Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

deci ... nu intilnire saptamina asta?

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ixxi sper ca nu e prea tarziu sa citesti mesajul,iti urez sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci rapid.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

LMA de Sf. Mihail si Gavrila.
Amo. Bdana, Lali, Catiflo, GabiI - sa va traiasca copii si sa fie sanatosi.
Si la mine in familie, tata e Mihai iar fratele e si Mihai si nascut pe 8 noiembrie. CAdou de la mama pentru tata...

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani si din partea mea tuturor Gabrielii si Gabrielele,Mihaii si Mihaelele!

Eu am frate,nepot si cumnat.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Leta, stai ca e abia miercuri, poate se hotarasc fetele.

La multi ani tuturor sfintisorilor de azi!!

eu nu am decit soacra

Nu am reusit sa pun aseara poze, o sa incerc azi.
Rebecca a avut aseara 2 scaune f moi si foarte puturoase, pentru prima data in viata ei; asta chiar inainte de culcare. M-am cam speriat, i-am facut ceai baby tea si am pus un smecta, insa a simtit gustul nu a prea vrut sa bea decit maxim 5 guri.
ea de obicei iubeste ceaiul.
peste noapte m-am sculat de f multe ori sa o verific si azi sint zombi. dar nu a mai facut.
ce sa fac? sa nu ii mai dau azi lapte? regim? e prima oara cind avem scaune moi

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, cel mai bine da un tel rapid pediatrei, eu asa am facut cand am patit la fel... la noi aveam si o explicatie, mancase din haleala pisicii -biscuiti din aceia.. si am stat pe regim vreo sapt (lapte fara lactoza si orez instant, ceai menta alea alea) dar poate la ea o fi doar ceva f trecator. sanatate multa!

Erica, f frumos amenajat, mi-a placut tare! bravo!

ixxi, sanatate multa si refacere rapida!

eu maine seara sunt la teatru cu Codrin iar vineri la dentist , asa ca din pacate eu n-am timp deloc de intalnire, dc faceti voi viziona poze. sapt viitoare as fi si eu mai libera.

Ubi , am citit jurnalul tau, f frumos scrii; as mai adauga: noi am prins si metroul mai plin, chiar inghesuiala (ca la noi), tu ai fost in aug si at erau mai toti francezii plecati in vacanta;

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am incercat sa iau si eu bilete la Baloane dar nu mai sunt... Poate alta data!!! Cred ca sunt foarte putine locuri.

La Multi ani !! Pentru Mihail si Gavril!!!

Patricia si eu zic sa suni doctorita si sa o tii pe un mic regim (mar copt, banana, orez si supa de radacionase) Poate sa nu aiba nimic dar mai bine sa se calmeze intestinul. Multa sanatate!! Eu i-am dat lapte fara lactoza dar nu prea a baut ca nu ii placea deloc.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Erica am vazut si eu pozele casutei tale. E tare frumoasa, vesela dar si rafinata in acelasi timp si animata de cele doua comoritze. sa o stapaniti sanatosi si sa fiti mereu fericit in ea!! Nu stiu daca e nou cumparata dar sigur are o fata noua!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA tuturor celor ce poarta numele sfintilor arhangheli Mihail si Gavril!!! sarbatori frumoase in familie va doresc!

anamaria , dc stiam iti luam eu, ieri am ridicat biletele (dar erau rezervate de sapt trecuta). sunt doar 15 locuri de pitici ca e interactiv cu ei, pt parinti nu stiu exact.. ca cica noi stam undeva mai in spate parca, iti zic maine seara cu ma fost

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ana Maria, Shobo,Bubu, Lavinia multumesc pt aprecierile ref. la casa.
Caramizile de sticla dau in dormitor, dar nu se vede decat vag si decat daca vreau eu. Apt. nu e nou.

La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor zilei.
Am si eu pe cineva: pe mine .

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput