Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 27
Ioana75 spune:
Ruxandra, si Miruna a avut crampe primele 3 zile cind am trecut-o pe lapte de vaca, dar apoi nu a mai avut nimic. E un aliment nou, e normal sa aibe crampe
. Testul e Barza cel mai ieftin; si la Miruna a fost tot o barza aproape invizibila, sotul nici n-a vazut liniuta, dar pina seara s-a ingrosat (eu am antecedente cu ingrosarea, de asta zic
).
norina spune:
Offfff, Gabi imi pare tare rau ca te afli intr-o situatie confuza. Sa stii ca te intelegem si vom fi alaturi de tine indiferent de decizia pe care o vei lua. De asta suntem aici sa ne fim alaturi in toate momentele.Din pacate nu te poate ajuta nimeni cu sfaturi, numai tu si sotul sunteti in masura sa luati decizia care credeti ca va va afecta mai putin.Inca odata iti suntem alaturi si uite
de la noi, ca sa mai uiti pe moment de griji.
si pentru cei 2 nazdravani din dotareTeodora Sara (norina)poze
Anya20 spune:
Gabi, nu te va judeca nimeni pentru decizia ta, oricare ar fi ea. Bineinteles ca un copil e un lucru minunat, dar ai dreptate cand te gandesti la toate implicatiile pe care le are venirea lui pe lume, fata de voi si de ceilalti fratiori. Am ajuns insa la concluzia ca nimic nu este intamplator si ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci.
Verisoara mamei mele avea o fetita de 4 anisori cand a ramas insarcinata din nou. S-a dus la dr si i s-a spus ca va avea gemeni. A fost distrusa si m-a sunat plangand ca ea ce se face cu inca 2 copii, ca ei locuiesc la tara si nu au conditii, iar de situatia financiara ce sa mai vorbim. Vroia sa faca intrerupere de sarcina. Atata am batut-o la cap si eu si sotul ei, ca a renuntat. Acum are inca 2 fetite superbe, in varsta de 10 luni si jumatate, pe care le-a alaptat (desi toata lumea ii spunea ca nu se poate sa alaptezi exclusiv gemeni, ca nu se va descurca cu ele etc), sunt cumintele si mancacioase si le bucura viata in fiecare zi.
ege spune:
anya,ce fel de lapte ii dai anyei?lapte praf sau de vaca?
si ege ma dispera cu tzitza.ma dezbraca,trage de bluza.problema e ca ei ii place sa le vada pe amandoua afara pt ca de la una suge si cu cealalta se joaca(o tot ciupe).e dulce cand o vezi,dar uneori nu mai pot.acum a venit si frigul si cum mergem undeva cu masina cum ma trage de bluza.de plictiseala nu de altceva.si uite asa inghet eu!
as vrea sa o intarc singura sa nu o las pe nicaieri,nu stiu daca as putea.eu am amandoua bunicile disponibile dar va vine sa credeti ca numai eu stau cu ea?cand era mai mica o mai lasam 1 ora 2 cu soacra,mai mergeam in oras,dar acum deloc.cat a fost ege mica am stat cu soacra,de vreo 2 luni ne-am intors acasa la noi dar stiti ege nu a fost obisnuita cu mama si cand tr sa mergem undeva tr sa o lasam cu soacra,pt ca cu ea era obisnuita.a avut grija de ege,o iubeste dar i-am zis sotului ca daca il fac pe bb 2 ori stau cu mama ori imi angajeaza bona!nu-mi place sa ma rog sa stea cu ege 1 ora cat ma duc eu la coafor sau stiu eu pe unde.pan la urma nimeni nu e obligat sa aiba grija de copilul meu.l-am facut tr sa-l cresc.
asta e!mi-am zis si eu unul din offuuriii.ramane sa vad cum intarc copilul.am auzit ca exista niste pastile pt intarcare.are cineva idee?ati luat pastile din astea?
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mysweetest spune:
brrr, ce vreme urata..noi stam in casa ca ploua iar lui Alex ii curge si nasucul de 2 zile.
Multumesc Ioana pentru raspuns ..si noi tot 8 dinti avem...sus nu vad nici o masea dar jos avem niste gingii umflate si albe si nu mai ies o data maselele astea 
.
Ioana iti tin pumnii sa se ingroase liniuta
.
cge spune:
Ioana, esti mortala.
Esti in stare sa dai cu pasta corectoare peste a doua liniuta fiindca nu a fost planificat
.
Tatal Mirunei ce zice de a doua liniuta ?
Gabi, va tinem pumnii sa luati cea mai buna decizie ptr familia voastra.
Numai argumentele voastre conteaza.
Colega de salon cu mine la Giulesti a fost o mamica care a nascut normal 2 baietei si o fetita.
Suntem vecine, si m-am intalnit cu ei zilele astea in formatie completa, si sunt asa simpactici toti 3 piticotii.
Radeam de ei ca ei sunt avantajati, ca sunt tot timpul in colectivitate.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Aha, Ioana ... la berze nu ma bag, nu ma pricep. ce pot sa-ti spun e ca clear blue-ul meu de la matei are liniuta la fel de vaga ca in dimineata in care l-am facut. Daaa, acum imi aduc aminte ca ziceai ca i-ai dat sab simplex Mirunei ca o durea burtica de la lapte.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Cristina, tatal Mirunei a zis ca nu vede liniuta nici azi nici cind am facut testul pentru Miruna
.
Fetele din ro, si nu numai, uitati www.desprefirme.com" target="_blank">aici un site in care sint comentarii despre firme! Abia acum l-am descoperit, a fost foarte amuzant sa vad ce se spune despre firma unde lucrez io
.
valen spune:
Waw Ioana. Totusi nu inteleg de ce astepti pana diseara, ca din cate stiu eu, rezultatul unui test de sarcina se citeste in 5-10 minute de cand a fost facut. Oricum, asa cum spunea si Anya, eu abia astept sa deschideti o odisee noua si sa ma adoptati si pe mine, ca nu-s pe aceeasi lungime de unda cu mamicile de mai-iunie 2007, dar sa ramana vorba-ntre noi.Gabi