Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Multumim Marry! Mama ce baietel mare ai! Si cat par are! Si ce frumos e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Roxi l-am vizionat pe Darius...ce mai e flacau deja...si ce zambet.Tare frumos tortul!

Vai ce noroc pe voi ca nu ati patit nimic....uite de asta imi fac eu griji ca nu imi sta fata in scaunul de masina....nu poti sti ce se poate intampla.. Dar cred ca v-ati speriat pe masura...

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
N-am recuperat tot, mai am.
Si sunt racita vraiste, imi curg ochii rau rau si nasul.
Intrebare pentru Nanadana in special: se gasesc festal sau triferment in Franta? Si cum se numesc? astea sunt pentru balonari, niste preparate enzimatice. Sunt pentru sot, care-i balonat. mercic.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata. Si-a dat demisia bona, asa ca am fost la cresa din nou sa vizitam; e cald, am vazut-o si pe Ancuta, care era in brate la o educatoare (si care a inceput sa plinga cind m-a vazut). Miine ma duc sa platesc avansul, si de la 1 noiembrie Miruna va incepe cursurile.

Marlena, multumesc pentru informatie. Deocamdata nu am nimic de raportat, dar daca apare ceva, trebuie sa stiu unde ma duc sa fac scandal. Miruna are 8 dinti.
Cristina, deci ai dus-o pe Ancuta cu tot cu virusi? Hmmm, si mai era un copil care tushea nashpa tare. Cred ca o sa se imbolnaveasca imediat Miruna. Dar nu-i nimic, o sa o duc si eu asa bolnava la cresa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, deci tot plange
imi pare rau de bona, de ce v-a lasat balta ?

Lasa ca o sa fie bine la cresa.
Ai renuntat la faza cu bona definitiv ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Ioana poate e mai bine la cresa....lasa domne fata sa socializeze sa nu mai fuga de la pupat!!

oricum, vad ca si Cristina e destul de incantata de cresa, si dupa cum vezi, Ancuta face mari progrese de la o zi la alta!

Mergi la inceput

si cate ore o sa stea Miruna la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

roxi, brrr, bine ca n-ati patit nimic!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

roxi, frumoase pozele. si tortul. si darius.

ioana, ce de aventuri cu bona. lasa, tot raul spre bine.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, lasa ca o sa-i treaca Ancutei perioada de plins la straini (si Mirunei i-a trecut repede). Miine ma duc sa platesc avansul la cresa, ca sa nu ma razgindesc. Singura faza nasoala (pe care o vad acum) cu cresa e ca trebuie sa imi iau concediu medical daca se imbolnaveste copilul.
Irina Noeliei, Miruna va sta la cresa de la 8 la 17:30.

Bona se casatoreste la vara, si sigur o sa faca un copil repede; eu i-am explicat cum e cu indemnizatia, ca ii trebuie obligatoriu carte de munca, ca nu vreau sa ma blesteme fata ca nu primeste cei 8 milioane. Cei de la somaj i-au oferit un job.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput