Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

mifloriciko daca Simo e la cura de slabire....sa iti spun ce BE am eu: B Bach, Mozard, Macdonalds, Doolittle, da Vinci si Noah..daca te incanta ceva arunca o prajitura spre mine.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, merci, sunt la mama..:)) Astept vesti de la tine..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Cristina vrem poze cu renul RudolfAnca

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Innaa, gata ma execut iau fata de la cresa si o pozez.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

pentru micutul ren!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, facem un trafic mic cu bratutzi?

Mi-am luat copilul mushcat de la cresa. Citisem la inceputul anului despre o mamica care avea fetita in grupa baby de la Acorns si venea mushcata periodic, si uite ca ni se intimpla si noua. Explicatia educatoarei: cica Miruna a avut conflict cu baiatul ala si pina au ajuns ele ... Au cite 3-4 copii in grija, chiar nu pot sa stea linga ei? Daca mai vine mushcata de 2 ori, incep vinatoarea de bone.

Mergi la inceput

Tocmai am vazut la stiri...un bebelus de cinci luni din Tulcea se zbate acum intre viata si moarte. Acum cinci zile a cazut din pat, ceea ce a provocat formarea unui cheag pe creier...tocmai a fost operat, insa doctorii spun ca viata lui e in mana Domnului..parintii spun ca nici macar nu a plans cand a cazut...dupa cateva zile insa a inceput sa vomite ceea ce i-a facut sa il duca la spital-banuiau o indigestie.

Sa-l ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

pupam pe Mirunica sa ii treaca repede muscatura.

dar baietelul avea ceva urmari?

dar cati copii sub doi ani sunt in grupa? aici stiu ca nu au voie sa aiba mai multi de 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina Noeliei, sint 7 copii la 2 supraveghetoare (cel mult una cred ca e educatoare, o sa intreb mai clar ce studii au, ca nu se mai poate). Tipa aia mi-a zis din prima zi ca sint 1-2 baieti care mushca, dar eu speram ca-i tin sub observatie. O sa propun izolarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor
Vreau sa urez si eu La multi ani! tuturor celor care poarta numele de Mihai,Mihaela,Gabi,Gavril.
Casiana La multi ani ! tie si sotului tau.

Va multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu mersul copiilor cand sunt obositi.M-am linistit.

In legatura cu saritul din pat al Stefaniei vreau sa va spun ca a mai avut tentative.Cand o puneam in patut isi ridica un picior in cumpana pana la partea de sus al patului si voia sa sara ca si cum sarea un gard.

Mergi la inceput