Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 29
lavinia345 spune:
Si Natalia a avut cateva scaune aseara puturoase rau.Azi dim s-a trezit si se tinea cu mana de burtica si zicea "au burta".Facuse caca,apoi dupa 10 minute iar au burta,nu facuse caca dar un partz tare puturos.I-am facut orez cu morcov,a mancat,noroc ca ii place mult orezul si a papat singua.I-am dat si niste ceai de menta dar a luat doar 2 guri ca am insistat eu.I-am dat si niste sticksuri dar a papat si niste pandispan...Deocamdata vad ca nu a mai facut caca dar ma astept...
Lavinia
Natalia
magga spune:
dragi doamne,
va salut si eu in mare-mare graba cu un gind bun si pumnii strinsi pentru Ixxi, Alipiticot, BDAna si Ubi.

PatriciaArdeleanu spune:
am bagat cupilu pe regim azi, a mai avut un scaun urit, dar nu asa urit asa ca ala de aseara. Nu lapte, iaurt, da cascaval, biscuiti, orez, banana, ceai, smecta.
Lavinia, sper sa nu fie nimic nici la mine, nici la tine!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Patricia,noi am mai avut episoade din astea.Urate chiar,ii tasnea apa din funduletz non stop,fara oprire,era cu febra 39.4 si nu mai avea vlaga nici sa planga,ci avea spasme,i se cutremura trupusorul.Asta a fost de Paste,cica eruptie dentara.Acum noi avem si fundul cam rosu si de obicei asta e semn de dinti,fund rosu,caca des si puturos.Eu nu ma sperii asa usor,dar daca tu zici ca la voi e pt prima oara,atunci imi dau seama ca stai ingrijorata.Sper sa fie ceva izolat,asa cum ai spus si tu!
Erica,La Multi Ani !
Lavinia
Natalia
ana maria spune:
Shobo iti multumesc dar nu mai erau bilete nici ieri. Abia astept sa-mi povestesti cum a fost. Eu am rezervat pentru joia viitoare tot la ora 17 la "Greierele si furnica" (pentru 2-3 ani) dar cu greu mi-a facut rezervare a zis ca nu mai sunt bilete si maine tre sa merg devreme sa le cumpar. daca mai este cineva interesat sa sune si sa vada poate reuseste tel 3178590.
Adica piticii stau in fata si mamicile in spate? Chiar astept povestirea ta.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lbelciug spune:
Buna fetelor,![]()
aseara am tras o spaima mare cu Matei si a trebuit sa mergem la Budimex-ORL urgente. In timpul dupa-amiazii de ieri, Matei a inceput sa fie plangacios si sa spuna ca are buba la urechea stanga. Ducea in acelasi timp si mana in gurita. Culmea e ca bona nu mi-a telefonat sa ma informeze, iar seara cand am ajuns acasa, Matei era adormit de la ora 19, ora deloc normala pt el. Bona mi-a motivat ca ziua a dormit doar o ora si la 7 a picat mort de somn. Problema a fost insa ca pe la 8 si ceva s-a trezit urland si nu stiam cum sa-l impac. Pediatra m-a sfatuit sa merg la urgente, caci numai un ORLsit imi poate sigur ce are.
Cu el urland am plecat la spital si la control mi s-a spus ca are o forma usoara de otita, o stomatita in gurita si sa-i administram Nurofen, Peritol si Sinupret. Mi s-a parut ciudat un tratament asa redus, mai ales ca Nurofen ii dadusem peste zi din cauza mucilor si nu-i calmase durerea de ureche. Azi la CMU pediatra mi-a spus sa-i dau si picaturi in ureche, Otocalm. A fost o seara tara urata, mai ales ca si sotul a intarziat si in plus era nemancat, obosit iar eu abia mai rezistam de oboseala si spaima.
A fost bine ca Matei s-a calmat si a dormit binisor peste noapte. Dimineata era vesel, chiar mi-a facut si vreo 2 pocinoage: a facut pipi pe gresie caci a fugit din pat cand il schimbam si a cazut de pe un scaun de bucatarie, trantind de gresie si sticla de Sinupret.
Of, e greu cu piticii astia dar e asa o mare nefericire sa le vezi suferinta in ochisori. Doamne, ce greu e sa fii mama!
Sanatate tuturor!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
lavinia, ce cumplit.
Noi la cele 2 serii de eruptii masive (3 incisivi sus odata, pe urma 3 canini) a avut febra peste 40.
Acum se tot chinuie de ceva timp cu ultimii moloari, care vad ca nu mai ies. sa o pun pe seama lor? ca nu a mincat nimic ciudat, nu prea a fost afara sau parc cit a fost vremea asta urita...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL!
Am si eu cumnate, cumnat, prieteni si pe voi! Multa sanatate tuturor sarbatoritilor si petrecere frumoasa azi!
Azi am plans iar...l-am lasat pe Vlad la cresa si dupa ce am inchis usa la clasa l-am auzit plangand si strigandu-ma. Mi s-a rupt sufletul! A iesit o educatoare si mi-a povestit exact ce face el acolo toata ziua, ca plange f. putin dupa noi, nu e trist, se joaca cu copiii...pana am vorbit noi vreo 5 min. deja nu mai plangea! Of, ce greu sa te rupi si sa-l lasi...odata si odata tot trebuia facut pasul asta si sper sa ma calmez cat mai repede, ca ma stresez rau!
La 13 cand am sunat mi-a spus ca doarme, ca adorme f. repede cu ursuletii lui, ca a mancat tot la pranz si a mai cerut un castronel de ciorba(deci 2 portii de ciorba si o portie de musaca
).
Sunt tare dragute educatoarele si ma gandesc sa le duc la fiecare cate o cutie de bomboane, ce ziceti?
Patricia, e bine ce-i dai, tine-o pe regim cateva zile. Poti incerca in loc de Smecta Hidrasec, care e mai bun, cu gust de caise, jum de pliculet de 3 ori pe zi. Si ceai de menta la greu, paine prajita, sticsuri, grisine. LMA pt. soacra ![]()
Lavinia, sanatate si Nataliei. Mai trebuie sa-i iasa maselute?
Liviana, te cred ca te-ai speriat si tu! E normal sa ne panicam, mai ales cand se intampla prima data ceva cu puii nostri. Dar cum de a facut otita? Multi pupicei si lui Matei!
Dana, LMA!
Shobo, distractie placuta la teatru, sa ne povestesti!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Patricia, multumesc, sanatate si lui Reb!
Bubule, nu mai plange atata caci baiatul e bine. Ma bucur sa aud ca e mancacios si f bine face ca cere portii suplimentare. Mie una meniul lor mi se pare cam sarac.
Am sunat acasa si se pare ca Matei e bine, vesel, mananca bine si se joaca linistit. Uf,ce usurare dupa sperietura ei. Aseara efectiv era isteric, se tavalea pe jos de durere si urla ca atunci cand avea colici si eu ma simteam neputincioasa. Of, ce bine ca si-a revenit. Nu stiu de la ce i se trage povestea asta pt ca afara e bine imbracat, in curent nu a stat. singura abatere ca sa zic asa a fost ca in ult vreme capatase obiceiul prost sa se intinda pe jos si chiar sa atinga cu fata gresia. Totusi nu cred ca de aici se trage otita, ci mai degraba de la muci multi pe care i-a avut. Asta e, bine ca suntem bine.
Shobo, nu ma uita te rog cu doc Montignac pe email.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)