Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 27
bubu05 spune:
Moamaaa, Patricia, am vazut si eu pozele cu burtica si cu "fabricile". Super! Chiar ca aveai burtica mica!
Lavinia, ce preturi super sunt pe acolo la case!
V.Erica, la baie unde ai peretele din caramizi de sticla, acela da in hol cumva? adica poti vedea prin el la baie(adica umbre)?
Liviana, azi meniul a fost asa:
-dimineata: tartine cu sunca de pui si ceai
-pranz: supa de pui cu taietei si chiftelute de pui cu orez, paine
-gustare: prajitura de casa
Dupa ce iesim de la cresa mergem intr-un parculet din apropiere sa se joace putin si acolo a papat 2 mandarine(ii bagam eu in gurita cate o felie).
Cand am ajuns la cresa, Vlad era cu o matura in mana si facea curat! O adusese o educatoare acolo si nu a scapat de Vlad pana nu l-a lasat si pe el. Cand ne-a vazut a alergat la noi, sa-l iau in brate, a facut pa la copii si am iesit. Mi-a zis ca si maine vrea la copii, deci eu cred ca totul va fi bine.
La ghicitori nu mi-a mai raspuns nimeni!
Va zic eu:
tita= perna
pipicu= piticul ![]()
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, dar la ora 10 nu au gustare?
Liviana, imi pare rau ca ai greturi, iti doresc sa scapi repede de ele. Sa dea Domnul sa te ingrasi si tu ca mine insa fara stresul de rigoare.
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lbelciug spune:
Amaya, Bubu multumesc pt raspunsuri.
Mama am niste nervi acum... asa din senin. E cald tare aici la servici si nici nu e aer suficient... Of.
Maine eu intru mai tarziu, asa ca urez de azi:
La Multi Ani tuturor Mihailor, Mihaelelor,
Gabrielelor
si Gabrielilor de maine!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Shobo spune:
Patricia, paine numai daca esti convinsa ca e 100% din grau integral (cam tot grahamul de pe piata noastra e fake, are si faina alba) si asta poate fi papat DOAR dim ca mic dejun cu lactate 0%gr sau cu gem de fructe fara zahar. eu de aceea pap doar fulgi expandati de grau (simpli, fara nici un adaos) sau painici haiducesti, tot din aceeasi fulgi. sau dc gasesti timp iti poti face paine 100% intergrala in casa (asa face un coleg al meu care pt mine e cam guru la ac regim).
in rest orice combinatie de paine (fie ea si 100% integrala) cu grasimi sau proteine se strica chimia si se depune tot..
in rest, vezi pls ca am scris acu 1-2 pagini ce mananc pe la birou.
crinuta, nu te ingrasa nici una nici alta FIX atata timp cat nu le combini cu ni un fel de fainos gen paine, pane etc.. sau cu paste/cartofi.
despre mazare si fasole stiu ca in prima carte a omului care e mai drastica zice NU.. dar in versiunea 2 cica a mai facut studii si sunt ok. despre linte tb sa caut - eu spre rusinea mea nici nu cred ca stiu cum arata ![]()
Toata treaba ac regim consta in chimia ce se petrece in stomac! de aici pleaca TOT.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Amaya, nu au gustare la ora 10
. Lui Vlad ii dau sa pape acasa si mai mananca si acolo, iar pranzul e la 12. Azi a mancat acasa un castronel cu orez cu lapte, apoi acolo tartinele alea cu sunca si cred ca ii ajunge pana la 12.
Oana si
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, te intreb fiindca la Andrei programul este asa:
ora 8 - micul dejun
ora 10 - gustare
ora 12 - pranz
ora 16 - gustare (cat o masa)
si ma mira faptul ca fiind ambele de stat nu au acelasi program de mese.
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Shobo spune:
alte abateri ale mele (acum mi-am amintit): rar mai beam pepsi light (preferatul meu) insa deseori nu reusesc sa stau 5 ore dupa masa de proteine-lipide pana la niste fructe spre exp. 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
sirimie spune:
ixxi iti urez sa fie bine dupa operatie si sa te refaci rapid!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
bubu05 spune:
Amaya, da e f. ciudat...la gustarea de la ora 16 azi au avut prajitura de casa, deci sub nici o forma nu e cat o masa...Dupa ce l-am luat Vlad a mancat 2 mandarine, cateva grisine(astea in parc), apoi acasa cateva linguri de iaurt si la 19 piure cu pui si sos plus inca o mandarina. Oricum el mananca mult si nu cred ca ii ajunge mancarea de acolo.
Maine ma duc sa cumpar Imunobaby si incep sa-i dau iar. Dar nu as vrea sa-i duc sticla acolo sa-i dea la pranz, vreau sa-i dau eu siropul dimineata si seara. are ceva daca ii dau 4 ml dimineata si 4 seara?
Oana si
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Lui Vlad ii plac mult cifrele si literele! E innebunit! Pe tablita masutei pe care i-am luat-o din Barcelona sunt scrise alfabetul si cifrele de la 1 la 10. Cand i se pune pata trebuie sa-i arat cu degetul fiecare litera si cifra si el repeta dupa mine! Multe le spune corect! Numara singur pana la 4, apoi ajutat spune aproape corect! E un dulce!
Oana si
Poze cu Vladutz