Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

nu ne-am suparat, Bianca!

nici cu masinuta noastra nu am putea escalada trotuare, dar aici peste tot sunt rampe la trotuare si la magazine, asa ca asta nu e o problema. daca totusi trebuie sa trec de un trotuar...o iau usurel pe sus.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana poti sa ii reclami la Directia de Sanatate Publica dar sa stii ca mereu se gasesc tot felul de scuze si tot ei scapa cu fata curata dar merita sa faci o hartie. Miruna are caninii iesiti?? Alexandru are niste gingii umflate in dreptul gingiilor si cred ca vor erupe si astia curand..poate nu=l mia apuca diareeea iar.

Irina (Noelia) am admirat si eu soferitza .

Si eu am tuns copilul in cada cu masina de tuns si cu nr.3 acum o luna..altfel nu sta ci fuge iar din cada nu putea sari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ina, nu generalizez, dar la mine in cartier rampele dau ori intr-o groapa ori intr-un zid!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Pt. cine era interesat de masinuta Chicco 4 in 1, pe net sunt disponibile la CrazyToys. Oricum daca luati careva sa-mi spuneti si mie cum se comporta pe drumurile "ridate" ale tarii noastre dragi.

Azi am tras chiulul si nu am fost la master asa ca am stat cu pitica mai mult. Hai sa va spun o isprava. Ieri cat am fost plecata mama a pus-o in tarc in curte si si-a vazut de treburile ei. In timpul asta pisica a sarit in tarc si s-a jucat cu Iulia. Erau asa de cuminti. Pisica statea ghemuita intre picioarele ei iar Iulia o pieptana de zor cu peria ei. Astazi a invatat 2 cuvinte. lapte- pt ca a stors tzatza cu mainile pana a iesit laptele si era tare nedumerita, plus ca azi i-am dat lapte praf si a trebuit sa-i explic ce si cum (de trebuie sa o fac sa il bea seara cand nu o pot alapta) si rama. Poftiti de vedeti ce tine Iulia in manaaici si ce gradinareasaam.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Multumim frumos pt urari.Nu prea avem timp sa intram pe net dar va urmarim intens si admiram puiutii.Sper ca ne vom cunoaste mai bine in viitorul apropiat si speram sa ne integram .Deocamdata ne mandrim cu 9.500kg si 77cm.La nastere aveam 3.300kg si 51cm.Sambata i-am rupt turta si a ales:rujul,oglinda si pixul.Am vazut ca se intreba de mancarea pregatita pt turta:mezeluri ,branzeturi,salata boeuf,chiftelute,ciocanele pui,carnaciori,amestec mexican si salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Cafea?

Ne-a dat Matei trezirea la 6 fara 10 Ii iese si al 8-lea dintisor si cred ca de-asta a dormit cam prost azi noapte.

Aseara era sa-mi stea inima in loc cand l-am vazut catarat pe noptiera. Asa de mandru a fost de isprava ca a mai facut-o de vreo 20 de ori. Si acum tot acolo trage, e nervos ca i-am inchis usa.

Va multumesc pt. raspunsurile legate de tuns. Deci se pare ca masina de tuns e castigatoare, dar musai in cada O sa va spun cum au decurs ostilitatile.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Locca noptiera e preferata Alexiei.Dimineata cand se trezeste o luam la noi in pat si ea o zbugheste catre noptiera.Cand trebuie sa o schimb e un chi caci ea ar prefera sa o schimb pe noptiera.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

simo, eu am mai vazut masinutze asemanatoare, unele chiar ieftine, dar mai simplute (sunt prin piete sau prin hipermarketuri - cora cel putin) sunt 500.000 lei vechi. pe mine una din asta m-ar tenta mai mult, pt prin casa.

innaa, pai, pe aceleasi principii, brocoli si conopida - fierte (in apa, la aburi sau la cuptor).

BiuMil, tinand cont ca stam in acelasi cartier, pot sa adaug la "rampele dau ori intr-o groapa ori intr-un zid" ca daca nu dau intr-o groapa sau intr-un zid, inseamna ca e o masina parcata pe rampa.

ooo, vera! poza cu rama m-a terminat definitiv! plus ca mananc cica.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

neata!

m-am trezit cu o foameee...de nu stiu ce-i cu mine. si ca sa ma credeti va spun ca la micul dejun am mancat o farfurie de varza si tot mi-e foame.

ma trezi fi-mea la 5,30 azi si abia la 7,30 se culca la loc. acum doarme dar cred ca pe la 9 o sa o trezesc...daca o las sa se trezeasca in continuare la 11 iar mi se culca tarziu seara(la 11)

copii vostri la ce ora se trezesc si cat mai dorm in timpul zilei? si seara la ce ora e stingerea?

Mergi la inceput

Stiu situaria din ro cu rampele...am vazut rampa la o farmacie cica....intr-adevar farmacia(intr-un apartament de bloc) avea vreo cinci trepte pe care au fost obligati sa faca rampa(nu neaparat pt carucioarele copiilor, ci pt invalizi) . nu exagerez dar rampa aia avea cel putin 75 de grade.
pai e IM-PO-SI-BIL sa urci cu ceva pe rampa aia. patronului farmaciei trebuia sa i se ceara sa se puna intr-un carucior cu rotile sa incerce sa escaladeze rampa....pe branci!

hai ca m-am enervat!

aoleo Vera m-ai omorat cu poza cu rama...nu i-a fost frica de ea?

ma ma! ce gradinareasa frumoasa! cred ca e printre putinele brunetele de la noi din piticodrom.

Ioana55 bine ai venit si te invitam sa postezi mai des sa ne spui ce-ti mai face printesa! Poate reusesti sa pui si ceva poze sa va admiram!

Ruxandra si noi avem mania cataratului....se catara pe masinuta si pe masa de activitati...si mi-e atat de teama ...ca fiind din plastic aluneca foarte usor....si cum noi avem doar gresie pe jos,....

Cristina pai sunt chiar ieftine masinutele la 500 de mii ...plus ca in curand vin ploile, zapada...nu prea ai mai avea cum sa iesi cu masinuta la plimbare.
oricum parerea mea este ca merita investitia...daca ai sti cum isi face fi-mea de lucru cu ea....nici nu ma mai baga in seama.

ehe....fi-mea de mult nu mai mananca legume ¨doar¨fierte...ce sa mai vorbesc de triturat...daca nu are domne acolo bucatele prin ea mancarea nu e buna...plus ca tb sa fie cat mai apropiat de ce mancam noi. asa ca eu ii fac mancare ca pt noi, numai ca nu prajesc ceapa decat pret de cateva secunde , nu pun ulei mult si nu sarez prea tare.

Mergi la inceput