaje frumoase pe mail!
va poop dulce!
homeopatia stimul.organismul sa se apare din interior,nu vine cu agresori din afara,ca medicina alopata;principiul homeopatiei este ca poate induce cu medic.respectiv simptomele de boala,la un om sanatos;ca sa vedeti cat e de minunata aceasta homeopatie,se merge cu diltuii pas cu pas,pana se ajunge la o dilutie f mare,astfel ca in apa de diluare nu mai exista NICIO molecula de subst activa,ci NUMAI molecule de apa modificate din pdv structural(ca urmare a contactului cu molecula homeopata)-similia similibus curantur(in latina)=cumva,similarul vindeca ceva similar
homeopatele se prepara EXCLUSIV din plante,minerale,componente animale-si repet,OBLIGA organismul sa lupte cu boala prin propria energie vitala;Gandacelule,tie ar tb sa-ti fie draga homeopatia,ca stiu ca practici o tehnica de relaxare si calmare,Reiki.Poopici
acest mesaj este pentru toti impatimitii homepatiei,si NU unul de fronda pentru gandacel;daca ziceam doar:te contrazic,Gandac",si Nu veneam cu argumente,atunci,poate...
aaa,si sa mai zic ceva:vestita farmacist-homeopat Boiron a venit in Ro si a facut cursuri de homeopatie,cursuri la care eu NU m-am dus,de indolenta si de lenesa
(era facultattiv)
crissy77 spune:
Lavi, m-ai mai linistit cu laptele asta.
I-am facut jumatate de portie de pasta si a papat aproape tot.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni
Buluci spune:
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia am downlodat PC Suite-ul dar problema e ca pe mobil am bluetooth iar pe pc am infrared!Deci , cred ca va trebui sa cumpar cablu!? Asa-i?
Mersi mult! Sa-ti traiasca ce iubesti!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Buluci
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia am downlodat PC Suite-ul dar problema e ca pe mobil am bluetooth iar pe pc am infrared!Deci , cred ca va trebui sa cumpar cablu!? Asa-i?
Mda, din pacate, da...
....zie Brado cu nickul meu
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
N-am citit mai nimic (putin pagina asta) a fost o zi plina. Sorry!
Madau cum intra Miruna in iglu? Ilinca vrea sa intre in picioare, si-l darama cu totul
Silvia bine ca ne-ai lamurit cum e cu homeopatia asta, ca si eu aveam impresia ca are si efecte adverse
Ioana si noi folosim Mykids, le luam la acelasi pret. Sunt super!
Mie imi plac servetelele cu lavanda
dar folosim numai Babidelphi ca nu au miros.
Noki+Lavi vazut si placut poze
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul