Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, merci, asa e, dulce foc. a mea e galben pai.
e usoara dar cam voluminoasa, unde o bagi? intra in portbagaj?
Catiflo, hehee, ce iti pasa tie, e soare, vara, plaja...foarte frumoase peisajele si personajele!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ubi spune:
Florina - am vazut pozele cu peisaje din ultimul album. Foarte frumoase. Si casa e foarte mare, cred ca intorci Dacia in living, nu?
Anda - pe cand o povestioara noua?
Si din ciclu Moldoveanca lui tati:
- Cum ai dormit?
- Bini
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Shobo spune:
crinuta, din ce zici tu reteta aceea cu brocoli e PERFECTA pt regim!!!
.. ce as mai manca!!! poti manca pe saturate.
NU e voie sucuri acidulate (cu sau fara zahar). in general spune ca e interzisw orice tip de suc.. dc nu manaci fructul intreg nu prea e bine ca nu mai beneficiezi de fibrele sale.. in rest doar apa plata si sau ceai cu fructoza/alt indulcitor.
Bubu, super! tot inainte!
Ubi, ai fost si tu la Paris? unde sunt pozele tale? ca eu le-am pus. sa nu zici ca am fost cam in acelasi timp?!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Amaya spune:
Bubu, multumim. Noi suntem 6 cupluri care mergem in excursia asta si o sa ocupam o pensiune intreaga...abia astept, chiar daca stam doar o noapte prevad ca o sa ne distram de minune.
Patricia, asteptam poze. Mie nu mi se pare voluminoasa deloc, daca ii lasi spatarul peste sezut intra fara probleme in portbagajul masinii.
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
Amaya mama, pai stiam de celelalte doua nume. Am pomenit doar de Sofia pentru ca e nou ales, asa e? I-ai ales 3 nume foarte frumoase.
Gata, mi-am amintit ca nu ai venit la intalnirea aia, deaorece aveai nu stiu ce probleme atunci. Lasa ca vb. noi pe yahoo.
Patricia, am inteles, deci nu puteti modifica.
Shobo, dar cascavalul si smantana nu ingrasa????
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
V. Erica spune:
Ixxi, bafta cu operatia!
Shobo, merci. Banuiam eu c-am calcat mai mult pe bec
!
Ma bucur ca v-a placut cum am amenajat. Multumesc de aprecieri.
Mai am de facut una-alta, de-aia am sarit peste unele locuri...
Patricia, eu n-am spart pereti de rezistenta, am deschis bucataria catre balconul ei, renuntand la usa-fereastra (in zona aia am pus masa) si am renuntat partial la zidul dintre bucatarie si hol, dar am totusi ceva intimitate. Bucataria era destul de marisoara (raportat la apt. din Ro
) si pare si mai si acum, de fapt ar putea prelua uneori si fct de dining room.
Ref. la ce zicea Crinuta despre marimea apt., parerea mea e ca in Ro atat ne-ar mai lipsi apt uriase, caci si asa costurile cu incalzirea sunt mari
. Daca ar fi sa-mi construiesc o casuta, mi-as proiecta camerele un pic mai mari, dar nu cu mult, fata de ce am acum.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Florina, dar ce peisaj frumos aveti la ocean! Foarte frumoase pozele. Hihi, vad ca si acolo se gasesc mingii cu spini.
Bubu, ma bucur ca ii merge asa bine lui Vlad la cresa. Pana la urma meniul e suficient sau nu prea? Ziceai ca ieri a mancat f bine puiul dupa ce l-ai luat de la cresa... Si noi vrem sa mergem cu Matei la munte cand o fi zapada.
Ixxi, bafta la operatie!
Patricia, sa stapaneasca sanatoasa Reb noul patut. N-ai incercat s-o culci in el?
Shobo, te rog trimite-mi si mie toate documentele pe care le ai tu despre Montignac. Banuiesc ca ai o descriere pe larg a lui, retete, etc. Adresa mea e liviana_ro@yahoo.co.uk. Merci.
Amaya, distractie placuta la munte! Unde anume mergeti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
V. Erica spune:
Crinuta, bucataria e acolo unde stau cupiii la masa. Dar mobila n-am pozat-o ca e plin blatul de fel de fel -cand e mama la mine are boala sa-l umple
(de ex. a constatat ea ca n-am prajitor de paine si mi-a adus; la ce-mi trebuie mie daca nu mananc paine? Dar n-am ce-i face... pozez si mobila de bucatarie maine).
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Amaya spune:
Crinuta, nu am vrut sa se inteleaga gresit din cauza asta am specificat tot numele piticei.
Liviana, multumim...mergem pe undeva langa Voineasa unde am inteles ca este suberb, mai ales vara. Tu ce faci? Ce face burtica?
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, o sa pun diseara poze. Daca nu ai foarte multe bagaje, incape in portbagaj, dar daca pleci pentru o saptamina, cred ca e mai greu.
Crinuta, nu il pot modifica, dar il pot schimba
Al tau e mai bun decit al meu, ca ai balcon la bucatarie si la sufragerie.
Shobo, tu la servici ce maninci? iti aduci de acasa? da exemple, please. zici ca paine deloc, deloc??
Liviana, aseara nu a vrut, dar sper sa ii placa sa doarma. Deocamdata s-a juxat mult cu ea.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)