Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 26
crinuta spune:
Amaya, am inteles. Ma iei si pe mine la munte o data?
Erica, asta e, eu sunt cu spatiul mare, altfel ma simt sufocata, asa cum patesc acasa.
Legat de bucatarie, nu conteaza mama ce obiecte ai pe blat, cine se uita la ele? Ma intereseaza schema, cum e impartit, intelegi?
Sa nu-ti para rau de prajitorul de paine ca nu stii daca intr-o zi copiii tai nu vor cere paine prajita si atunci cine are prajitor?
Uite, eu acum as avea nevoie si nu am.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
amaya, ce virsta frumoasa de sarcina ai!
mi-am adus aminte ca acum 2 ani de ziua mea aveam aceeasi virsta, si eram asa incintata ca in sfirsit paream si eu gravida si nu plinutza.
uite aici
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by crinuta
[brErica, asta e, eu sunt cu spatiul mare, altfel ma simt sufocata, asa cum patesc acasa.
Legat de bucatarie, nu conteaza mama ce obiecte ai pe blat, cine se uita la ele? Ma intereseaza schema, cum e impartit, intelegi?
Sa nu-ti para rau de prajitorul de paine ca nu stii daca intr-o zi copiii tai nu vor cere paine prajita si atunci cine are prajitor?
Uite, eu acum as avea nevoie si nu am.
Crinuta siRayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Pai vezi ca te intereseaza prajitorul meu
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Amaya spune:
Patricia, astept pozele. Si cu bagaje si tot incape (am testat) insa daca iei si carucior clar trebuie sa renunti la unul dintre ele.
Ce burtica mica aveai la 27 de sapt!?! Insa fabricile de lapte erau deja in productie de masa
. Eu nu am sanii asa de mari insa burta e tuguiata si maricica, mai ales ca fundul si picioarele mi-au intrat rau la apa.
Crinuta, sigur ca te iau...abia astept sa vina week-end-ul si sa-mi vad piticania alergand pe acolo, baietii la gratare si fetele la barfa cu o cafeluta aburinda in maini. Va dati seama ce baiat rasfatat o sa am fiindca va fi singurul copil din grup!?!
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Da, fabricile lucrau din plin, pina la urma de pomana...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Amaya, multumesc de intrebare. Zilele astea m-am simtit ceva mai bine, adica am avut mai putine greturi. In rest, papam si crestem!
Hehe, Patricia, pai tu aratai super atunci. Eu asa arat acum, din cauza grasimii de pe burta...
Of, si cand ma gandesc ca o sa ma fac mai mare ca la prima sarcina...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, nu e obligatoriu! s-ar putea sa iti pape grasimea de pe burta sarcina.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Erica am vazut si eu pozele,mi-a placut si mie dulapiorul ala lung si ingust si peretele din sticla din baie.Vroiam sa te intreb la balcon ai zidit peretii exteriori si ai lasat doar partea din fatza din sticla?Nu e mai frig acum in zona aia sau in bucatarie?Vad ca si Ruxi sta pe masa ca Natalia.
Florina,menajera mea imi zice doar ce o intreb eu,altfel scot cuvintele cu clestele de la ea.O s-o intreb de fructul ala cand ajung acasa.
Lavinia
Natalia
lavinia345 spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Patricia, am inteles. Dar daca voi ati renunta la balcon? Desi, mai bine mai asteptati, il vindeti si luati 3 camere.
Aici cu 100000$ iti faci vila, nu alta, cu 5-6 camere. Ma intelegi de ce sunt revoltata ca la noi exista asemenea preturi.
Crinuta,in Liban si noi stam in apartament de 4 camere de 180 mp,4 balcoane.Si chiria e 200$ pe luna.Daca vrem sa-l cuparam costa 60.000 $.Ca sa faci o casa costa mai mult de 100.000$,costa terenul mult plus constructia.Si oricum astia nu fac doar 5 camere.Trebuie neaparat sa aiba un salon,daca nu 2 a cate 80 mp fiecare,un dinning si cel putin un sitting room.Apoi dormitoarele.La cati copii produc aia in Saudi stau numai in 5-6 camere?Ca in Liban sunt multi sauditi care si-au construit palate,la propriu,a cate 3-4 etaje,fiecare cel putin 400mp.Stiu unul care are casa in forma de U si o gradina superba,pe trepte.Si cu lumini sub copaci si intre trandafiri...altul stiu ca are izvor in casa la parter si si-a facut pardosea de sticla,toti si-au facut opere de arta.Dar si pretul pe masura,4-5-6 mil USD.
Vila noastra nu are decat 286mp pe fiecare etaj,doar cu 2 etaje plus parcare subterana,ne-a costat pana acum 300.000 $ si tot nu am terminat-o.Ba de acum incolo o sa bagam bani seriosi in ea.
Lavinia
Natalia
Ubi spune:
Shobo, ia baga un ochi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86336
Poze gasesti in semnatura. Noi am fost in august
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos