Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ahaaaaaaaaaa........
Vad ca pe aici se face trafic - prajituri contra BE . Ies si eu la bataie cu o prajitura, un chec ,un tort ceva....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Innaa - daca mai face trec la sosetute,acum i-am bagat un supozitor si la 14.30 i-am dat antibioticul...Speram sa fie bine

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Innaa eu nu i-am dat lui Andrei nici ce i-ai dat tu Noeliei.....sunt in urma....
am tot incercat sa-i dau din mancarea noastra da fara succes.....mananca cu placere doar spaghetele dar cu conditia sa-l las sa pape singur, i-am dat carnea de la sarmale(facute numai cu vita) si i-a placut, si i-am mai dat chiftelute tot asa de vita( aici nu se gaseste carne de porc decat in cateva magazine) si ii plac mult bastoncini de peste de la Findus, facuti la cuptor si curatati de crusta.....
i-am pus si eu conopida in piureul de legume si vad ca-i place....ma gandesc sa-i fac si la cuptor cu putin unt sa vedem daca papa.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

CATUSH sanatate BRIANEI sa treaca repede febra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mary, si in Metro au adus tot ce trebuie ptr Craciun.
Eu i-am luat niste cornite de reni Ancutei, e asa haioasa cu ele.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

off topic pentru Codrutza ca nu te vad pe YM, am vorbit cu nenea si mi-a spus ca s-a intors Baduleasca din concediu de maternitate si se va duce el maine pana acolo sa vorbeasca direct cu ea ca o cunoaste si sa vedem ce rezolvam.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Innaa v-am admirat in poze....fumoasa foc Noeliami-au placut si porumbeii din parc, si covorasele voastre colorate......uite ca eu n-am luat pana acum covorase dar tare mi-au placut in pozele voastre, tre sa iau neaparat
noi nu avem parc in apropiere, sunt 20 km pana la primul parc si nu are jucarii si leagane...inca n-am descoperit nici un parculet de copii
e adevarat ca noi avem curte mare si mult loc de joaca, da tot mai mult mi-ar fi placut un parculet, asa se mai juca si Andrei cu alti copii, ca singur parca n-are nici un farmec...
trebuie sa fac ceva sa-mi socializez cupilu, ma tot gandesc sa-l duc la gradi cu program scurt pana la pranz, da pentru asta ne-ar mai trebui inca o masina, ca aici cu autobuzul circula doar negrii, nu stiu de ce.....

poze

Mergi la inceput

gata pauza...mi s-a trezit voinicul
v-am pupat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mary si Noelia e moarta dupa paste...eu ii iau spirale si ii fac cu cos si carnita de vita...si mai nou i-am facut cu nuci pisate si un pic de zahar(de fapt am facut pt mine dar mi le-a mancat hotomanca.)

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mary la noi parculetul este la nici 5 minute...mai e unul mai micut(tot cu banci si balansoare dinastea) da 2 minute dar noi il preferam pe cel mare ca are acel foisor de lemn(care se vede in poza) unde este o roata cu o biluta in ea ---rotita cu care ma dispera de cateva luni incoace, nu s.-ar mai misca de langa ea.- de asemenea se vede in poze.

si sunt muulti copii insa fetitza mea nu baga in seama copii de varsta apropiata ei...alearga numai dupa cei mari. mi-e si teama ca ei nu sunt atenti deloc.

intr-o zi alerga dupa unu pe role si eu dupa ea in sir indian ca mi-era frica sa nu cada ala si ea peste el.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput