Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 29
diana_n spune:
Christina_m eu n-am nici un merit, Petrut s-a intarcat singur. In 2 saptamani a trecut de la o extrema la cealalta, apoi n-a vrut deloc lapte, nici lapte praf, nici lapte de vaca. A durat 1 luna pana a acceptat lapte de vaca.
Ioana eu am facut testul pentru Petrut, a iesit o linie clara si o parere din a 2-a. Prospectul zicea ca citirea dupa 3 min. e singura corecta, orice se intampla mai tarziu e fals. Am concluzionat ca nu sunt insarcinata, am plecat la ale mele. Dupa 5 min. ma uit, la fel arata. Dupa 15 min. ma duc sa-l iau sa-l arunc la gunoi si din intamplare facand prospectul botz citesc nota : orice a 2-a linie, indiferent cat de slaba, palida si greu de ghicit inseamna rezultat pozitiv. Au avurt dreptate ![]()
Fetele, mie mi s-a intamplat ceva saptamana trecuta , neintalnit pana acum : mi-a venit ciclul in ziua cand trebuia, a durat 1 zi si apoi pauza completa timp de 3 zile. Apoi mi-a venit timp de 7 zile, de obicei sunt 5-6. A mai patit cineva asa? O fi legat de faptul ca am terminat alaptatul si hormonii se "rearanjeaza" ?!
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kristinutza spune:
multumesc de felicitari! 
hihi, ioana, o liniuta slaba inseamna o liniuta
.
gabi, vei lua hotararea cea buna impreuna si cu sotul tau
. doar voi stiti cat si ce puteti.
m-a dus gandul la o fata pe care am cunoscut-o duminica. tocmai nascuse triplete
! era optimista si spunea ca va face fatza cumva. eu aveam ceva antecedente de gemeni in familie si la inceputul sarcinii tot mi-era teama sa nu am gemeni. doi, trei copii la diferenta de 2-3 ani inteleg, dar mi-era teama de 2 copii de fix aceeasi varsta
.
hehe, dar vad ca si pe voi v-a dus gandul la gemeni, tripleti...
si mi-am amintit si de gluma de 1 aprilie 2005 (oare miflore ne-a facut-o?
) cand eram la odisee
.
am vazut si marea in noiembrie
.
ina, sper sa iei decizia buna legat de serviciu!
christina, dar ai incercat sa-i dai laptic din cana cu cioc? important e sa bea lapte, nu neaparat sa suga din biberon... poate functioneaza.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
la serviciu n-a fost incurajator deloc
. inca ma mai gandesc ca poate nu merita sa ma angajez intre atatia dependenti de munca
. dar nici s-o las balta nu-mi sta in caracter. cred ca o sa semnez contractul si... o sa vad.
sunt o mama denaturata, am avut atatea de invatat azi la serviciu ca nici nu am avut timp sa mi se faca dor de copil. iar radu nici atat nu mi-a simtit lipsa. s-a distrat de nu se poate, a mancat f bine, a dormit... s-a bucurat mult cand am venit, dar n-a zis nimic cand am plecat iar, ca l-am lasat in noaptea asta la maica-mea. e cam independent fi-miu... 
la mine nu e nicio sansa sa mai fac vreun bb. cica organismul meu n-ar fi in stare sa mai tina o sarcina, si ca, decat doi copii orfani, mai bine unul cu mama
. pe mine ma cam indispun formularile astea, dar... in fine. cred ca v-a trebui intr-adevar sa ma opresc la radu. imi doream fff mult un bb la diferenta de 1-2 ani
. dar sunt fericita ca il am pe radu
. f fericita.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
innaa spune:
Kris asa tb sa gandesti...il ai pe Raducu si e de ajuns cat sa fiti fericiti.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
simodina spune:
Vai ce de evenimente!
Felicitari Alina si Gabriela pentru bb2. Sa aveti o sarcina usoara si sa va bucurati de mogaldete!
Kristinutza, felicitari pentru noul job si pentru masina. Sa le stapanesti sanatoasa pe amandoua.
Mifloricio, nici Serban nu merge singurel, doar tinut de o manuta. Daca ii dau drumul, dupa 2 pasi se pune in fund .
Eu sa stiti ca va citesc cu regularitate aproape in fiecare seara, dar nu am timp sa scriu ca sunt franta de oboseala. Acum nu pot sa dorm si am venit fugutza sa profit
.
Despre noi nu stiu ce sa va mai spun. Cred ca sunt singura mamica inconstienta care n-a facut vaccinul la baiat, initial din cauza de plod racit, apoi din lipsa de doctor. Ne-am programat pe 13, adica la 1 an si 3 luni aproape. Serban e un smecher si juma, creste vazand cu ochii. Iar rasfatzul si ambatzul cresc exponential as putea spune. Deschide toate sertarele, se ridica pe varfuri sa deschida usile dar nu prea are fortza, ma striga si e foarte fericit cand apar, avem un cuvant preferat "tatai" care inseamna si tata si uite si probabil mai are si alte sensuri pe care nu le-am descoperit, spune "pa" si "papa" si se da cu fundul de pamant cand nu-i convine ceva de-mi vine sa-l omor. Spune si "na na" dar nu stie ce inseamna ca altfel n-ar mai fi asa vesel, ia toate servetelele sa sufle nasul, inca baga orice in gura si ii place sa manance hartie. Are peste 12 kg si nu mai stiu cati cm, 7 dintisori si altul pe vine. Este fan capce, doape si alte chestii care se pun si se scot. Dupa ce si-a julit degetele stie sa le scoata cand inchide usi/ sertare. Se urca pe canapea dar de dat jos se da cel mai des in cap
. Bea singur cu bibe/ cana cu cioc, papa singur cu manutza dar n-are veleitati de domn ca-l lasa rece tacamurile (lingurita). Ii place la nebunie sa se joace de-a v-ati ascunselea ( adica mami/tati se ascunde si el o/il gaseste ). Schimbatul si imbracatul sunt un chin, face ca trenul ca nu vrea sa mai stea pe spate.De mancare inca nu i-am dat orice, in sensul ca nu papa inca albus, mezeluri de niciun fel, sare nu-i pun mai deloc in mancare, zahar nici atat dar indulcim cu miere de vreo luna si ii place tare. Am facut si noi pate-ul lui Kid - cuscra esti tare, isi manca gogu si deshtele. Meniul e cam asa:
ora 8: 180ml lapte+o felie de paine cu branza topita/almette/pate de casa/unt
ora 11h30: fructe cu iaurt sau cereale ( pere, banane, kiwi, mere )
ora 15: paste cu carne de vita si sos de rosii, supa crema de dovlecel sau broccoli cu pui/vita/ ficat/ ou sau orez cu legume cu carnita. Ou ii dau de 2 ori pe sapt. In orice papa ii pun iaurt sau smantana. In supa de dovlecei punem branza topita si paste sau orez. Desert: un danonino
ora 18h30branzica de casa cu mamaligutza, iaurt cu cereale sau iar fructe.
Inainte de culcare mai bea 180 ml lapte. Intre mese mai roade cate un biscuite Hero - ii plac mai mult ca Nestle se pare.
Acum ca am facut asa un rezumat, merg la nani ca ma iau aia maine de noua. Noapte buna !
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Tonnia spune:
Wow, ce de vesti!!! Ioana, eu zic ca esti gravi, mai bine ca nu te-ai programat ca era prea devreme. Te felicit dupa al 2-lea test. Dar ma bucur de pe acum. Basca ca ma distrezi la culme cu programarile tale si cu zodiile!![]()
Gabi, iti tin pumnii!
La noi, nimic nou, decat ca noptile sunt mai bune de la o vreme, cred ca e pauza de dinti. Eu nu mai suport perioada asta de cazaturi si prins degete si dat peste picioare cu usa, cat o mai dura? Parca a fost in Vietnam deja.
locca spune:
Neatza
Am cazut din pat ... iar s-a trezit Matei la 6 fara 10, dupa ora veche

Nu stiu ce sa mai fac cu el, vorba Mihaelei si-a luat servici greu frate, la fabrica munceste.
Azi a fost si randul meu sa ma duc sa-l tin de vorba (facem cu schimbul cu sotul) asa ca acum sunt foaaaaarte fresh 
Kristinutzo, asta e atitudinea buna! 
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Si daca tot sunt pe baricade ia ca schimb si capitolul.
Ioana, cum e liniuta aia, ne tii intr-un suspans...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)