Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

WOW, ce de vesti !Mai fetelor, dar voi sunteti chiar croite pe treaba Ioana sa fie asa cum iti doresti iar tie Gabiaramadesi imi dau seama prin ce treci, iti doresc gandul cel bun si intelepciunea de care ai nevoie in aceasta perioada. Pentru amandoua Cu toate vestile astea, nu pot sa remarc despre mine decat ca sunt cam lasa Nu ma vad cu un al doilea copil sub nici o forma, sau cel putin not so soon. Probabil ca pt mine a fost mai mult decat ma asteptam sau poate tocmai problemele pe care le-am avut ma fac sa nu-mi doresc sa retraiesc aceasta perioada. Multumesc lui D-zeu ca s-a terminat cu bine si sper din toata inima sa uit cat mai repede ce a fost urat si sa ma lumineze si pe mine gandul bun Inca odata fetelor va felicit si va admir din umbra pentru ca va ganditi la al doilea sau al treilea Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Wow, ce de vesti!
Ma abtin cu felicitarile pana Gabi si Ioana ne confirma pe bune.

Mifloricico, pen'ca vad ca ai o grija, ti-o risipesc eu: nu numai Ana Banana nu merge singura, nici Ilinca Budinca nu vrea sa mearga decat tinuta de o manutza. Bine, mai cara cate o sticla de apa in brate cativa pasi, fara sa-si dea seama ca paseste fara sustinerea cuiva, dar cand se prinde isi da drumul in genunchi sau pe fund!

Ilinca Budinca e tot cu bronsita si cu tot tratamentul nu pare sa fie mai bine! Nu stiu ce sa mai fac?

Despre mine, pot sa va spun ca m-am linistit oarecum fiindca am cam terminat cu concursurile, cu bine. Ma rog, mai am un interviu la inceputul lui decembrie dar e ca si adjudecat, sper eu. Dar s-ar putea sa am alta dilema: sa trebuiasca sa aleg intre doua posturi oarecum similare de avantajoase - sa continui pe cel din prezent la Bxl sau sa plec la ceva mai challenging la Frankfurt?
Carmi, poate imi spui cate ceva despre costul vietii si servicii in Germania, ca mi-e clar ca nivelul de trai este muuult peste Belgia.
In schimb sunt obosita varza si plecam miercuri in vacanta pentru cinci zile. Nu sper sa ma odihnesc cine stie ce, fiindca cu copil de un an in vacanta nu-i odihna (parintii stiu de ce ).
V-am pupat si ne reauzim pe la jumatea lui noiembrie...

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Wow, Ioana, ce frumos! F. slab pozitiv mi-a iesit si mie primul test. Eu zic sa-l repeti. Eu n-am fost inca la dr, ca mai astept pana pe la 6-7 saptamani, sa-i vad direct inimioara (daca oi avea rabdare ).
Asa ziceam si noi, ca ne apucam prin ianuarie, dar daca a fost acum, e ok. Iti respect dorinta de a nu te felicita inca, dar iti spun doar ca te astept sa deschidem impreuna o noua odisee.

Gabi, sa-ti dea Dumnezeu putere sa alegi ce este mai bine pentru voi. Chiar azi ma gandeam ce as face daca as ramane din nou insarcinata si dupa ce fac al doilea copil. Acum spun ca l-as face, dar e usor de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare

Mama, ce de vesti bune! Chiar fetelor ca ne faceti pofta si noua de un nou bebe.
Multumim fetelor care ne-au urat La Multi Ani ieri.

Noi de ziua lui Matei am facut 2 petreceri, cu 2 torturi si 2 randuri de invitati: Una sambata cu piticii, prietenii lui, si nasii, si una ieri de ziua lui cu familiile reunite. Ieri i-am taiat si motul. De distrat s-a distrat mai bine sambata cand s-a jucat toata seara cu copilasii.
De pe tava a ales un cd dar nu cu muzica, telefonul mobil si pixul.
Cadouri a primit muulte multe, si hainute si jucarii si bani.

A primit si masinuta 4 in 1 de la chicco de la tatal meu, care a comandat-o de pe site-ul chicco. e super draguta si copilului ii place la nebunie, mai ales volanul cu butoane si muzica, dar cam taraie picioarele din ea, ca si cum ar fi prea lungan. El are cam 81-82 de cm acum si 13,5 kg. Deci este destul de mare pentru un an.
Daca va mai intereseaza ceva de masinuta intrebati-ma.

Sper ca azi sa pun si poze sa ne admirati si pe noi.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mary
si de la ege pt andrei

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Diana americanca di Dr alina, sa inteleg ca voi i-ati intarcat de totului pe pitici? Cum ati facut si mai ales cum au acceptat copiii? Si au incerc sa-l intarc dar nu vrea sa bea alt lapte, si nici macar sticluta cu tetina nu vrea sa accepte (el apa si suc bea din cana cu cioc sau cu paiul). Si daca nu vor lapte ce le dati seara inainte de culcare sa manance?
Si celelalte fete care alapteaza cum se descurca?

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc tuturor pentru gindurile bune .

E atit de greu sa accept ideea de ca am ramas din nou insarcinata ,incit nu pot sa iau o decizie limpede .Deocamdata ma gindesc cum sa ii spun sotului vestea .

Si cind ma gindesc ca ieri , in vizita la cumatra noastra , nana lui Mihnea , se trageau apropouri sa facem cit mai repede si o fata !

Sunt atit de multe motive care ma determina sa zic nu .In primul rind , am deja 2 cezariene si mi se pare ca termenul de un an si 8 sau 9 luni e prea scurt intre ele ;problema spatiului in care locuim va disparea abia pe la anul in toamna ,zicem noi (acum stam intr-un apartament de aproape 40mp),dar va fi si mai greu greu cu ajutoarele .Casa nu e chiar in oras si va trebui ca una din mame sa se mute permanent la noi .Si cum mama nu prea ma ajuta nici acum ,ar ramine soacra , dar ea e solicitata si de celalalt nepot al ei
Sotul nu va accepta bona atita timp cit deja putem spune ca avem doua .Poate v-am mai spus , dar bunicile sunt platite .

Singurul motiv care m-ar face sa accept mai usor ideea de a avea al treilea copil e daca as sti cu certitudine ca va fi fata .

Nu stiu daca din pct de vedere legal mai am dreptul in continuare la inca un concediu pentru cresterea copilului.Apoi intervin si cheltuielile ... Cu atitea credite la banci si cu 3 copii acasa , ma intreb daca sotul va mai veni acasa sau va lucra non-stop .Acum abia ne vedem putin dimineata si seara dupa ora 21.Si duminica ,daca nu e solicitat

Sunt momente in care simt ca nu mai fac fata psihic acum cu 2 ,de aceea cred ca imi e necesara mie in primul rind o PAUZA .

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit sau judecata pentru hotarirea luata , dar cred ca ... de fapt nici nu mai stiu ce cred Mi-e frica si de ce ma asteapta daca voi renunta la sarcina .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Christina, Anya bea laptele cu biberonul, pentru ca s-a invatat de nevoie atunci cand am avut eu pareza la 8 luni si nu am putut s-o alaptez 10 zile. Asa ca pe la 10 luni, de teama ca o sa uite sa bea si cu biberonul si n-o s-o pot intarca usor, am inceput sa-i dau si biberon (cam 60-90ml, seara, inainte sa-i dau san). In timp i-am crescut cantitatea de lapte praf si am ajuns la 1 an sa-i dau toata masa de seara asa. Initial aveam de gand sa o alaptez pana la 1 an-1 an si 2-3 luni, iar apoi sa incep sa-i dau lapte la canita. Iata ca n-a fost sa fie asa, dar oricum sunt multumita. Pe 24 cand am aflat ca sunt insarcinata am hotarat ca trebuie sa renunt definitiv. Nu de alta, dar peste 8 luni cand va avea un fratior si va vedea ca el papa din tzatzica ei, nu cred ca va fi prea fericita. Si acum o vad ca sufera, ma trage de tricou si ma strange tare in brate de mi se rupe sufletul.
Cred ca ai putea sa-i pui lapte in canita, poate o sa-l accepte in timp. Cu biberonul daca vrei, pune-i la inceput apa sau suc, ca e obisnuit cu gustul si poate il bea si accepta in timp si tetina. Daca nu reusesti cu nici un chip sa-l faci sa bea lapte, e suficient pentru o perioada sa-i dai iaurt, branzica, smatana; poate dura si 3-4 luni in care sa nu vrea deloc alt lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi. Te inteleg foarte bine. Imi pare rau ca bunicile nu sint disponibile tot timpul (mai ales ca iau bani si tot nu stau cu nepotii). Despre CIC, nu te stresa, sigur ai dreptul daca vei fi in CIC pina face Tudu 2 ani.

Eu am re-citit pe net ca 50% din sarcini se pierd, cele mai multe pina in saptamina 5. Femeile cred ca a fost doar o intiziere a CM, putine afla ca au fost gravide. Simt ca o sa-mi vina CM, asa ca nu mi-am mai facut programare la dr; v-am zis ca sint bulversata rau. Abia astept sa vad diseara testul lasat de dimineata, sa vad daca s-a mai ingrosat liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gabi, linisteste-te, spune-i sotului, sfatuiti-va si apoi veti lua cea mai buna decizie. Indiferent care ar fi ea, va fi cea mai buna.

Ioana, eu nu cred ca se mai ingroasa. De care era?

Christina, eu mai sunt pe baricade cu intarcarea. Am reusit sa ajung la performanta de a-i da sa suga numai seara si uneori si noaptea o data. Matei al meu se pare ca e din specia "ori tzitzi ori pauza lapte", de-aia incerc sa-l pacalesc cu mai multe lactate. Apropos de asta, aseara i-am dat lapte dorna cu cereale si azi noapte a dormit foarte prost, parca avea crampe.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput