Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 27
innaa spune:
Cu atat mai mult pentru ca stiu ca acei baieti au asa apucaturi..ar trebui sa sii imparta...unul pentru fiecare supraveghetoare..si sa ii aiba in vedere mereu...mai ales ca un conflict nu se isca asa intr-o secunda. daca erau cu ochii pe ei nu se intampla asa.
zic eu!
Mami si
Buburuza lui mami
catush spune:
Mary - 
Innaa - e mai bine,dar nu prea sta la scos mucisori si nici la puf,puf in nas....A dormit putin si acum e cam maraita....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
Ioana - cum il cheama pe baitul "ham,ham cel rau" care a muscat-o pe Miru,sa ne ducem sa-l inblanzim un pic![]()
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
nanadana spune:
ioana pai daca eductoarele stau pe DC normal ca nu au timp ![]()
,facem pupici lui Miruna sa treaca bobo 
poze
silvia_d spune:
Intru si eu pe piticodromu'festiv sa urez lui valen(gabi) La Multi Ani,multa liniste sufleteasca acolo in tari straine,si o sarcina usoara usoara si o nastere asemeni!
Poopici multi de la Silvia a.k.a mamaomida,spaima deokiului!
kristinutza spune:
la multi ani sarbatoritilor!!! valen, gabiarama, miflore, LiaMia imi vin in minte la repezeala, dar probabil sunt mai multe mamici sarbatorite. multa sanatate si fericire! la fel si copiilor, ca am vazut ca sunt si mihnea si... si...
BiuMil, ti-am trimis pm.
frumusik foc noelia. 
mary, e f interesant ce povestesti despre cum e prin italia. 
nimic deosebit de raportat la noi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
hai ca ma simteam vinovata ca n-am ce sa povestesc. va spun un [url=http://new.photos.yahoo.com/cristina_balanean/album/576460762320368282/photo/294928803502837651/33]bauuu[/url]!
fi-miu va dati seama ca doarme de la 19.30 

, iar eu am ajuns acasa dupa 18.00
. asa ca ma uit si eu ca proasta la poze cu el, ca sa tin minte cum arata copilu' meu
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Mary, Petra e fascinata de BE Newton-ala cu cercul, triunghiul, ovalul, creioanele care sar. Sunt cateva secvente care nu-i plac si ma cheama si imi da mousul sa dau inainte. Numai la filmuletul asta se uita, la alea cu animale sau planete nu-i plac.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
miflore spune:
Gata, am terminat treaba pe ziua de azi.
Mai, mai, aici e trafic clar si pe fata!
Bradutzi spuneti? ![]()
Bianca, mercic frumos, o mai astept pe Simo o perioada si daca nu si nu o s-arunc cu prajituri in Crangasi!![]()
Ioana, multumesc mult pentru urari!
Miru e muscata rau? Hmmm, e inadmisibil, doar platesti o taxa maricica...ar trebui sa fie mai atente supraveghetoarele!
Eu am fost cu Ana la nasii ei si s-a jucat mandra cu fetita lor pana la 10 jumate; nu-i era somn deloc in conditiile in care in mod normal se culca la 9 jumate-10.
Kristinutza, ti-am trimis pm.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI