Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 25
locca spune:
Neata
Gabi, eu iti zic totusi felicitari. Gandeste-te la ce a zis Marinela.
Ioana
hehe, abia astept ziua de joi. Eu am ramas gravida cu Matei fix in luna in care imi propusesem sa nu mai incercam nimic. Doar ca am fost la concert la Misia si dupa aia, la un pahar de vin am zis what the hell. And the rest is history ... mama, cum se vede ca am de scris un paper in engleza. Oricum, constiincioasa cum te stiu, cred ca deja luai materna.
Ieri nu am reusit sa intalnim copiii, dar am vazut-o un pic pe Ana banana, care este cel mai razacios copil pe care l-am intalnit vreodata. E scumpa foc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
marinela79 spune:
Ioana,sa stii ca asa e,dar va veti descurca.Noi asteptam medicalele si daca totul e bine vizaaaaaa
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Ioana75 spune:
Marinela, oau, ce fain, sinteti atit de aproape
. Bafta multa!
Ruxandra, succes cu paper-ul
.
ege spune:
gabi,ioana va tin pumnii sa fie asa cum va doriti!
codrutza,sa stii ca fetele imi fac si mie pofta sa-l fac pe bb 2,dar cand o vad pe ege ce energie are si la ce ore tarzii doarme parca imi cam trece.
kristinutza,sa stapaniti sanatosi octavia.noi avem si suntem f f multumiti de ea.intr-o luna jumate am facut 8000 de km cu ea si a fost f bine.
vera,bafta cu masterul,cu copilul.nu stiu cum faci fata!
ma duc sa strang prin bucatarie ,ca m-a apucat vrednicia si am facut o prajitura tiramisu.
va doresc o sapt linistita!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mary ilie spune:
Salutare piticodrom
dimineata n-am mai apucat sa intru ca ne-am trezit la 7( adica la 8)....marait nevoie mare fi-miu, ca e umflata gingia asa de rau.....asteptam sa iasa si a patra maseluta, da vad ca asta iese cel mai greu. vineri la pediatru, l-am intrebat ce-i cu umflatura aia asa urata(ca se vad niste vase de sange, inchise la culoare) si a zis ca e normal.....sper sa aiba dreptate, si sa iasa odata maseluta buclucasa
in rest , weekend-ul a trecut repede, sambata cu spalat, mancare, etc si duminica cu plimbare, am fost la mare dupa-amiaza, pentru ca a fost destul de cald
si azi e cald afara, da asa bate un vant, nu am reusit sa stau cu Andu decat jumate de ora afara...
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
moki spune:
Vorba Codrutei, mai fetelor, mi-ati facut pofta de al doilea urlacios, dar eu chiar tb. sa mai ma intremez un pic, sa trag aer in piept..., sa ma mai duc la job vreun an ca nu se stie ce legi se mai pun pe tapet si dupa aceea..poate voi veti fi deja la al treilea, he,he!!
Oricum, e bine si-asa, cum pica,o iei ca pe un dar de pret,e tare frumoooos!!! Felicitari, fetelor, daca asa o fi!!
suntem alaturi de voi!!
codruta_grg spune:
Da, e drept! Si eu cand o vad pe Petra cum doarme cu noi in pat si trebuie sa o adorm cate 15 minute de fiecare data ma gandesc cum ar fi cu 2 copii?!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
mary ilie spune:
si daca va e dor de mare uite poze aici
marea in octombrie
marea in octombrie
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Buna Laura
Eu una inca nu ma simt in stare de de BB2....sunt singura si nu ma ajuta nimeni cu el si abia fac fata si la copil si la gatit si curatenie si calcat si....cate mai sunt.poate cand o mai creste Andrei o sa-mi vina si mie pofta de alt BB, pentru ca imi doresc inca unul.....e asa minunat sa fii mamica![]()
Kristinutza, sa stapaniti sanatosi masinuta
Ioana si Gabi, asteptam vesti......
EGE sa stii ca v-am admirat pozele, dar nu pe toate, ca n-am apucat, mai urmeaza, doar pe cele de la nunta si sunteti taareee frumosi , mai ales printesa cu rochita rosie
si ziceai ca ai facut tiramisu?
mi-ai facut pofta
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Fetelor ce mai stiti de Jadi si Raluca Costiurin? nu le-am mai vazut pe forum.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze