Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 28
Gavrilia spune:
Buna,
Si eu va citesc din umbra (caci nu ma lasa Casian sa stau la calculator);Multumim mai intai pentru urari si ne cerem scuze ca nu am raspuns nimic.
.
La un an avem 9.500 grame, 80 cm si doar 2 dintisori (care ne-au aparut la 11 luni si jum.). Mergem singuri, cu loviturile de rigoare, mai ales in ultima vreme.Inca il mai alaptez desi m-as gandi sa-l intarc, deoarece papa des (pe noapte din 2 in ore,uneori si din ora in ora) iar ziua...de vreo 3 ori. O sa imi fie greu sa il intarc, insa, nici nu m-am hotarat
.
Papam de toate, vorbim ceva, zice "mama, tata, apa, dai-dai" si restul pe limba lui...pe care nu o inteleg deloc si se supara foc
.
Cam atat despre noi....caci da semne de trezire!
Uram si noi La multi ani tuturor bebelushilor care au facut anul, sa fie cuminti, sanatosi si fericiti,iar parintii sa se bucure de ei!
De asemeni, felicitari si viitoarelor mamicilor de bb2!
Oh, am scris ceva, dar sa stiti ca va citesc temeinic 
codruta_grg spune:
Da Ioana, asa e cu sarcinile care se pierd. Eu inainte de Petra cred ca am pierdut o sarcina pentru ca mi-a intarziat 7 zile si dupa ce mi-a venit, mi-a venit muuuult mai abundent in a 2-a zi. Iar cu testul cu liniuta, mie nici acdum nu mi s-a ingrosat mai tare (testul de cand cu Petra)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Am facut azi vaccinul Priorix,Bianca a fost cumintica,a plans foarte putin..sper sa nu faca reactii adverse.
A inceput de 2 zile sa pape,cum vede farfuria cum vrea la masuta,mai rau e ca vrea cu manuta sau lingurita si nu prea mananca cine stie ce..mai mult e pe jos dar e un pas inainte,m-am mai linistit si eu.
Analizele au iesit bune,are neutrofilele un pic scazute si limfocitele un pic marite dar am inteles ca e normal.In rest Ca,Fe,Hb bune,nu mai indop copilul cu calciu.Voi le mai dati calciu?
Locca,si Bianca doarme prost de 3 zile,are gaze da la lapte,am inceput sa-i dau nan junior ca ii dadeam fara lactoza.Plange toata noaptea de dureri de burta,ii mai dau sab simplex.Sper sa-i treaca mai repede.
Ioana,asteptam vesti diseara!
Gabi,suntem alaturi de tine!Cum au zis si fetele numai voi sunteti in masura sa decideti ce e mai bine.
Catush,sanatate Brianei
.Imi pare rau ca lauati antibiotic.Da-i ecoflorina e foarte buna pentru refacerea florei.
I-am dat fetei croisant 7 days si era tare incantata.Ma gandesc sa-i fac in casa niste cornulete dar nu stiu retete...sa caut pe net poate gasesc ceva.
innaa spune:
Oh cate noutati!!!
Hai sa va salut mai intai!
Gabi sa sti ca si eu am fost in aceeasi situatie cu tine, am trecut prin aceleasi clipe tulburi cu intrabari la care nu puteam sa imi raspund, cand in sufletul meu se duceau lupte pe care nimeni nu le putea intelege...din fericire nu a mai fost nevoie sa gasesc si raspunsuri. La fel cum ti-au spus si fetele, tu si sotul tau stiti cel mai bine ce se poate si ce nu...si da, ar trebui sa ii spui si lui si sa puneti lucrurile in balanta. te pupam si suntem alaturi de tine oricare ar fi hotararea luata.
Ioana tie nu iti zic nimic...astept sa vina seara sa cante cucu!
Mary am vazut pozele de la mare si pot sa spun ca asta e cea mai tare!
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
Gavrilia asteptam sa ne mai dai vesti despre voi si daca vrei si poti si poze sa va admiram.
despre noi...ce sa va mai spun...am reusit cat de cat sa o reglez cu somnul pe Noa..... se trezeste de cateva zile in jur de ora 9 si doarme iar la ora 13.(nu mai mult de doua ore pt ca e f sensibila la orice zgomot)...insa seara ...tot tarziu adoarme...in jur de 22.00-22,30![]()
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
maddy77 spune:
Kristinuta,felicitari pentru super masinuta!Esti tare rau cu atatea joburi!
Ege,superbe pozele!Si ce frumusica e Ege mica!
Bianca se culca de vrea cateva zile la 9 ora veche si s-a trezit la 7.Sper sa ramana cu obiceiul asta.La pranz doarmne 1.30-2 ore maxim.Mai rau e ca papa noaptea si nu reusesc s-o dezvat...aseara i-am dat ceai pe la 12,a baut 150 ml si la 1 tapa de foame,a macat 200 lapte si dimineata la 5 iar tipa de foame
.Am schimbat-o de 2 ori peste noapte.
aaaa ieri am fost la zoo.A fost foarte incantata de animalute,tipa cand le vedea...si nu mai puteam s-o scot de la papagali ca plangea.A zis tat-su c-o duce in fiecare saptamana..hi-hi-hi..o sa pun si niste poze.
innaa spune:
hai cu poze Maddy!
mai dar cum oi fi uitat eu sa o felicit pe Kristinutza? dD´a nu o mai felicit ca am felicitat-o destul! Na!
maine cine stie ce motiv mai gaseste sa o felicitam!![]()
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
diplodocus spune:
FETELOR, ma bucur ca ati povestit despre intzarcat si somnul de noapte...
Luca inca suge, se trezeste noaptea des, si cel mai mult ma deranjeaza ca foloseste tzitzi pe post de suzeta...
Mai am putzina rabdare...Cind o sa mearga foarte bine singur in picioare, atunci o sa ma gindesc si eu cum si cind sa-l intzarc...
A facut si Luca vaccinul de 1 an dar nu a avut reactii adverse
2 poze de ieri cu Luca...
dana_lucia spune:
Gabi uite
si un
pentru tine de la mine si al meu nazdravan. Tu si sotul stiti cel mai bine ce aveti de facut iar din partea noastra ginduri bune si putere indiferent care va fi decizia finala!
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto