Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Waw,Anya,felicitari!Sa ai o sarcina usoara ,sa fie sanatos si sa fie baiat!Ma bucur tare pentru voi.Admir toate mamicile care au curajul sa mai faca un bebe.

Vera,mi-e draga Iulia de mor.E asa de frumoasa si ce bine-i sta cu floricica dupa ureche.

Roxi,l-am admirat pe Dariusul tau,e la fel de frumos cum il stiam.

Cristina,ma da gata Ancuta cu cate stie ea sa faca si sa zica.

Ioana,sunt convinsa ca Miruna se va adapta repede la cresa si-i va face concurenta Ancutei la achizitii si deprinderi noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alina, felicitaaari!!! sa fie intr-un ceas bun!

karmenutza, mi-e si teama sa intreb... cum a dormit catalina?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, la cresa era afisat tot meniul pentru o luna inainte. Nu am retinut decit ca azi la ora 16 aveau papanasi. Pot sa iau aparatul foto sa pozez meniul si il pun pe net.
Roxi, 300 pe luna, da. Eu am calulat si zic ca ies convenabil fata de cheltuielile cu bona; nu mai dau banii pe mincare (nici copil, nici bona), plus alte cheltuieli curente care se vor reduce nemaifiind nimeni acasa 10 ore pe zi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya felicitari ! Sarcina usoara!!!

Roxi bine ca n-ati patit nimic!

Vera iulia e o dulcica . Pe mine faza cu rama m-a terminat. Eu nu pot nici macar sa le ating .

Ioana eu nu stiu ce sa zic , adica rau/bine ca pleaca bona , tu stii cel mai bine. Oricum Miru se va adapta f. repede la cresa. dupa ce incepe cresa il aduc mai des pe Vladut la ea, sa nu-mi ramana codas baiatul

Lui Vlad ii iese maseaua cu numarul 3. Se simt bine colti sub gingie. Sper sa nu se repete fazele de la celelalte 2 masele .
Momentan e vesel nevoie mare... toata ziua se joaca si vorbesteeee... si e asa de vocalic, melodios as putea spune (desi in familia noastra sunt numai doage de butoi )

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumesc frumos, fetelor. Sunteti dragute.As vrea sa fie baietel, dar nu m-ar deranja nici o fetita. Sa fie sanatos. Si eu ma bucur ca va fi de aceeasi varsta cu bble lui valen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor, revin cu intrebarea despre menuul copilasilor vostri!
Parca se vorbea pe net de feuri de mancare pregatite pentru motz/turta! Cine este interesat sa nu ezite sa ma intrebe, pentru ca eu am pregatit bufet suedez la motz cu multe feluri de mancare, delicioase,. usor de preparat si care au aratat super pe platouri! Asa am fost de incantata incat am facut si o gramada de poze mesei festive!

Diana iti multumesc ca ne-ai admirat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

vaai Alina!! Felicitari !!! Sa ai o sarcina usoara si Anya sa isi iubeasca fratiorul muult!

Ce va mai invidiez pe cele care deja au, vor avea sau depun eforturi pt bb2....vor fi atat de apropiati de varsta si se vor intelege bine cu siguranta....mi-ar place si mie....insa la noi inca nu e posibil..

Ioana aici pt 6 ore(de la 8 la 14 ) se platesc 150 de e dar cu mancare, pampers si servetele de acasa....pe mine ma interesau 4-6 ore sa o las...dar daca nu imi gasesc ceva de lucru...nu pot sa o duc pe ea la gradi si eu sa stau acasa.

Ruxandra eu in masina stau numai cu copiluol in brate...scaunul l-am luat degeaba...altfel plange si tipa consortul la mine ca el nu suporta sa o auda plangand- i se rupe sufletul

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! i-am pus copilului un BE sa ma lase sa scriu si eu 2 randuri.

Felicitari Alina si sa fie sanatos ....vezi am zis sanatos poate e baietel, sau nu ai preferinte.

In legatura cu tunsul:noi il tundem pe Vladut acasa cu masina de tuns hehehe da nu il luam uniform , adika la spate si in patri mai scurt si sus mai lung si nu in cada, da buna idee, noi l-am tuns in scaunelul de masa cu o masinuta in mana si cu okii in tv la reclame, e atat de absorbit de reclame ca nu zice nik, se mai scarpina pe gat ca il manca parul care cadea :)

Multumesc pt raspunsurile cu legumele, ieri am cumparat multe pungi de legume congelate sa vedem daca ii place, ima fakut pilaf cu legume, asta i-a plakut :).

Mai eu zi de zi ma minunez de copii vostri cate stiu ei sa faka si ma ingrijorez ca al meu nu .... ii zic mereu sotului ce fak copii vostri si ca Vladi e la ani lumina in urma, oare nu ma okup eu de el? adika eu stau toata ziua cu el si incerc sa il invat una alta dar nu ma baga in seama, iar de mers singur nici acum nu merge, a fakut cativa pasi singur pe distante foarte scurte , adika 2-3 pasi si atat, asta acum o luna aproape dar in rest nu vrea decat de manuta, daca ii dau drumu se aseaza imediat in 4 labe.

mai ce fetitza frumoasa am vazut cu rama si cu flori :)
l-am admirat si pe Darius ce frumushel.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Cat despre revelion.. stagnam... eu astept macar un numar orientativ de persoane care sa vina sigur . Si ieri pe net mi-au cazut ochii pe www.cazari.ro/Casa_Romana-Cheia.htm" target="_blank">asta. Mie chiar imi place cum arata....

Poze

Mergi la inceput

PAUZAA! SCHIMB CAPITOLUL

Poze

Mergi la inceput