Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 24
Carmi spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Gabriel/a, Mihai/Mihaela !
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
miflore spune:
Ioana,
deci asa sta treaba.
Hmmmm, Simoooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
Si daca fac rost de dvd-uri iti fac si tie o copie si-ti dau si praji!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Zino, ar fi cea mai buna afacere incheiata de mine pina acum
.
Simo, stiu ca esti ocupata la serviciu, dar mai da-l incolo de shef, hai mai baga ochiul si pe aici ca e rost de prajituri
.
Catush, sanatate Briannei!
alexuta2005 spune:
Voi discutatide afaceri a?
Inseamna ca eu trebuie sa dau un tort intreg
pentru BE!
Hai, treaca de la mine, il dau!![]()
Casiana si Alexia
mary ilie spune:
daca tot e vorba de dulciuri.....pun si eu la bataie o prajitura Tiramisu abia facuta
, ca daca tot e sarbatoare, am zis sa-i fac si eu o surpriza sotului, desi nu e sarbatorit.....asa ca azi am fost harnica
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
innaa spune:
ooooooooff ploaia asta nu are de gand sa se mai opreasca??
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Noelia...de cateva zile ori din cauza de dinte No 5 care sta sa iasa ori din ambitie nu mai papa pranzul. Vrea sa ia singura lingurita si sa popliseasca singura in castronel...duce la gurita dar asa de forma doar...daca vreau sa o ajut sau sa ii dau eu..nu vrea.
Ia ziceti-mi voi ce noutati mai papa coipp vostri..ca deja nu mai pot fi considerati bebei.
Noelia a papat asa : clatite, gogosi, varza, unt pe paine cu dulceata de capsuni(preferata ei)
Mami si
Buburuza lui mami
mary ilie spune:
apropo de Baby E, fi-miu zici ca-i hipnotizat cand se uita, daca bea ceva sau mananca, uita sa mestece si sa inghita, nu mai misca, sta cate juma de ora in canapea nemiscat
.....
are 2 filme preferate, ala cu ferma si ala cu animale....habar n-am cum le zice......la celelalte nu are rabdare sa se uite
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Innaa da o fuga pana la noi, ca aici e asa soare si cald, am iesit la maneca scurta azi afara
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Aici a inceput deja sezonul sarbatorlor de iarna, cumpara lumea deja braduti, si mi se pare ciudat, sa vezi brazi impodobiti si afara sa fie vreme de primavara
la ei bradul se face pe 7 decembrie si se tine pana pe 7 ianuarie....
sa va zic ultimul racnet al modei : astia au impodobit prin magazine braduti NEGRI, cica NOVITA 2006
, da tare-s urati si tristi.....
si inca o chestie.....nu se gasesc braduti naturali, numai ecologici, si sa nu mai zic ca cel mai ieftin bradut e 50 euro
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze