Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu sunt o fata perseverenta
Asa ca:
Simoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Zino, imi place de tine si pentru ca esti asa perseverenta. Eu te sustin.

Multumesc pentru sfaturi. Azi dimineata a lasat-o sotul pe Miruna la gradi). Miruna intra fericita, deschide singura usile, paseste cu incredere, si cind iese un baietzel din alta camera, se pune pe un plins ... E clar, o terorizeaza unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Ioana, !
Nu e buna treaba asta cu Mirunica, trebuie sa vorbesti cu supraveghetoarele; sau s-o dai pe Miru la karate
Buna dimineatza Mary!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata.

Ioana, eu zic ca asa sunt copii.
E lupta de la inceput, acum se impart simpatiile si antipatiile.
Miruna trebuie sa se integreze si ea in grupul deja format de o luna.

E drept ca educatoarele ar trebui sa fie cu ochii pe ei, dar nu cred ca au cum sa ii supravegheze pe toti. Sigur il mai scapa pe muscacios.
Miruna nu musca ?

Eu stiu si de la Victor, ca si la gradi erau copii batausi.
Se formau cete/ierarhii. Treptat batausul era exclus.
Asa va fi si la cresa.

ptr Miruna, sa ii treaca repede muscatura.

Noi n-am reusit sa pozam copii aseara, poate in weekend.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mai primiti cu urarile?
La multi ani (cu intarziere) la Gabriele si Miaiele, la Mihai si Gabrieli!

Am reusit sa parcurg ceva-ceva din capitoul asta, cat sa ma lamuresc ca printre noi avem din ce in ce mai multe gravidutze: FELICITARI tuturor!

Am revenit si noi dintr-o scurta si absolut oribila vacanta la Lisabona. Dar am si vesti bune: am venit de hac bronsitei Ilincai si la aproape 14 luni in sfarsit si-a dat drumul la mers singurica. Doar ca nu paseste ca tot omul ci alearga de-a dreptul, incercand probabil sa recupereze

Eu continui in acelasi ritm nebun la birou si acasa. Intr-o luna sper sa ne lamurim si noi definitiv daca continuam la Bxl sau ne mutam in Frankfurt.

Pupici tuturor mamicilor si piticilor,

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'!
Va invit la o si o praji!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ioana, ref la muscaturile de la cresa: cred ca e si varsta la care incearca sa se impuna prin agresivitate si nu intotdeauna constientizeaza ca fac rau. Ilinca se distreaza foarte tare sa ma traga de par pana urlu de durere si n-am ce-i face altceva decat sa o tin de mana ferm si sa-i repet NU!

Nicaieri nu vom gasi cresa ideala sau bona ideala Dar parerea mea este ca in ciuda inconvenientelor, Mirunei ii va fi mai bine in colectivitate decat cu bona. Va deprinde mai devreme abilitati sociale, se va integra intr-un grup si va invata si aplica regulile grupului. Ai incredere in ea fiindca stiu sigur ca nu te va dezamagi!
Eu ma gandesc mereu ca mai bine o invat pe Ilinca independenta. N-am sa pot fi mereu langa ea, desi imi doresc din tot sufletul.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata fetili!

Irina Ilincai...chiar ma intrebam pe unde umbli!!Felicitari pentru mersul-alergat al Ilincai...mai nou asa face si Noelia...alearga si sta inclinata mult in fata de zici ca acum pica in botic. Povesteste cum a fost la Lisabona..

Neata Mary hai repede si posteaza pana se trezeste piticutul!

Kristinutza cu cine doarme Raducu noaptea? nu se mai trezeste sa il pupacesti si tu?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

INNAA , s-a trezit deja ....se vede treaba ca ai trimis ploaia aia urata si la noi, asta ca tot ma laudam ca e soare si cald....
ei bine azi e urat si plouuaaaa.....asa ca stam in casa
Andrei tocmai face dezastru in camera lui

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput