Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, referitor la masinutele alea, imi mai trebuie un pic sa-l conving pe sot ca n-o sa cada f des radu de pe o asemenea masinuta. dar cum intotdeauna castig in lupte de genul asta... o sa-i luam copilului masinuta . e si ieftina si cred ca se poate juca ceva timp cu ea. si ai mare dreptate cu timpul de afara, imi trebuie ceva pt in casa. nu ma gandisem la asta.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

neata!
Hai sa scriu si io repede, ca iar ma asteapta o zi plina.

In primul rand vreau sa o laud pe Anca care vorbeste din ce in ce mai mult:
-ieri cand a stranutat, si-a zis singura 'Chears'.
-mananca ridichii mici din acelea rosii, si le zice 'bobo'.
-ieri i-am aratat o ratusca pe o carticica, si ea a venit cu ratustele cu care face baie.
- acum 2 sapt, stateam cu ea in sufragerie pe jos, eu citeam Viva si trageam cu coada ochiului la ea. Facuse kk, si eu n-o bagam in seama, asa ca mi-a carat fata si pampersul si cutia de servetele. Doar-doar o voi baga in seama.
- in rest, ieri i-a stricat firma lui Victor, drept pentru care aseara a fost pedepsita.
Victor i-a dat bulina neagra, i-a interzis sa mai intre in camera lui si a tot tipat.
Asa ca Anca cum il vedea, cum incepea sa urle.
Pana la urma s-au impacat si s-au pupat.

Abia astept sa vina sotul, sa mai fie si el arbitru la meciurile astea.

A, si Anca are masinute din astea de care vorbiti voi la cresa si e tare incantata de una din ele. Ea are un caietel in care scriu tot ce face, si era trecut: "she loved playing with the cars". Clar ca e vorba de ea.

Azi e la cresa cu antibioticul dupa ea. Sper sa fie ok.

Cu revelionul ce se mai aude ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
ieri n-am reusit sa mai scriu nimic, am mai citit, dar cand sa scriu si eu ceva, trebuia sa fug ca se ivea cate ceva....
Diana, nu pot sa cred, chiar un balon......americanii cu care lucreaza sotul meu ne-au trimis jucarii, si-l stiu pe Andrei doar din poze....
Am admirat si eu masinutele(noroc cu voi) si pe mine ma intereseaza, am vazut unele si la PegPerego, dragute

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Kristina sa sti ca si mie imi era teama ca o sa cada, dar la un momentdat i-am dat cadrul de protectie jos sa pot sa o pun mai usor sa o balansez....apoi am uitat sa il mai pun la loc...si uite asa m-am trezit cu fata ca se urca singura si se da jos de pe masinuta...nu a cazut niciodata sa se loveasca !

uau Cristina(cge) cate stie Anca...nu-i asa ca in fioecare zi te surprinde ca cate ceva? Ce dulci trebuie sa fie amandoi cand se ¨cearta¨ si cand se impaca....

Mary de la noi!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

cu tunsul si noi facem tot asa, adica cu masina, in cada, sta destul de cumintel, pana incepe sa vada par pe langa el...ca apoi vrea sa vada el ce-i acolo si ce gust are
Vera ce curajoasa e Iulia, cu rama, aici sunt multe soparle(gusteri din aia mici) si Andrei nu mai poate de placere cand vede cate unul...ii alearga incantat, si eu sunt ingrozita, nu stiu cum voi reactiona daca totusi reuseste sa prinda vreunul, ca eu am oroare de asa ceva...

poze

Mergi la inceput

Innaa, hai sa-ti zic programul nostru de somn: dimineata trezirea in jur de 9, mancat iesit afara la joaca, apoi la 12-12.30 culcat doarme pana pe la 3, uneori mai mult, uneori mai putin, iar mancat, afara la joaca pana se lasa frigul, apoi in casa, iar joaca, mancat.....la 21 e ora de baie(daca uit eu imi zice el BAIEEEsi o ia pe scari in sus spre baie, apoi la 21.30 laptele si culcarea...si nici nu se trezeste noaptea(bine mai sunt exceptii, dar rare, cand din cauza dintilor mai are treziri nocturne, dar adoarme repede la loc)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna fetelor! Nu v-am mai scris de ceva vreme, nu v-am mai felicitat pentru bebeii minunati pe care ii aveti, dar profit de ocazie sa o fac acum.
Nu am prea citit din urma dar am vazut in foto o micutza "gradinareasa" frumoasa foc! Felicitari pentru mami si tati care au facut o treaba buna!
Eu, adica noi, am trecut acum 3 saptamani printr-un accident de masina si am scapat fara nici ozgarietura ca prin minune. Eu sunt convinsa ca a fost mana lui Dumnezeu care ne-a protejat. Eram si cu darius in masina si, incercand sa evitam o mare groapa in carosabil, masina a plonjat in santul de pe marginea drumului si s-a rasturnat. II multumesc cerului ca nu a patit Darius nimic si noi de asemenea. Deci mare atentie la gropi!
Darius este foarte activ, foarte scump si foarte atasat de mine. Incepe sa fie cam rasfatat; daca il cert se incrunta si imi spune "eeeeei", dupa care vine fuga si imi trage o palma...
A invatat unde sunt ochii, nasul, arata cu degetelul aratator ca are un an. I-am luat si o carticica si ma chinui sa il invat animalele.
Am pus si poze de la motz, poze cu tortul. La motz a ales aurul, telefonul si pixul, in aceasta ordine. Sa inteleg ca isi va face propia firma de telefonie mobila?
Gata va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mary soparle dinalea sunt si pe aici muulte. Acum vreo trei ani stateam langa un parc si chiar ne-am trezit cu una in casa, cum, nu stiu pt ca stateam la etajul patru...se catara pe ziduri, de asta.

acum Doamne ajuta nu am mai vazut de mult una ...asa frica imi e de ele...

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Cristina felicitari pentru Ancuta ta cea isteata!
Roxi imi pare rau de accident....bine ca nu ati patit nimic nici unul.....Doamne ce ghinion! Va dulce, sa uitati cat mai repede si sa aveti grija pe viitor!
gata, trebuie sa fug, ca s-a trezit baiatul meu si ma strigaaaa

poze

Mergi la inceput

Innaa nu-mi mai spune, ca asta e marele meu cosmar: nu cumva sa-mi intre vreuna in casa, asa ca am grija mereu sa inchid usile, ca la geamuri am zanzariere peste tot
pentru italieni, daca le intra in casa cica aduc noroc, nu cumva sa te vada ca omori vreuna ca cica "nu e bine"

poze

Mergi la inceput