Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

INA nici Darius nu e prea incantat de scaunul de masina, dar nu are alternative. Daca nu avea scaunul...nici nu ma pot gandi ce se putea intampla.
Ioana la ce cresa o duci pe Miruna si cat costa? Multumesc anticipat pentru raspuns.
kristinutza si eu am vazut pozele cu Radu si nu pot sa nu ma minunez cat de mare a crescut! Gata, acum are alura de baietel, nu de bebelush. Sa iti traiasca si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Roxi, bine ca sunteti intregi. Imi imaginez ce sperietura ati tras. Uite din cauza asta eu tot insist sa pun copilul in scaun, chiar daca maraie si se enerveaza si taica-su ma bodogane sa-l iau in brate.
Ioana, tin pumnii sa nu se imbolnaveasca Miruna.
Cristina, ce tare e Ancuta cu "cheers" :)))

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Innaa,multumim.
Ruxi, supertare Matei cu pampersul. Bravo lui.
Vera,ai o fetita extraordinar de frumoasa.Si desteapta...nu mai zic.
cge, felicitari pentru performantele Ancutei. Ce mult conteaza si colectivitatea.
Roxi,imi pare bine ca sunteti bine cu totii. Mai,prin ce ati trecut si voi.Felicitari pentru Darius.

Am sa va anunt si eu in mod oficial aparitia a doua liniute rosii, motiv pentru care suntem foarte fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru sutien fetelor. Om razbi si prin aceasta incercare.

Roxi, Miruna va merge la Acorns, singura cresa particulara pe care o cunosc in Bucuresti. Daca stii altele, zi repede. Costul e de 300 euro, si include mic dejun, gustare ora 10, prinz, gustare ora 16, pampersi, olita, periuta de dinti, etc. Eu de acasa ii duc doar haine de schimb. Plus engleza, jocuri si jucarii frumoase. E o educatoare la 4 copii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dr Alina, felicitari! Sarcina usoara!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Aaaa, apropos de cresa, as vrea si eu sa stiu cam ce mancare se da copiilor, Cristina. Cand ai un pic de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

wow Alina, felicitari...tinem pumnii pt un baietel?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Alina Sarcina usoara!
Ce frumos, iar o sa aveti bebei apropiati de varsta, tu si valen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Ioana sa inteleg 300 euro pe luna, nu? Nu stiu alte crese particulare, pentru ca nu m-am interesat. Dar ma tenteaza ideea de a-l duce pe Darius la cresa sau de a angaja o bona...Insa cu bonele e cam greu...nu cunosc pe nimeni in care sa am incredere... Multumesc pentru raspuns!
ANYA 2 liniute rosii spui?! felicitari! Abia astept anuntul oficial sa ma pot bucura oficial!

Fetelor ce program de masa au bebeii vostri?
Adica as vrea sa stiu de cate ori si ce mananca pe zi. Ati trecut deja la laptele de vaca? Ati mai introdus vreun aliment nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Woooaaawwww! Alina, felicitari! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina foarte usoara si sa va traiasca micul print (ca poate e baiat)! Sa va bucurati de amandoi!

Catalina

Mergi la inceput